Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Vorige maand heb ik (Liesje) mijn 21ste verjaardag gevierd op een nogal ongewone maar best wel opwindende manier. 

Naakt op verjaardagsfuif

Ik had mij jaren van op voorhand voorgenomen dat mijn 21ste verjaardag iets speciaal moest worden, iets waar we jaren later nog van zouden spreken.
Het was een beetje denken wat voor verjaardagsfuif ik uiteindelijk zou organiseren, ik dacht eerst aan een discofuif waar iedereen met discokleding aan wordt uitgenodigd, maar naderhand leek me dat toch wel vrij gewoontjes. Dan had ik het idee om er een zombiefuif van te maken, iedereen griezelig geschminkt en gekleed. Nadien dacht ik aan een lingeriefuif maar dat is ook niets geworden. Het voorstel dat het uiteindelijk gehaald heeft kwam van mijn vriendin, die altijd wel gekke ideeën heeft. Het werd een naaktfuif voor mijn verjaardag! Best wel uitdagend en zeker niet gewoontjes!

 

Vrienden uitnodigen

Ik heb veel vriendinnen en ging ze allemaal uitnodigen, ook enkele jongens ging ik uitnodigen op mijn naaktfuif. Ik kan je alvast zeggen dat de reacties nogal uiteenlopend waren. De meeste vriendinnen dachten dat het een grap was, maar nadat ik ze duidelijk gemaakt had dat het geen grap was haakten de meesten af. Slechts een klein deel van mijn vriendinnen zagen het wel zitten om eens gek te doen en naar mijn naaktfuif te komen. Bij de jongens was de reactie totaal anders, die vonden het een knalidee en ze zijn allemaal ingegaan op mijn uitnodiging. Maar veel jongens heb ik niet uitgenodigd, anders gingen er meer naakte jongens zijn dan meisjes en dat wou ik niet, ik wou er vooral een fuif van maken onder mijn vriendinnen.

Naakt dansen

Er waren in totaal 12 naakte meisjes en 4 naakte jongens op mijn fuif, ook de dj stond naakt achter zijn discobar. 
Bij het opendoen van de deur stonden de meisjes daar natuurlijk niet naakt, en ik deed ook niet naakt open maar wel met lingerie aan. Ik heb mijn publiek bij het binnenkomen naar de verkleedkamer geleid om daar alles uit te doen. Om ze alvast te tonen dat het geen grap was en ze ook een beetje op hun gemak te stellen deed ik alvast mijn lingerie uit zodat ik naakt tussen het nog aangeklede publiek stond. Het was in het begin allemaal wel wat raar maar uiteindelijk went dat wel hoor, zo allemaal naakt onder elkaar.

Van zodra de dj muziek begon te draaien werd het toch allemaal een beetje losser en natuurlijk zal ook de drank mijn gasten wat beter in hun vel doen voelen hebben. Naakt dansen is trouwens echt wel leuk vind ik, je voelt je helemaal vrij en geen spannende kleding rond jou. Je lekker helemaal laten gaan terwijl mijn jonge naakte borstjes heen en weer wiebelen en ik met mijn kontje kan schudden. De dj heeft ook een paar slows gedraaid en toen hadden sommige jongens het toch wel moeilijk om hun jongeheer in bedwang te houden, hihi!

Ik vond het mijn beste fuif ooit! En voor de lezers die denken dat het een sexfuif geworden is... die hebben gelijk! Hihi! De erotiek straalde er natuurlijk vanaf en ik kreeg enorm veel zin in sex bij het zien van de naakte jongens. En weet je wat ik gedaan heb? Ik heb mezelf voor mijn verjaardag eens goed getrakteerd en heb geneukt met alle aanwezige jongens, de dj inbegrepen!

Kusjes,
Liesje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.71 (14 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief