Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

In de zomer van 1999

Het was op een zwoele zomerdag dat ik in mijn dorpje Kalken (Oost-Vlaanderen) eens ging wandelen, het was al valavond maar daar hou ik van. Ik hou van de duisternis, dat heeft iets over zich, het is een andere wereld dan die op klaarlichte dag.
Ik liep in het centrum van Kalken en besloot nog een avondwandeling te doen in de Kalkense Meersen. Een mooi natuurdomein trouwens.

Ik was toen een jongen van 22 jaar en deed regelmatig natuurwandelingen in de Meersen van Kalken, maar dan wel 's morgensvroeg. Nu zou ik dus eens een avondwandeling doen, ik had altijd een zaklamp in mijn jas zitten dus ik ging niet onbewapend een avondwandeling maken.

Ik besloot om tot op Den Aard in Schellebele te gaan wandelen en er dan in het aangelegen café er iets rustig te gaan drinken. Ik had al een flink aantal stappen gezet en ik kwam aan de Oude Schelde, een klein maar zeer mooi afgeschermd natuurstukje in de Kalkense Meersen.

Naakte lichamen tussen het groen

Ik besloot om eventjes van het wandelpad af te wijken en eens op ontdekking te gaan in de Oude Schelde. Terechtgekomen tussen de overwoekerende natuur hoorde ik beweging tussen de planten. Ik dacht aan een kat, maar bij een beetje beter luisteren leek het geluid toch afkomstig te zijn van iets dat groter was dan een kat.
Ik hield mij stilletjes en besloop het geluid, heel langzaam en onopgemerkt.

Ik zag iets, iets bewegen in de verte tussen het gewas, ik kon het nog niet thuisplaatsen want het was niet duidelijk genoeg. Voorzichtig sloop ik naderbij... en toen zag ik wat het was... het was geen kat, geen vos, geen vogel, het was geen dier... het was een mens dat ik zag. Iemand die blijkbaar naakt was, en bij het dichter besluipen zag ik meerdere mensen die elkaar aan het likken waren. Het was verdorie 1 man met 3 bloedmooie vrouwen, ik kon mijn ogen niet geloven dat zoiets mogelijk was in de Kalkense Meersen.

1 Man met 3 vrouwen!

Die man werd gelikt aan zijn penis, zijn ballen, zijn anus... waaw, ik wou toen echt dat ik in zijn plaats was. Wat was die man een gelukzak, met drie mooie vrouwen was hij daar in open lucht zich aan het tegoed doen van die wellustige vrouwen. Ze waren slank en hadden mooie lange benen, er was 1 blondje bij, de andere 2 hadden vurig rost haar. De man had wel een veel grotere penis dan die van mij, wat een kanjer had die zeg. Was het daarom dat hij zich kon tegoed doen aan 3 prachtige vrouwen van jonge leeftijd? Het blondje leek mij amper meerderjarig te zijn.

Sex met mezelf

Ik had echt zin om mee te doen maar ik durfde niet tevoorschijn komen, uiteraard kreeg ik een geweldige erectie. Ik moest gewoon met mezelf spelen, ik hield het niet meer uit van de goesting. Ik deed mijn t-schirt uit en mijn broek, ook mijn onderbroek. Ik zat daar dan poedelnaakt tussen het gewas met een grasspriet in mijn oor. Ik snokte aan mijn penis terwijl ik zag hoe de man verder opging in het spel. Hij nam het blondje en ramde bruut zijn lul in haar poes, langs achteren. Hij bonkte op haar als een wild beest, hij ging tekeer als een wildeman. Maar hij zorgde ervoor dat hij net niet klaar kwam, hij wou ook de 2 roste meiden rammen in hun kut en dat deed hij ook, hij trok ze bij hun lange haren en de meiden kreunden, van genot of de pijn, ik ben het niet zeker.

Ik snokte aan mijn eigen lul en spoot de sperma in het rond. Die vent was ook al klaargekomen maar die deed snel weer verder, hij bleef de vurige meiden rammen, dit keer in hun kont. Lekker zeg! 

De blonde en de roste meiden blijven mij bij

Het werd snel donkerder en man en zijn neukmeiden hielden er mee op, maar niet zonder dat de meiden zichzelf nog eens vingerden en klaarkwamen. Ik werd helemaal gek!!! Ik snokte opnieuw aan mijn lul en kwam terug klaar! Normaal kan ik dat nooit, zo snel na elkaar, maar deze uitzonderlijke omstandigheden maakten van mij een woeste dekstier (maar dan wel op mijn eentje).

Eigenlijk had ik wel spijt dat ik nier tevoorschijn was gekomen, misschien mocht ik dan ook wel zo'n rostje of dat blondje in haar gat neuken. Maar ik had ook spijt dat ik mijn fototoestel niet bij had, dan kon ik thuis extra gemotiveerd worden om te masturberen. Maar ja, in die tijd waren er nog geen digitale fototoestellen of smartphones. Maar wat ik toen gezien heb blijft wel voor altijd in mijn geheugen en ik ben al dikwijls klaargekomen tesamen met die beelden in mijn hoofd, nog steeds geniet ik ervan... heerlijk!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.70 (5 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief