Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 423 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

BDSM

Ik ben een man van 47 jaar en ik heb mij onlangs een geamuseerd met BDSM-sex. Sex waarbij ik mij onderdanig opstelde en ik gekneveld werd met bondage-touw. Ik had nog nooit kennisgemaakt met speeltjes zoals zweepjes, handboeien, tepelklemmen, ... 

Ik was uitgenodigd bij goede vrienden thuis voor een etentje. Maar blijkbaar hadden ze ook andere bedoelingen met mij.  Na het eten en we toe waren aan de koffie begonnen ze vragen te stellen over mijn sexuele voorkeur. We waren zoals steeds vrij open tegen elkaar. Ik vertelde dat ik tijdens de sex graag had dat de vrouw mij domineerde. Maar dat dit meestal niet het geval was en ik degene was die de dominerende rol moest spelen. Het bevriend koppel stelde voor om mij eens sexueel te laten domineren door hun. Ik was al vrij losjes geworden door de alcoholische drank en ik stemde toe. 

Een halsband rond mijn nek

We gingen met ons drieën naakt. Het eerste wat ze deden was mij een halsband aandoen met een ketting eraan. De vriendin had de touwtjes in de handen. Dan gebood ze mij om op mijn knieen te zitten en moest blaffen zoals een hond. Knielen dat deed ik meteen maar dat blaffen als een hond vond ik aar een onwennig idee. Omdat ik niet meteen luisterde gaf ze een goede snok aan de ketting die ik aan had. Ik luistere dan maar braafjes en begon te blaffen als een hond.

Tepelklemmen rond mijn tepels en een masker

Daarna klemde ze tepelklemmen op mijn tepels en zette ze mij een masker op. Ik zag helemaal niets meer. Ik kreeg zweepslagen op mijn ballen. Ik begon het lekker te vinden. Ze gebood mij om haar voetjes te likken en op haar teentjes te zuigen. Terwijl ik dat deed merkte ik op dat haar vriend met mijn ballen aan het spelen was. Hij nam ze helemaal in zijn mond terwijl ik op haar teentjes zoog. Ik kreeg al een behoorlijke stijve lul.

Ik werd vastgebonden met mijn benen open

Van de vrouw kreeg ik een paar harde zweepslagen op mijn ballen die eigenlijk wel pijn deden. Maar ik genoot van de dominantie van de vrouw. Ik speelde de rol van slaaf en ik zou alles gedaan hebben wat zij mij vertelde dat ik moest doen. Ik moest gaan neerzitten op een stoel. Het was geen gewone stoel, het was een sexmeubel. Ik werd vastgebonden op de stoel met mijn benen wijd opengespreid. Ik was in een heel zwakke positie. Gekneveld en geblinddoekt in een BDSM-stoel. Volledig overgelaten aan een koppel dat alle macht over mij had. Maar ik was niet bang. Ik vertrouwde hun volledig.

Ik werd gepijpt door man en vrouw

Terwijl ik daar hulpeloos zat, vastgebonden en geblinddoekt, werd ik heerlijk gepijpt. Maar het was duidelijk niet enkel door de vrouw. Ook mijn vriend pijpte mij. Waarvan ik helemaal niet wist dat hij ook voor de mannen was. Eigenlijk maakte het niet uit door wie ik gepijpt werd want het deed bij alle twee deugd. En ik ben klaargekomen. Alleen weet ik niet wie mij heeft doen klaarkomen. De vrouw of de man.

Nog meer BDSM

Deze eerste kennismaking met onderdanige sex is mij heel goed bevallen. Ik verlang naar meer. Al moet ik wel zeggen dat ik dit toch niet met iedereen zou doen. Mij laten vastbinden en onderdanig zijn geeft wel een kick. Maar het moeten mensen zijn die ik vertrouw. 

Groetjes,

het BDSM-groentje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (5 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Mijn eerste keerDimitri 20-03-2018 14:25
ik heb bij een vroegere vriendin ook eens aan BDSM gedaan. Had dit nog nooit gedaan. Die bond mij vast aan een stoel, gaf mij zweepslagen en elektrokuteerde mij! Ik vond het helemaal niet leuk.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# VoetjesChristof 19-09-2017 17:41
He footlover, jij lijkt mij wel een geile knul. Zelf hou ik vooral van voetjes. Mooie vrouwenvoetjes in een schoentje met hak en dan lekker aflikken terwijl ik masturbeer. Mmmmmm!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# VoetjesFootlover 01-10-2017 11:25
Ja Christof, als het om voetsex gaat is niks mij teveel zowel met mannen als vrouwenvoeten. Daar ben ik altijd geil voor.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Geile sexFootlover 21-08-2017 10:38
Ik hou ook erg van bdsm. Lekker je billen,stijve lul en ballen laten afbinden en spanken.Hete wax en vlammen aan mijn lul en blote voeten en benen laten mij ook heerlijk klaarkomen.Ik doe het al van mijn 15de, eerst bij mezelf en daarna liet ik het doen door een geile knul. Uiteraard doe je het met iemand die je zeer goed kent.Nog veel heerlijke bdsm-sex voor jou.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# BDSMBDSM groentje 21-08-2017 21:41
Hé Footlover,
Leuk dat je reageert op mijn ervaring!
Bedankt! En nog lekkere BDSM toegewenst.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie