vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

6 dames aanwezig van 9-23u!
( / Sex tegen betaling)

6 dames aanwezig van 9-23u!

3 hete vrouwen die kwartetje willen
( / Diversen)

noimage

Een beetje behoefte aan wat liefde
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Een meisje van 16 op een sexfuif

Als meisje van 16 ben ik (Roos) ooit terechtgekomen op een geheime sexfuif en ben ik genomen door bijna 20 mannen, dit is geen grap of verzinsel, het is echt gebeurd. Het was via mijn vroegere vriend die toen 28 jaar was, hij was een beetje raar, hij nam drugs en zo maar het was een mooie jongen en ik hield van hem. 

Een geheime plek voor een fuif

In ons klein dorpje in Oost-Vlaanderen gebeurde er niet zo veel, er viel niet veel te feesten, er was weinig te doen. Op een dag kwam mijn vriend naar me toe met de boodschap dat er een toffe fuif ging doorgaan waar heel wat te beleven zou zijn. Ik had er nog niet van gehoord en vroeg aan hem waar deze fuif zou plaatsvinden. Hij vertelde mij dat het op een speciale plaats ging zijn en dat hij mij wou verassen, de fuif was niet voor iedereen toegankelijk, enkel voor de leden van een bepaalde vereniging waar mijn vriend lid van was. Ik werd nieuwschierig en keek uit naar deze fuif.

Ik kwam terecht in een kelder

De fuif ging op een vrijdagavond door en mijn vriend kwam mij halen met zijn motor. Hij deed wel heel geheimzinnig, de plek moest volstrekt geheim blijven zei hij en daarom ging hij mij een blinddoek aandoen. Ik vond dat raar maar deed het toch omdat ik echt eens naar een fuif wilde gaan en ik vertrouwde mijn vriend volledig. Ik dus op zijn moter met een blinddoek voor mijn ogen, na een kwartiertje waren we al op de bestemming. Hij tilde mij zachtjes van zijn moter en leidde mij naar de fuifzaal, ik nog steeds met een blinddoek aan. Het was blijkbaar een zaal ergens beneden want ik moest een aantal trappen afdalen, ik hoorde de muziek al. Toen mijn vriend de deur van de zaal opendeed was er een rare geur die ik niet kende, later wist ik dat dit de geur van wiet was.

Naakte mannen stonden voor mij

Toen mijn mijn vriend mijn blinddoek afdeed schrok ik heel erg. Dit was geen gewone fuif! Er waren allemaal volwassen mannen aanwezig en ze waren dan ook nog naakt. Ik werd bang en wou weg. 

Mijn vriend zei me dat ik helemaal niet bang moest zijn en dat ik deze fuif een kans moest geven. Ik heb mij dan laten overhalen om te blijven. Er waren gelukkig nog enkele jonge meisjes aanwezig en dus voelde ik mij toch al een beetje meer op mijn gemak. 

Na een uurtje begonnen de naakte mannen rond mij te wennen. Mijn vriend zei dat we ook onze kleding moesten uitdoen. Heel aarzelend en bang heb ik mij ontdaan van mijn jurkje en mijn slipje, ook mijn bh heb ik uitgedaan. Ik stond daar dus ook helemaal naakt, ook de paar andere meisjes die aanwezig waren hadden niets meer aan. 

De mannen hadden duidelijk interesse in mij, een paar begonnen zich openlijk te masturberen terwijl ze naar mij keken. Pas dan realiseerde ik mij dat dit geen gewone fuif was maar een sexfuif.

Sex met mij

Mijn vriend begon mijn tepeltjes te likken en mij te vingeren, ik werd opgewonden en kreeg zin in sex. Mij vriend heeft mij daar toen genomen terwijl iedereen het zag, ikzelf ben niet klaargekomen. 

De aanwezige (lelijke, dikke, oude) mannen hadden allemaal een maskertje op om niet herkenbaar te zijn. Er kwam er één op mij af die recht voor de raap tegen mij zei dat hij mij ging neuken. Ik wilde dat helemaal niet en weigerde. Hij bleef aandringen en zei dat hij mij ging betalen, 500 Euro ging ik verdienen van iedere man die mij ging neuken. Ik wou dat eigenlijk helemaal niet maar ik had een tekort aan geld en ben dan gezwicht voor het aanbod. Er zijn toen bijna 20 mannen op mij gekropen, er was er geen enkele bij die ik aantrekkelijk vond dus deed ik mijn ogen dicht en liet ze hun gang gaan.

Het was tegen mijn zin maar ik had wel goed verdiend op die avond. 

De dag nadien heb ik het uitgemaakt met mijn vriend, met pijn in het hart maar dit kon echt niet vond ik. Gelukkig heb ik er niet echt een trauma aan overgehouden want ik ben nu gelukkig getrouwd met een lieve man en heb een schat van een dochter. Later als ze wat groter is ga ik haar vertellen dat ik ooit ongewild op een sexfuif ben terechtgekomen, ik hoop haar zo te kunnen behoeden voor de gevaren in deze wereld en haar duidelijk te maken dat ze altijd op haar hoede moet zijn en niet te vlug iemand moet vertrouwen, zelfs al is het je vriend.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.02 (32 Votes)

 

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief