vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

6 dames aanwezig van 9-23u!
( / Sex tegen betaling)

6 dames aanwezig van 9-23u!

3 hete vrouwen die kwartetje willen
( / Diversen)

noimage

Een beetje behoefte aan wat liefde
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Sex op de boerenkamping

Mijn vrouw en ik zijn vijftigers en nogal nudistisch ingesteld. We bezoeken vaak naaktstranden. We hebben daar ook al veel zien doen: hetero's, lesbiennes en homo's doen hun ding. We zijn daar ingegroeid met ons jarenlange huwelijk. Zelf zijn we ook nogal erin openminded geraakt en gaan ook lekker los als het past.

Vorig jaar, zomer op een Nederlandse boerencamping midden de polders, was het heet en zo'n 35° pfff... We stonden met de camper aan de rand van het polderlandschap met een caravan recht in ons zijzicht. We hadden plannen te gaan fietsen, neen te warm, pff... Het was middag, tijd voor een drankje en hapje. Het was heet en wij werden ook heet. Mijn vrouw ging topless zoals ik dat van haar gewoon ben en ze trok een mini-stringetje aan om me op te hitsen. Meer had ik niet nodig. Na wat hapjes en een paar glazen van dat zoete drankje aaide ze me lekker mijn opgezwollen bobbel. Nog een glaasje erbij en wij tweetjes waren lekker geil aan het neuken onder de luifel van de camper.

Toen kwam er een vrouw op een fiets aan bij de caravan daar schuin naast. Het was een vrouw, erg bezweet door de hitte ook niet zo jong meer. Ze zag dat we lekker naakt aan het plezieren waren. Ik was nogal genant maar mijn vrouw wou lekker verder doen. Ram je paal maar in me, zei ze. En die vrouw met haar fiets heeft ook een kut en borsten, wie weet...

De naakte buurvrouw kwam erbij

De buurvrouw  trok onbeschaamd alles uit, handdoekje en ging douchen. Ze was blijkbaar ook geen bleutje meer. Toen ze terug kwam ging ze meteen bij ons zitten naakt. Ze keek mijn blote lul aan en gluurde naar mijn vrouw haar tieten. Ik ben lesbisch zei ze, en ik zie dat jullie ook openminded zijn, mag ik? Ja hoor, het was een vriendelijke vrouw en ze was welkom. Mijn vrouw gaf haar ook een glaasje drank. Nog wat gebabbel over de mooie fietsomgeving en de vrijheid der natuur. Mijn vrouw gluurde naar mij zo van "wat doe ik ermee" en ik aarzelde niet, ik begreep wat ze wilde.

Ze toonde de camper aan de buurvrouw en ik kwam erbij. Mijn vrouw liet lekker haar tieten tegen de hare aanwrijven in een nauwe doorgang. De buurvrouw was content en gaf ons een aardige tongkus, onbeschaamd lang. Mijn hete lul kwam in aanraking met alle billen en de buurvrouw klampte zich opeens vast aan mij. Ze zoog op mijn mond en pakte mijn hete lul tegen haar kut. Mijn vrouw likte haar tepels en nam haar kutje in de vingers. Mijn vrouw en ik hebben dan die vrouw samen helemaal klaargestoomd, tot spuiten toe, heerlijk. We genieten er nog elke dag van.

Charles.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.71 (12 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief