Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Mijn vrouwtje had die avond sex met zes mannen

Ik ben een piloot bij een belgische luchtvaartmaatschappij, al meer dan 8 jaar. Ieder jaar ga ik eens op stap met een aantal andere collega-piloten. Dit jaar hadden we besloten om eens een feestje te houden bij mij thuis, mijn vrouw vondt dat niet erg.

Mijn vrouw werd zo waanzinnig geil!

We hadden bij mij thuis een etentje voorzien, ik en vijf van mijn collega's. Ik had hun voor de lol gevraagd of ze hun pilotenkostuum wilden aandoen, gewoon om mijn vrouw even te verassen. Ik weet namelijk dat ze gek is op mannen in kostuum. Maar ik had niet gedacht dat het eigenlijk een beetje uit de hand zou lopen, mijn lieftallige echtgenote kon haar handjes niet thuishouden van die andere mannen in hun kostuum. Ze werd gewoon bloedgeil, zo had ik haar gewoon nog nooit gezien! Het was de anderen niet ontgaan dat ze zo heet als een hoer liep en het duurde niet lang voor er geile praat aan te pas kwam.

Het werd er heet en bloot

Het eten werd opgediend door mijn vrouw, ze had het warm gekregen in de keuken en had haar bloesje wat open gezet. Onmiddelijk volgde een reactie van een collega, hij wou wel eens dieper in haar borsten zien. Mijn vrouw antwoordde dat hij dat maar eens een keertje moest vragen en haar man, ik dus. En dat deed hij ook. Ik weet niet wat er mij bezielde maar ik gaf mijn toestemming om met zijn hand in haar bloesje te gaan. En dat deed hij met veel plezier. Mijn vrouwtje (slank, mooie lange zwarte haren, kleine tietjes) spartelde helemaal niet tegen. Integendeel, ze maakte haar bloes nog verder los zodat hij met gemak haar, ondertussen stijve tepels, eens goed kon vastnemen. Na een poosje zat ze daar met haar borsten bloot tussen vijf mannen.

De rest wou ook voelen

Je kan je het al voorstellen natuurlijk, de anderen wilden ook voelen aan haar tietjes. Ik zei dat ze dat mochten op voorwaarde dat ze hun pilotenkostuum uitdeden en in hun blote flikker gingen zitten. Dat leek geen probleem te zijn. Vijf mannen zaten daar nu aan mijn vrouw haar tieten te voelen, alle vijf met een stijve lul. Ook ik kreeg een stijve, ontdeed mij van alle textiel en stelde voor om een foto te nemen van mijn vrouw met zes stijve lullen rond haar.

Haar kut werd gesmeerd

De natte kut van mijn vrouw was voor iedereen merkbaar en ik kroop op haar slanke hete lichaam en spoot haar vol sperma. Toen ik dan even naar de badkamer was en terugkeerde zaten de anderen met haar te spelen. Ze werden afgezogen en mijn vrouw werd bespoten met sperma. Die zaterdagavond ligt nog heel fris in het geheugen, wel jammer dat ik nadien niet anderen hun vrouw heb kunnen neuken. Ze verzwegen dat natuurlijk voor hun echtgenote. En mijn vrouw? Die kijkt uit naar volgend jaar, voor een nieuw "etentje" bij ons thuis...

Informatie over de schrijver

Noem mij maar Piet Piloot uit België.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief