Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 215 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Dierensex met honden

Ja, u leest het goed, ik heb sex met honden, en ik geniet daar ten volle van. Misschien mezelf eerst even voorstellen, ik ben Nathalie, 27 jaar en alleenwonend. Natuurlijk heb ik ook sex met knappe mannen die diep in mij gaan met hun harde lul, maar honden pijpen doe ik ook graag. De laatse keer heb ik zelfs verschillende honden gepijpt op een half uurtje tijd. Ik zal je er even wat meer over vertellen

Ik had zin in een lekker dier

Ik was op vakantie in Griekenland en had een kamertje gehuurd op het gelijkvloers. Ik was moe maar tegelijkertijd had ik ook zin in sex, aanvankelijk was ik van plan om op zoek te gaan naar een lekkere vent maar die plannen zijn niet doorgegaan. In Griekenland lopen nogal wat verwaarloosde honden, dat was ook zo op de plek waar ik was. Ik had me al helemaal mooi gemaakt met een leuk kort rokje aan en een boezem die bijna uit mijn BH sprong, ik ging net weggaan op zoek naar een lekkere vent voor stomende sex, tot ik aan het venster van mijn kamer een zielig verwaarloosde hond zag. Zoals je al weet, ik heb een liefde voor honden en sex met dieren, ik heb die arme stakker binnengelaten in mijn kamer. Ik had nog een beetje pitta over en kreeg plots een heet idee. Ik deed mijn slipje uit, nam de pitta en wreef die over mijn sexy poesje. Ik liet de hongerige hond aan mijn bloot poesje ruiken, de hond begon mijn poesje te likken en het duurde niet lang vooralleer ik kreunend op de grond lag van genot.

Groepsex met honden

Ik begon de hond ook te pijpen en die vond dat ook heel lekker. Ik had het venster van mijn kamer open laten staan, en voor ik het goed en wel besefte liepen er zomaar eventjes zes honden rond. Ze waren allen hongerig, maar dat niet alleen, de honden wilden mij ook neuken en ik liet dit maar al te graag toe. Ik zette mijn nat poesje omhoog en de honden bekropen mij onstuimig, heel erg verlangend naar een wip met mij. Ik heb het gedaan met zes honden, het was de eerste keer dat ik groepsex had met honden, ik hoop niet de laatste keer. Ik heb de honden ook allemaal gepijpt, mmmm.. lekker was dat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (18 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# PreutelikkerJolanda 28-01-2018 18:00
Ik heb een preutelikkertje , een Maltezertje. Een heel levendig hondje dat mijn preutje likt tot ik klaarkom.
Preutelekker zeg!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Lekkere hondensexImke 23-01-2018 09:50
Ik ben Imke, een jonge vrouw die alleen is. Ik heb het nogal moeilijk met sociaal contact.
Maar ik heb ontdekt dat je ook sex kunt hebben met dieren. Ik heb zelf een straathondje en dat beestje likt en neukt mij gewoon als ik mijn kut laat zien! En ik vind het echt fantastisch!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Jaap 14-05-2015 13:14
wat een spannend en geil verhaal. Ik zou graag meer verhalen van je willen lezen. Ik vind het erg geil en spannend xxx
Liefs Jaap
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie