Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik ben Bert en ik ben pas gehuwd met een mooi zwartharig meisje, ze is schattig en ik zou ze nooit bedriegen. Maar toch is er op mijn vrijgezellenavond iets raars gebeurd. 

Mannen onder elkaar

Twee weken voor ik ging trouwen met mijn vriendin heb ik een vrijgezellenavond gehouden met mijn beste kameraden. Gewoon lekker feesten onder elkaar. Ik had ze wel van op voorhand gezegd dat ik geen striptease-act wou omdat ik dat beloofd had aan mijn vriendin en ik wou mijn woord houden. Dus geen blote vrouwen op mijn vrijgezellenavond.

We waren met een 8-tal mannen, nou ja, eigenlijk zijn we nog jongens die graag ondeugende dingen doen zonder ons lief erbij. Maar ik had nu eenmaal aan mijn vriendin beloofd dat ze geen blote vrouw in mijn richting gingen sturen dus ik ging ervan uit dat het een deftige avond ging worden.

Het begon heel braafjes op het appartement van één van de jongens, lekker wat bier zuipen en stoere vunzige taal spreken, mannen onder elkaar dus.

Het werd mannensex!

We dronken wat, en wat meer...en nog meer. Maar niemand van ons was echt poepeloerezat en we konden nog allemaal deftig op onze benen staan. Vuile taal was er des te meer. Plots had iemand het voorstel om onze piemels eens te vergelijken met elkaar, je weet wel, wie had de grootste piemel en wie had de dikste. We waren dankzij de drank niet meer echt bescheiden en we deden onze broek naar omlaag om onze piemels te vergelijken. Ze waren wel allemaal nogal slapjes dus begonnen we met z'n allen aan onze piemel te sleuren tot hij in erectie stondt en we beter konden vergelijken. We hadden een meetlat bij de hand. Iemand was op het idee gekomen dat degene met de kleinste piemel met z'n kont moest gaan blootliggen en we in zijn kont allemaal gingen klaarkomen.

We begonnen met de onze piemels te meten. Ik was eigenlijk wel een beetje bang voor het resultaat want zo groot geschapen was ik niet, en ik wou echt niet dat mijn kameraden hun sperma in mijn kont zouden schieten. Maar, helaas, na de meting van onze piemels bleek ik de kleinste te hebben. De grootste was 16 centimeter en de kleinste was 12 centimeter, en dat was ik dus. Ik heb flink tegengesputterd om mij daar in de zetel te leggen met mijn poep in de lucht, klaar om al de piemels van mijn kameraden in mijn kont te krijgen. Niemand was nochtans een echte homo!

Maar je kent dat , onder druk bezwijk je en ik kon er echt niet meer onderuit. Ik heb mij dan maar klaar gezet en voor de eerste keer in mijn leven piemels in mijn kont ontvangen.

Heb ik ze nu bedrogen?

Nu, een maand later, begin ik mij toch af te vragen of ik dit niet moet bekennen aan mijn vriendin. Heb ik ze nu bedrogen of niet? Ik heb me wel aan mijn woord gehouden want er waren op mijn vrijgezellenavond geen blote vrouwen bij, dus ga ik er maar van uit dat ik haar niet bedrogen heb.

Het was toch lekker

Soms denk ik nog terug aan die vrijgezellenavond. Eigenlijk vond ik het wel lekker, mij laten nemen en al die piemels in mijn kont. Ik zou het zo terug doen, mij laten nemen en een lekkere lul diep in mij. En toch ben ik geen homo! Echt niet!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief