Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 496 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Vorige maand heb ik (Liesje) mijn 21ste verjaardag gevierd op een nogal ongewone maar best wel opwindende manier. 

Naakt op verjaardagsfuif

Ik had mij jaren van op voorhand voorgenomen dat mijn 21ste verjaardag iets speciaal moest worden, iets waar we jaren later nog van zouden spreken.
Het was een beetje denken wat voor verjaardagsfuif ik uiteindelijk zou organiseren, ik dacht eerst aan een discofuif waar iedereen met discokleding aan wordt uitgenodigd, maar naderhand leek me dat toch wel vrij gewoontjes. Dan had ik het idee om er een zombiefuif van te maken, iedereen griezelig geschminkt en gekleed. Nadien dacht ik aan een lingeriefuif maar dat is ook niets geworden. Het voorstel dat het uiteindelijk gehaald heeft kwam van mijn vriendin, die altijd wel gekke ideeën heeft. Het werd een naaktfuif voor mijn verjaardag! Best wel uitdagend en zeker niet gewoontjes!

 

Vrienden uitnodigen

Ik heb veel vriendinnen en ging ze allemaal uitnodigen, ook enkele jongens ging ik uitnodigen op mijn naaktfuif. Ik kan je alvast zeggen dat de reacties nogal uiteenlopend waren. De meeste vriendinnen dachten dat het een grap was, maar nadat ik ze duidelijk gemaakt had dat het geen grap was haakten de meesten af. Slechts een klein deel van mijn vriendinnen zagen het wel zitten om eens gek te doen en naar mijn naaktfuif te komen. Bij de jongens was de reactie totaal anders, die vonden het een knalidee en ze zijn allemaal ingegaan op mijn uitnodiging. Maar veel jongens heb ik niet uitgenodigd, anders gingen er meer naakte jongens zijn dan meisjes en dat wou ik niet, ik wou er vooral een fuif van maken onder mijn vriendinnen.

Naakt dansen

Er waren in totaal 12 naakte meisjes en 4 naakte jongens op mijn fuif, ook de dj stond naakt achter zijn discobar. 
Bij het opendoen van de deur stonden de meisjes daar natuurlijk niet naakt, en ik deed ook niet naakt open maar wel met lingerie aan. Ik heb mijn publiek bij het binnenkomen naar de verkleedkamer geleid om daar alles uit te doen. Om ze alvast te tonen dat het geen grap was en ze ook een beetje op hun gemak te stellen deed ik alvast mijn lingerie uit zodat ik naakt tussen het nog aangeklede publiek stond. Het was in het begin allemaal wel wat raar maar uiteindelijk went dat wel hoor, zo allemaal naakt onder elkaar.

Van zodra de dj muziek begon te draaien werd het toch allemaal een beetje losser en natuurlijk zal ook de drank mijn gasten wat beter in hun vel doen voelen hebben. Naakt dansen is trouwens echt wel leuk vind ik, je voelt je helemaal vrij en geen spannende kleding rond jou. Je lekker helemaal laten gaan terwijl mijn jonge naakte borstjes heen en weer wiebelen en ik met mijn kontje kan schudden. De dj heeft ook een paar slows gedraaid en toen hadden sommige jongens het toch wel moeilijk om hun jongeheer in bedwang te houden, hihi!

Ik vond het mijn beste fuif ooit! En voor de lezers die denken dat het een sexfuif geworden is... die hebben gelijk! Hihi! De erotiek straalde er natuurlijk vanaf en ik kreeg enorm veel zin in sex bij het zien van de naakte jongens. En weet je wat ik gedaan heb? Ik heb mezelf voor mijn verjaardag eens goed getrakteerd en heb geneukt met alle aanwezige jongens, de dj inbegrepen!

Kusjes,
Liesje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.69 (13 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Ik masturbeer me gekThijs 21-03-2018 20:19
Ik heb al vaak deze pagina bezocht en ik krijg er maar niet genoeg van. Ik masturbeer me gek met al die naakte meiden op de foto. Dat moet toch fantastisch zijn? Blote vrouwen rondom je. Ooohh... ik ga mij weer aftrekken, er is geen houden aan!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Flowepower naaktfuifOmer 05-02-2018 10:44
Ik ben ooit eens naar een naaktfuif geweest bij een vriend. Nog in de flowerpower periode in de jaren '70. Dat was de beste fuif die ik ooit meegemaakt heb. Er waren mooie jonge meisjes en ik heb toen met 4 meisjes sex gehad. Heerlijk was dat!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# NaaktfuivenJoris 18-09-2017 09:12
Waar zijn er naaktfuiven? Als iemand dat weet dan mag je dat hier altijd posten hoor! Zowel in België als Nederland.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# NaaktfuifTom 15-11-2016 21:27
Hey, als er nog naaktfuifen zijn met vele mooie meisjes mag je mij altijd uitnodigen.
Mail mij.
Groetjes Tom

Antwoorden | Melden aan beheerder
# NaaktJO 21-06-2016 10:38
HOi. Ben naturist en zou het leuk vinden als jullie je verjaardag bij mij in de tuin zouden vieren! Geheel afgeschermd en is meer dan 450m2 groot. Leuk toch, en zonder bijbedoelingen!!
Think about it..!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# RE: Wat een verjaardagsfuif !Geraerts wim 14-01-2016 16:46
Naaktfuif gaat door op 20.08.2016. Laat me aub iets weten op tel. 0491.23.03.58. Alles is gratis, happjes en drank. Bel me gerust.
Wim
Antwoorden | Melden aan beheerder
# HelpGeraerts Wim 09-01-2016 05:24
Zou graag een fuifje naakt geven bij mijn thuis. Liefst naakt, ben er zelf ook bij met mooie meisjes. Alles mag, niets moet.
Grt Wimpie 0494.23.03.58
Ben van Limburg.
Hoop tot gauw,
liefs x x x x x
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie