vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

6 dames aanwezig van 9-23u!
( / Sex tegen betaling)

6 dames aanwezig van 9-23u!

3 hete vrouwen die kwartetje willen
( / Diversen)

noimage

Een beetje behoefte aan wat liefde
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Sex in het zwembad

Soms heb je zo van die dagen in je leven die super verassend kunnen zijn. Vorig jaar was zo'n dag, tesamen met een aantal vrienden en vriendinnen hadden wij, totaal ongepland, sex in het zwembad. Wie ben ik? Ik ben Sonja en ben getrouwd met Marc, een zeer lieve man.

Ik nodigde onze beste maatjes uit voor een feest

Het was al een aantal dagen heel warm en ik had zin om wat vrienden uit te nodigen voor een zwembadparty, mijn man en ik doen het financieel niet slecht en wij hebben ons een groot zwembad laten aanleggen. Zo'n investering moet natuurlijk zijn nut hebben dus houden wij regelmatig zwembadfeestjes, dat is dan meestal een leuke barbeque aan het zwembad en daarna plezier maken in het water. Normaal zijn dat gewone feestjes zonder sex, maar die dag hadden wij met z'n allen sex in het zwembad!

Het begon heel onschuldig

Wij kennen onze vrienden al jaren en hebben veel plezier met elkaar, ja wij lachen wat af en wij profiteren ten volle van het leven. Wij hadden net lekker gegeten en wat gezellig met elkaar staan babbelen, ons eten was wat gezakt en een frisse duik in het zwembad zat er wel in.

Ik had net een nieuwe bikini gekocht, het was er één die wel nogal spannend was, mijn borsten zaten er nogal gekneld in maar ik vond de kleur en het design zo mooi dus had ik er dat wel voor over. Mijn vriendinnen hadden ondertussen ook hun zwemkledij aan en sprongen in het water, ik wou eens extra onder de aandacht staan en nam een flinke aanloop en dook het water in met een geweldige plons. Iedereen had mij opgemerkt, dat is meestal wel zo maar dit keer begon iedereen te lachen en te gieren van de pret. Ik bleek namelijk de helft van mijn bikini verloren te hebben en stond dus halfnaakt, met blote borsten, in het zwembad. Dat was het begin van openbare sex...

Publieke sex in het zwembad

Mijn man stond nog aan de rand van het zwembad en lachte gezellig mee met de rest. Ik ben nu niet zo'n verlegen vrouw en vond het zelf ook wel grappig, mijn nieuwe bikini bleek toch net iets te klein voor mijn geweldige borsten. Ik riep mijn man in het zwembad om mij zogezegd te komen helpen, als een galante man dook hij meteen in het water en hij bedekte mijn borsten met zijn handen. Toen ben ik in actie geschoten, vliegensvlug dook ik onder het water en trok de zwembroek van mijn man uit, ik wierp ze een heel eind verder. Wat mij toen heeft bezield weet ik niet maar ik begon hem onder water te pijpen. In het begin merkte niemand dat maar de gelaatsuitdrukking van mijn man sprak boekdelen, men zag duidelijk dat hij genoot. Wij hadden daar zomaar eventjes watersex terwijl al onze vrienden en vriendinnen ons stonden aan te staren.

De rest volgde snel

Geeuwen is aanstekelijk zegt men, maar wat wij daar in het water aan het doen waren was duidelijk ook aanstekelijk. Eén van mijn vriendinnen, de grootste flapuit, riep luidop dat ze ook een vent wou pijpen! Na enige aarzeling sprong een vriend in het water en deed zijn zwembroek uit, het duurde niet lang of hij kreunde van genot. Plots deden alle mannen, die nog steeds aan de rand van het zwembad stonden, hun zwembroek uit. Het werd me daar een echte orgie aan het zwembad, mannen en vrouwen, partner of geen partner, iedereen deed het met elkaar, zo goed was ons feestje nog nooit geweest.
Nu doen wij dit elke zomer, en onze vriendenkring wordt steeds groter!

Zwembadgroetjes,
Sonja en Marc

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief