Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Gratis parkingsex

Ik ben een eenzame man, woon al 11 jaar alleen en masturbeerde heel veel. Ik bekeek de ene pornofilm na de andere, ging surfen op zowat elke sexsite of datingsite. Ik bezocht de welbekende Peepshows in Gent, Antwerpen, Brussel, enz... Ik was sexueel heel actief, maar meestal wel in mijn eentje, behalve als ik eens op bezoek ging bij een hoertje in Gent of ergens op een privé-adres. Maar zo'n soort genot koste mij geld, veel geld. Vandaar ook dat ik naarstig op zoek was naar gratis sex. Velen beloven het maar uiteindelijk draait het toch allemaal om geld.

Op zoek naar gratis sex

Ik ben dan een ware zoektocht gestart naar sex zonder er te moeten voor betalen. Dat is mogelijk, zeker als je homo bent, je hoeft maar 's nachts eens een wandeling te maken in het Citadelpark te Gent en binnen de korste keren wil een vent je pijpen of geneukt worden. Maar ik ben geen homo, dus dat was geen optie voor mij.

Ik zocht dus vooral het internet af op zoek naar bereidwillige dames die mij op regelmatige basis eens goed pijpen of aftrekken en zich eens lekker laten neuken door mij. Af en toe vond ik er eentje die het ook echt gratis deed, dat was dan zo'n nymfomane die het met iedereen deed maar dat kon mij geen zak schelen. Ook toch wel wat oudere vrouwen met grote tetten, een dik gat, billen om tegen te kletsen en een stinkende poes. Enfin, ik vond eigenlijk nooit mijn goesting of het was steeds van korte duur, de eerste keer gratis en de volgende keer dat je langs gaat proberen ze geld uit je zakken te troggelen. Het was ook opletten geblazen met valsstrikken, eens je binnen bent wordt de deur gesloten en staat er plots een kanjer van een vent met een mes in de hand die al je bezittingen wil. Ik heb het allemaal gehad.

Ik heb nu gratis sex!

En toen kwam het, totaal onverwacht, terwijl ik op dat ogenblik niet eens op zoek was naar sex.

Ik was op een weekend aan het stappen in Gent, had geen behoefte aan sex en had al wat pintjes te veel op. Ik besloot terug naar huis te rijden. Ik had mijn auto ergens geparkeerd waar het gratis was, wellicht niet helemaal conform met de wet. Het was op een afgelegen donkere plaats, niet echt veilig te noemen, ik moest al even nadenken waar mijn auto alweer stond.

Toen ik mijn auto uiteindelijk teruggevonden had hoorde ik een eind verder nogal een gehijg en gekreun, stilletjes maar wel hoorbaar. Ik was nieuwschierig en besloot op ontdekking te gaan. Ik naderde een soort zijgang op de donkere parking, het gekreun werd steeds luider. Mijn fantasie begon te werken, ik fantaseerde al van een paar lesbische grieten die elkaar aan het beffen waren of zo.

Het waren niet enkel meiden die bezig waren maar wel mannen en vrouwen, allemaal naakt en ongegeneerd hadden ze sex met elkaar. Mijn lul schoot onmiddelijk de hoogte in. Ik werd opgemerkt door één van de stoeipoezen en ze nodigde mij uit om mee te doen. Het duurde niet lang en ik was zelf poedelnaakt aan het vrijen op een parking in Gent.

Na afloop bleek dit om een clubje te gaan die regelmatig op plaatsen afspraken om sex te hebben in het openbaar. En het leukste van al was dat het gratis was, en nog leuker was dat ze mij lieten toetreden tot hun sexclubje. Ik heb nu op regelmatige basis gratis parkingsex met meerdere vrouwen, en ja, soms zit er wel eens een man aan mij te prutsen maar dat neem ik er dan maar bij!

Informatie over de schrijver

Ingezonden door Roland.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.72 (29 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief