Mijn eerste keer met een shemale

mooie shemaleIk was op prospectie in het noorden van Nederland, en mijn vergadering met X duurde te lang dus besloot ik een logement te zoeken. Die vond ik in Noord Drenthe.

In het logement waren slechts een jonge dame en de barkeeper aanwezig. Na overleg met de barkeeper besloot ik te blijven en bood hem en de dame wat te drinken aan. De dame kwam bij mij zitten, na enige tijd begon ze wat aan mij te friemelen. Ik probeerde dat ook maar ik mocht niet onder haar rokje.

Plots vroeg ze mee naar haar appartement. Dat vond ik oké. De barkeeper zei nog 'tot over een half uur'. Iets wat ik niet begreep.

Op haar appartement stonden 2 paar verschillende schoenen qua maten maar te klein voor een echte herenmaat. Ze zei dat de kleine maat van haar zus was en die was nu aan het werk. Wat voor mij betekende dat de kust vrij was.

Later in bed hadden we niet veel meer aan, ik was naakt en zij had nog een slip aan waar ik niet aan mocht komen. Op een bepaald moment wilde ze wat nemen en zat ze op de knieën. Dat was mijn kans om haar slip naar beneden te trekken. Groot was mijn verbazing. Er hing een mooie pik en balzak. Het was dus een vrouw met mooie borsten en een pik.

Zij barste meteen in tranen uit en smeekte me om niet weg te gaan. Toen begreep ik waarom de barkeeper die opmerking maakte.

Pijpen en neuken

Ik ben bij haar gebleven en ze belde haar zus om te zeggn dat ze bezoek had. Die kwam rond 22 uur thuis met frietjes, kroketten enz. Ik had de shemale al enkele keren geneukt en gepijpt en dat was een heerlijke ervaring. Haar zus kwam thuis en ging nog even douchen. Daarna kwam die naakt bij ons op bed. 

Jullie kunnen begrijpen dat wij een heerlijke nacht hebben gehad. Ik neukte de shemale en haar zus. Likte een kut en pijpte een pik. Ook de shemale neukte mij en haar zus.

Het was een orgie zonder veel drank maar wel met frieten, kroketten enz. Ik verzeker jullie het was een heerlijke ervaring. Dit hebben we de avond daarna nog eens over gedaan. Mijn leus is nu éénmaal een shemale is altijd een shemale! Je hoeft echt geen homo te zijn om hiervan te kunnen genieten! Zelf ben ik een bi.

Dit gebeurde zo’n 30 a 35 jaar geleden.

Kusjes,

Robert.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (4 Votes)

Als de corona voorbij is

Dan wil ik weer heel graag naar een shemale, een mooie shemale is meer dan seks alleen. Ze zijn over het algemeen beter gekleed dan een echte vrouw en ook hun lingerie is van betere kwaliteit. Een genoegen om te zien hoe ze zich ontkleed.

Het lichaam van een shemale is over het algemeen mooi om te zien vooral zij die hormonale borsten hebben, niet die een operatie ondergingen en twee ballonnen onder de huid geplaatst kregen. En zij die ook echt vrouwelijke gezichten kregen.

Grote pikken

 

Veel shemale’s hebben ook kolossale pikken. Dit komt vooral door de hormonen inwerking in hun lichaam. Pikken van meer dan 22 cm is geen uitzondering. De meeste shemale’s tongen graag en ze hebben ook graag dat hun borsten gemasseerd worden en dan mag je nog genieten van dat extra onder aan de buik. Een lekkere pik om te pijpen of te likken. Ook het neuken is een ervaring, laat je neuken door haar als “woman on top”. Eens geneukt worden door een vrouw, waarbij je haar borsten kan pakken en de tepels kan likken zo kan je haar ook neuken in missionaris of op z'n hondjes.

Zuig een shemale pik eens leeg. Heerlijk een douche van sperma en is niet vies en zelfs gezond. In het Antwerps Schippers kwartier werken in normale tijden mooie shemale’s en nog betaalbaar ook.

Robert.

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief