vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

6 dames aanwezig van 9-23u!
( / Sex tegen betaling)

6 dames aanwezig van 9-23u!

3 hete vrouwen die kwartetje willen
( / Diversen)

noimage

Een beetje behoefte aan wat liefde
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Dierensex met honden

Ja, u leest het goed, ik heb sex met honden, en ik geniet daar ten volle van. Misschien mezelf eerst even voorstellen, ik ben Nathalie, 27 jaar en alleenwonend. Natuurlijk heb ik ook sex met knappe mannen die diep in mij gaan met hun harde lul, maar honden pijpen doe ik ook graag. De laatse keer heb ik zelfs verschillende honden gepijpt op een half uurtje tijd. Ik zal je er even wat meer over vertellen

Ik had zin in een lekker dier

Ik was op vakantie in Griekenland en had een kamertje gehuurd op het gelijkvloers. Ik was moe maar tegelijkertijd had ik ook zin in sex, aanvankelijk was ik van plan om op zoek te gaan naar een lekkere vent maar die plannen zijn niet doorgegaan. In Griekenland lopen nogal wat verwaarloosde honden, dat was ook zo op de plek waar ik was. Ik had me al helemaal mooi gemaakt met een leuk kort rokje aan en een boezem die bijna uit mijn BH sprong, ik ging net weggaan op zoek naar een lekkere vent voor stomende sex, tot ik aan het venster van mijn kamer een zielig verwaarloosde hond zag. Zoals je al weet, ik heb een liefde voor honden en sex met dieren, ik heb die arme stakker binnengelaten in mijn kamer. Ik had nog een beetje pitta over en kreeg plots een heet idee. Ik deed mijn slipje uit, nam de pitta en wreef die over mijn sexy poesje. Ik liet de hongerige hond aan mijn bloot poesje ruiken, de hond begon mijn poesje te likken en het duurde niet lang vooralleer ik kreunend op de grond lag van genot.

Groepsex met honden

Ik begon de hond ook te pijpen en die vond dat ook heel lekker. Ik had het venster van mijn kamer open laten staan, en voor ik het goed en wel besefte liepen er zomaar eventjes zes honden rond. Ze waren allen hongerig, maar dat niet alleen, de honden wilden mij ook neuken en ik liet dit maar al te graag toe. Ik zette mijn nat poesje omhoog en de honden bekropen mij onstuimig, heel erg verlangend naar een wip met mij. Ik heb het gedaan met zes honden, het was de eerste keer dat ik groepsex had met honden, ik hoop niet de laatste keer. Ik heb de honden ook allemaal gepijpt, mmmm.. lekker was dat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (18 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief