Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 422 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Ik hou van dikke vrouwen

Sommigen vinden van niet, sommigen vinden van wel, ik vind van wel. Sex met dikke vrouwen is keilekker, een goede rijpere dikke vrouw waarmee je sex hebt is voor mij een sexdroom. Nou ja, het is niet echt een droom meer want op mijn verjaardagsfeestje is die droom werkelijkheid geworden. Maar misschien stel ik mezelf beter eerst eens voor, ik ben Jaak, een rijpere man die houdt van rijpere dikke vrouwen. Ik word daar zo geil van!

Mijn vrienden

Voor mijn verjaardagsfeest had ik twee vrienden en één vriendin uitgenodigd. En het was die vriendin die mijn sexdroom deed uitkomen, niet enkel met mij maar ook met mijn vrienden neukte de dikke vrouw. Zo kende ik haar nochtans helemaal niet.

Lekker geil worden met sexdrank

Het was op een vrijdagavond dat ik mijn vrienden had uitgenodigd voor een klein feestje, we waren maar met z'n vier maar dat was genoeg om het héél gezellig te maken. Bij het binnenkomen gaf ik iedereen een kus op de wang, bij mijn vriendin (de dikke vrouw) genoot ik daar natuurlijk meer van, ik had immers al dikwijls gefantaseerd en gemasturbeerd terwijl ik dat leuke dikke vrouwtje in mijn gedachten had. Als iedereen gearriveerd was schonk ik als aperitief een Ricard uit, dat was nu niet bepaald een licht drankje en na een paar aperitiefkes werden we allemaal wat losser maar ook geiler, vooral ik dan. Ik kon echt mijn ogen niet meer afhouden van de dikke borsten van mijn dikke vriendin. En dat merkte ze ook, ze had ook al genoeg drank op en kwam wat dichter tegen mij staan. Net dicht genoeg om af en toe met haar dikke borsten tegen mij aan te stoten. Ze was ook geil geworden! Nou, ik moet wel eerlijk bekennen, ik had bij iedereen iets extra in het drankje gedaan, de bekende Spaanse Vlieg. Ik had nooit gedacht dat het sexmiddel  om in de drank te doen ook zou werken, maar dat deed het dus wel degelijk want we waren alle vier echt geil door mijn sexdrankje.

Eindelijk! Sex met een dikke vrouw!

Mijn vriendin, Tanja genaamd, werd geiler en geiler. Ze wreef steeds meer met haar dikke borsten tegen mij aan. Ik greep mijn kans en begon aarzelend te strelen over haar dikke borsten. Ze genoot waarempel! Plots gleed haar hand naar mijn penis en begon ze die zachtjes te masseren, mijn vrienden merkten dit natuurlijk op en werden toch wel wat jaloers. Ze werd volgens mij natter en natter want haar rok hefte ze omhoog, en ze vroeg aan mij "Jaak, wilt ge mij pakken vanavond?" Uiteraard wou in niets liever dan sex met een dikke vrouw! Ik nam haar mee naar mijn bed en ik pakte haar dikke kont vast en nam haar langs achteren. Ze zei tegen mij "oh, Jaak, dat is heerlijk", "maar zijn jouw vrienden nu niet een beetje eenzaam?" Het was inderdaad niet echt mooi van ons om mijn twee vrienden daar achter te laten, dat was zelfs onbeleefd. Ik trok snel een broek aan en vroeg aan hun of ze hielden van sex met een dikke vrouw. Geen van beide knikte negatief. Dan heb ik ze meegenomen naar mijn slaapkamer en hebben we lekkere sex gehad met een dikke vrouw, Tanja dus. En zo, beste lezers, kwam mijn droom uit!

Jaak.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Vette vrouwenJerry 17-03-2018 14:59
Ik ben Jerry, en ik heb een dikke vrouw waar ik mee getrouwd ben en heb daar nog geen minuut spijt van gehad want ik geil op dikke vrouwen. Ze heeft een grote kut waar ik met mijn vuist in kan rammen. Als ik prostituees bezoek dan neem ik er altijd de vetste uit.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Lekkere vette wijvenGerry 18-02-2018 08:56
Lekkere vette wijven die je eens goed hardhandig kan aanpakken daar val ik op. Want die zijn echt wel sterker dan zo'n magere bonenstaken die bijna doorbreken als je eens goed doorramt.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Geen dikke vrouwen voor mijYouri 29-08-2017 10:03
Bwééék, wat een vettig gedoe. Geen dikke vrouwen voor mij hoor. Geef mij maar mooie slanke blondjes.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Lekker vetRoger 14-02-2018 12:46
Haha! Dat is natuurlijk ieder zijn goesting want zelf hou ik enorm van dikke vette wijven. Zo'n lekkere klomp vet daar kan je eens goed op slaan en laten blubberen.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie