Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Sex met de juf

Dat was nog eens een juf zie! Waaw, mijn ogen rolden uit mijn oogkassen maar werden snel opgevangen door een tepeltje dat nogal stijf leek. Ik wist het, ik wou sex met mijn juf, vandaag nog, onmiddelijk zelfs!

Mijn piemel schoot de hoogte in,... maar ik had de indruk dat ik niet de enige was. Ook de andere klasgenoten waren vol van haar mooie ogen, haar volle lippen, haar draaiende tong, haar natte vagina, haar... oei, ik sla op hol.

Het was op een warme ochtend, zo vroeg en toch reeds zo warm in de klas. Het was saai, les in wiskunde en daarna aardrijkskunde. Pffff....

Die vervangster was zo sexy

Maar het tij keerde, na de oersaaie les in wiskunde door een stijve hark van een leraar werd de aardrijkskundige les plots een heel stuk interessanter toen bleek dat onze huidige leraar ziek was. Hij lag in bed, en wat mij betreft mocht hij daar blijven.

Er was wel vervanging, en wat voor een! Een stagair, een héél sexy stagair dan nog. Lange benen om van te smullen, een kort rokje met een klein spleetje erin, en die boezem! Ik verdronk werkelijk in die prachtige ronde zachte borsten, waren die wel echt? Maakt niet uit, ik wou ze betasten, mmmm...

Dat was nog eens een juf zie! Waaw, mijn ogen rolden uit mijn oogkassen maar werden snel opgevangen door een tepeltje dat nogal stijf leek. Ik wist het, ik wou sex met mijn juf, vandaag nog, onmiddelijk zelfs!
Mijn piemel schoot de hoogte in,... maar ik had de indruk dat ik niet de enige was. Ook de andere klasgenoten waren vol van haar mooie ogen, haar volle lippen, haar draaiende tong, haar natte vagina, haar... oei, ik sla op hol.

We rukten de kleren van haar lijf

We keken elkaar aan en besloten om met de ganse groep de aanval in te zetten. We waren met 12 jongens, sommigen hadden zelfs nog nooit sex gehad, dit was hun eerste keer en dan nog metteen sex in groep. Ik was de leider, ik pakte haar met mijn hand tussen haar dijen, mijn middenvinger koterend heen en weer en op zoek naar haar vagina. Ik draaide mijn tong in haar mond, likte haar tanden en haar tong om vervolgens aan haar schattige oortjes te zuigen. En dan daalde ik af naar beneden, die stijve tepels, zo groot als een aardbei, smakkend plaatste ik mijn lippen over die ene tepel, ik kwam bijna klaar in mijn broek. Mijn kleren moesten dringend uit, die van haar ook natuurlijk. Ze leek er echt van te genieten, volgens mij was het niet haar eerste avontuurtje, ik merkte dat ze meer wou, ook met de andere jongens. Waaw, wat een heet geval was die juf toch. Ik spoot mijn sperma in haar kut, nee, een condoom had ik niet op zak, niemand van ons trouwens. Met 12 jongens spoten we haar vol, en ze bleef genieten en kreunen, ze vroeg zelfs om meer, ook nadat reeds een 10-tal jongens zijn zakje had leeggespoten in haar.

Ze was ondertussen poedelnaakt, hier en daar al een blauwe plek op haar sexy lijf door een te onstuimige leerling, haar kleding was gescheurd, haar vagina nat en warm, haar benen nog steeds wijd open gespreid, en toen vroeg ze ... "wie wil er nog een keer"? Ja, dit was duidelijk een dametje die groepsex al eerder gedaan had, ze was onvermoeibaar.

Ik voelde iets raars in mijn anus

Ik had dit sexy meisje als eerste geneukt en ik wou best nog wel eens een keertje, broek terug uit, piemel terug stijf, en poepen maar! Maar terwijl ik bezig was voelde ik iets achteraan. Iets zacht en lang, het verdween in mijn anus. Ik vond het eigenlijk wel lekker dus liet ik die persoon rustig zijn ding doen. Dit was een fantastisch gevoel, neuken en geneukt worden terwijl de rest van de groep er stond op te kijken. Hier en daar waren er al bezig met zich te masturberen, nog anderen deden het met elkaar. Dit was echt een top gang-bang zeg!

Onze juf was een nymfomane

Onze juf had nog niet veel gezegd, maar ze had wel al veel jongens bevredigd. Toen zei ze nog iets, "lieve jongens, ik zal het maar bekennen. Ik ben een nymfomane. Zouden jullie het erg vinden om ook bij mij thuis langs te komen, tesamen met mijn bloedgeile vriendinnen?". We konden onze oren niet geloven, dit was gewoon een droom, te mooi om waar te zijn.

Nog steeds contact

Nu, 20 jaar later, is ze nog steeds mooi, ietsje ouder maar ik ga nog altijd bij haar langs. Niet omdat ik zo wanhopig ben of zo'n eenzaat, ik ben getrouwd en heb ondertussen een flinke dochter, gewoon omdat zij het beste en het lekkerste is dat mij ooit is overkomen. Ik doe het nog elke maand met haar, en met haar steeds nieuwe vriendinnen. Ik kan wel zeggen dat ik op sexueel gebied echt wel gelukkig ben. En hopelijk nog voor vele jaren genot heb!

Informatie over de schrijver

Ingezonden door Eddie uit Balegem, wil geen contact met andere schrijvers.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief