Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Op stap met vrienden

We waren op stap met 2 koppels in Gent toen ik (Eveline) voor het eerst kennismaakte met groepsex. Ik had sinds enkele maanden een nieuwe vriend, ik zat al bijna 3 jaar zonder een relatie en op die jongen was ik helemaal gek, hij was mijn droomman. De 2 koppels die bij ons waren dat waren vrienden van hem, ik kende ze niet maar ik sta altijd open om andere mensen te leren kennen dus ik vond dat niet erg.

 

Nog wat vrienden erbij

Op enkele maanden kan je iemand niet echt heel goed kennen, al had ik wel dat gevoel.

We waren op een zaterdagavond met zijn vrienden op stap en mijn vriend wou eens langsgaan bij een ander koppel dat in de buurt woonde. Hij had er mee afgesproken (ik wist van niks). 

Ze woonden in een flatgebouw en we belden aan, aangekomen op het 4de verdiep moest ik toch wel eens mijn ogen uitkijken. Die flat van hun was heel knus ingericht met allerlei dure spullen. Mooie zetels, marmeren tafel, prachtige bloemen en vazen, gezellige belichting, een reuze tv aan de wand,... dat waren allesbehalve arme kneusjes. 

Er werden onmiddelijk enkele flessen champagne bijgehaald die rijkelijk vloeide, de ene fles na de andere werd opengekurkt en ik voelde het weldra al heel goed in mijn hoofd.

Ze gingen naakt

Na een uurtje babbelen en champagne drinken stelden ze voor om in de jacuzzi te gaan, want dat hadden ze ook. Een lekker bubbelbad, daar stond ik wel voor open, maar het was toch niet zo'n onschuldig voorstel als ik dacht. Zijn vrienden gingen allemaal uit de kleren, deden geen bikini of zwembroek aan, ze waren volledig naakt en gingen zo in het bubbelbad. Ook mijn vriend volgde en trok zijn kleren uit maar ik zag dat eigenlijk niet zo zitten. Hij zei dat ik niet zo preuts moest doen en hem moest volgen, ik zag die jongen heel graag en dat deed mij besluiten om ook naakt te gaan.

Het ging er steeds gortiger aan toe

We zaten met z'n allen in het bubbelbad, het was wel een beetje krap en daardoor werd het al snel een intieme aangelegenheid. Een meisje begon haar vriend af te trekken, hij had een joekel van een penis! Naast mij zat er een jongen die ik niet echt kende maar dat hield hem niet tegen om met zijn hand tussen mijn billen te gaan. Zoiets laat ik niet toe en ik gaf hem meteen een mep op zijn gezicht.

Iedereen schrok van mijn reactie en mijn vriend werd boos, hij vond dat ik overdreef en hij zei dat hij met zijn vrienden regelmatig aan groepsex deed en ik daar nu ook maar moest aan mee doen. Dat wilde ik niet! Ik wilde weg! Dat was helaas geen goede reactie van mij, mijn vriend werd razend, zo had ik hem nog nooit gezien en ik werd bang.

Ik werd verkracht in het bubbelbad

Mijn vriend pakte mij hardhandig vast en zij tegen de rest dat ze zich tegoed mochten doen aan mij. Met 2 man hielden ze mijn benen wijdopen terwijl een derde zijn lul diep in mij ramde. Het was heel ruw en het deed pijn, het bleef duren en ik smeekte om te stoppen terwijl mijn vriend met een zatte grijns toekeek hoe anderen zich vergrepen aan mij.  Ik ging luid krijsen maar toen duwden ze mijn hoofd onder water, seconden lang terwijl ik geneukt werd door die bruut. Ik was bijna aan het verdrinken toen ze mijn hoofd weer uit het water haalden, als ik nog één keer ging roepen gingen ze het weer doen. Ik had geen andere keus dan mij te laten nemen door alle andere mannen. De liefjes die bij hun waren reageerden niet, zij waren onderstussen lijntjes aan het snuiven.

Wat een smeerlap van een vent!

Toen iedereen op mij gekropen had was ik kapot en bang, ik werd letterlijk op het bed geworpen en kreeg een zoveelste glas champagne aangereikt. Ik ben daar een tijdje naakt op het bed blijven liggen tot ik wat bekomen was. De rest was plezier aan het maken en lachten luid. Mijn vriend kwam bij mij en hij durfde nog te vragen of ik er van genoten had! Wat een smeerlap van een vent!

En nu?

Ik heb het uiteraard uitgemaakt met hem en ben weer singel. Ik zweer het je, ik kan geen vent meer zien! Ik wil er geen meer, allemaal sexmaniakken zijn het. Op dit moment wil ik alleen blijven, mischien word ik wel lesbisch?

Eva.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (3 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief