Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Op een warme dag

Ik ben Hilde en mijn man is Willie, we hebben onze heetste vakantie ooit meegemaakt. Het was een warme dag in augustus, we waren op vakantie in Madeira en we hadden een uitstap gepland naar het nabijgelegen eiland Porto Santo. Porto Santo heeft een mooi strand van zo'n 9 kilometer en het kan er vrij rustig zijn. Je vaart er met de boot naartoe.

We trokken onze kleren uit

Eenmaal aangekomen op het strand was het er inderdaad niet zo druk, er liepen wel mensen rond maar niet te veel. Ook op het strand was het heel warm, er was immers weinig wind. We lagen er gezellig dicht tegen elkaar en kregen zin in een vrijpartij. Alhoewel we op een publieke plaats lagen te zonnen deden wij onze zwemkledij uit, een beetje raar eigenlijk want we zijn helemaal geen nudisten en toch lagen we daar plots naakt aan het strand. Waarschijnlijk had de vakantiesfeer er iets mee te maken want thuis in België zouden we nooit op een openbare plaats vrijen. Er liepen mensen voorbij maar we stoorden ons er helemaal niet aan, we hadden gewoon sex op het strand, sex in het publiek! De mensen konden ons zien!

Ongegeneerd vrijen

Publieke sex hadden wij nog nooit gedaan, en toch lag ik Willie te pijpen op het strand met voorbijgangers. Hij vingerde me ook af en toe terwijl ik volluit lag te genieten tussen het zand en het ruisen van de zee, kijkend naar een voorbijvliegende meeuw.

We kregen bezoek

We waren vollop van elkaar aan het genieten op deze romantische openbare plaats, we hadden geen oog meer voor de rest van de wereld. We waren helemaal vergeten dat we sex hadden met publiek rondom ons, die weliswaar allemaal gewoon voorbijwandelden. Tenminste, dat dachten we toch

Terwijl we bijna aan ons hoogtepunt zaten van de vrijpartij hoorden we plots een stem, 'hallo', 'wij zijn Claudine en Rudy'. We schrokken enorm, hier hadden we niet meer aan gedacht. Mijn man zijn erectie begaf het onmiddelijk en ik begon wat te trillen. 'Hallo' zeiden wij verlegen terug. Er stond een koppel voor ons die onze sex in het openbaar opgemerkt had. Ze zeiden tegen ons dat ze aan groepssex doen in een club, maar dat ze publieke sex ook wel eens wilden proberen. Ze dachten dat dit een gewoonte was van ons. We waren zo verbaasd dat we niet meteen wisten wat te antwoorden. Ik begon zelfs te stotteren en zei dat we normaal niet aan sex in het publiek doen, dat dit echt onze eerste keer was en dat het waarschijnlijk kwam door de vakantiesfeer.

Het koppel kwam uit het gehucht Wippelgem, dicht tegen de Nederlandse grens en het was hun gewoonte om elke vrijdagavond een leuke sexclub in Nederland te gaan bezoeken. Ze hadden ons opgemerkt en vroegen of we niet openstonden voor partnerruil, uiteraard volledig gratis en zonder verplichtingen. Ze wilden het ook op het srand doen met ons, gewoon publiekelijk. Dit soort dingen had ik met mijn man nog nooit besproken, maar Willie leek wel gewonnen te zijn voor het idee. Waarschijnlijk omdat die Claudine grote borsten had! Maar die Rudy mocht er eigenlijk ook wel zijn, hij had een goed figuur. Na wat aarzelen hebben we toegestemd en lagen we met z'n vieren te neuken op het strand van Porto Santo.

We hebben die mensen nooit meer teruggezien nadien want het was hun laatste vakantiedag, ze hebben wel het adres gegeven van de sexclub in Nederland waar ze elke vrijdagavond aanwezig zijn. Maar die stap hebben we toch nog niet durven zetten. Misschien ooit wel eens want ik begin steeds meer te fantaseren van sex in groep en in publiek!
Publieke sexgroetjes van Hilde en Willie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief