vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

6 dames aanwezig van 9-23u!
( / Sex tegen betaling)

6 dames aanwezig van 9-23u!

3 hete vrouwen die kwartetje willen
( / Diversen)

noimage

Een beetje behoefte aan wat liefde
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik hou van dikke vrouwen

Sommigen vinden van niet, sommigen vinden van wel, ik vind van wel. Sex met dikke vrouwen is keilekker, een goede rijpere dikke vrouw waarmee je sex hebt is voor mij een sexdroom. Nou ja, het is niet echt een droom meer want op mijn verjaardagsfeestje is die droom werkelijkheid geworden. Maar misschien stel ik mezelf beter eerst eens voor, ik ben Jaak, een rijpere man die houdt van rijpere dikke vrouwen. Ik word daar zo geil van!

Mijn vrienden

Voor mijn verjaardagsfeest had ik twee vrienden en één vriendin uitgenodigd. En het was die vriendin die mijn sexdroom deed uitkomen, niet enkel met mij maar ook met mijn vrienden neukte de dikke vrouw. Zo kende ik haar nochtans helemaal niet.

Lekker geil worden met sexdrank

Het was op een vrijdagavond dat ik mijn vrienden had uitgenodigd voor een klein feestje, we waren maar met z'n vier maar dat was genoeg om het héél gezellig te maken. Bij het binnenkomen gaf ik iedereen een kus op de wang, bij mijn vriendin (de dikke vrouw) genoot ik daar natuurlijk meer van, ik had immers al dikwijls gefantaseerd en gemasturbeerd terwijl ik dat leuke dikke vrouwtje in mijn gedachten had. Als iedereen gearriveerd was schonk ik als aperitief een Ricard uit, dat was nu niet bepaald een licht drankje en na een paar aperitiefkes werden we allemaal wat losser maar ook geiler, vooral ik dan. Ik kon echt mijn ogen niet meer afhouden van de dikke borsten van mijn dikke vriendin. En dat merkte ze ook, ze had ook al genoeg drank op en kwam wat dichter tegen mij staan. Net dicht genoeg om af en toe met haar dikke borsten tegen mij aan te stoten. Ze was ook geil geworden! Nou, ik moet wel eerlijk bekennen, ik had bij iedereen iets extra in het drankje gedaan, de bekende Spaanse Vlieg. Ik had nooit gedacht dat het sexmiddel  om in de drank te doen ook zou werken, maar dat deed het dus wel degelijk want we waren alle vier echt geil door mijn sexdrankje.

Eindelijk! Sex met een dikke vrouw!

Mijn vriendin, Tanja genaamd, werd geiler en geiler. Ze wreef steeds meer met haar dikke borsten tegen mij aan. Ik greep mijn kans en begon aarzelend te strelen over haar dikke borsten. Ze genoot waarempel! Plots gleed haar hand naar mijn penis en begon ze die zachtjes te masseren, mijn vrienden merkten dit natuurlijk op en werden toch wel wat jaloers. Ze werd volgens mij natter en natter want haar rok hefte ze omhoog, en ze vroeg aan mij "Jaak, wilt ge mij pakken vanavond?" Uiteraard wou in niets liever dan sex met een dikke vrouw! Ik nam haar mee naar mijn bed en ik pakte haar dikke kont vast en nam haar langs achteren. Ze zei tegen mij "oh, Jaak, dat is heerlijk", "maar zijn jouw vrienden nu niet een beetje eenzaam?" Het was inderdaad niet echt mooi van ons om mijn twee vrienden daar achter te laten, dat was zelfs onbeleefd. Ik trok snel een broek aan en vroeg aan hun of ze hielden van sex met een dikke vrouw. Geen van beide knikte negatief. Dan heb ik ze meegenomen naar mijn slaapkamer en hebben we lekkere sex gehad met een dikke vrouw, Tanja dus. En zo, beste lezers, kwam mijn droom uit!

Jaak.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief