Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Het was op een avond bij mij thuis. Er waren 3 vrienden bij mij op bezoek, ik (Jolien) was de enige vrouw. Ik kende deze vrienden al lang, nog van tijdens onze schooltijd in Brugge. Ik had nooit iets gehad met één van deze mannen maar die avond was het helemaal anders.

Een raar aperitiefje

Eén van mijn vrienden (Peter) had 3 flessen drank met zich mee, hij had de coctail in de flessen zelf gemaakt en wou ons laten proeven van zijn 'meesterwerk'. Niemand wou hem kwetsen dus we namen uit beleefdheid allemaal een aperitiefje van zijn speciale coctail die hij gemaakt had. Het was helemaal niet slecht, het smaakte een beetje naar Passoa, en na het eerste aperitiefje volgde er nog één en daarna zelfs nog een. We hadden elk 3 grote aperitieven op en we voelden ons al behoorlijk aangeschoten. Ik voelde me nogal zatjes in mijn hoofd, maar niet enkel dat. Ik kreeg plots interesse in die vrienden van mij, ik wou ze aanraken en hun kleren uittrekken. Ik had nog nooit gevoelens voor hun gehad en dat was die avond wel het geval. Het kwam dus door de drank die Peter ons gegeven had, het leek wel een sexdrank te zijn. Maar het leek mij niet mogelijk dat Peter ons, zonder dat we ervan op de hoogte waren, een drankje zou laten drinken waar we opgewonden van werden.

We werden handtastelijker

Er gebeurden toch rare dingen, de vrienden die nooit interesse voor mij leken te hebben werden nu plots handtastelijk. Terwijl ik een babbeltje sloeg met Robin wist die ineens zijn handen niet meer thuis te houden, hij kwam heel dicht tegen mij staan en streelde mijn dijbeen. Aangezien ik zelf ook nogal opgewonden stond liet ik hem begaan en genoot ervan. 

Dan was er ook nog Bjorn die mij langs achteraan aan het betasten was, alhoewel ik nochtans geen slet ben liet ik het deze keer allemaal toe, waarom wist ik toen nog niet. Bjorn wreef zachtjes op mijn rond poepje en ging langzaam met zijn vingers tussen mijn benen door, hij was mijn kutje aan het bespelen. Ik vond het lekker.

De kleren gingen uit!

Bjorn en Robin hadden het door dat ze mij mochten bepotelen zonder dat ik hun wegduwde en daar profiteerden ze natuurlijk volop van. Robin had ondertussen zijn hand op mijn borst gelegd een wreef en kneep lekker opwindend terwijl Bjorn achter mij stond met zijn penis uit zijn broek! Toen ik dat doorhad kon ik mij echt niet meer inhouden, ik was ondertussen zo geil geworden als een loopse teef en ik draaide mij om en ik knielde neer. Wat had Bjorn toch een stijve lul! Ik nam zijn lul vast en begon er aan te trekken, hij werd nog mooier en voller. 

Terwijl ik geknield zat en Bjorn aan het opgeilen was had Robin mijn broek losgekregen en trok deze naar beneden, daarna trok hij mijn nat geworden onderbroekje naar beneden. Robin begon te likken aan mijn anus en vond dat keilekker, hij stak zijn vinger in mijn hol en dat geilde mij nog meer op. Daarna likte hij ook aan zijn eigen vinger, de vinger die in mijn anus gezeten had likte hij proper. 

Ik pijpte ze allemaal

Dan kwam Peter er nog bij, je weet wel, de man die ons de coctail had bezorgd. Peter stond daar al helemaal naakt met een harde lul en hij duwde zijn lul in mijn mond. Hij zat heel diep in mijn keelgat, ik moest er bijna van braken maar liet Peter begaan. Niet veel later waren mijn vrienden allemaal naakt en stonden ze hun lul te bespelen. Ze trokken de kleren van mijn lijf en bepotelden mij helemaal. Ik moest ze allemaal eens aftrekken en pijpen, dat deed ik zonder daar een probleem van te maken. Ze spoten hun sperma uit over mijn gezicht en ik voelde me geweldig, ik was helemaal in de ban van mijn naakte vrienden. We hebben ons nog de ganse avond lekker geamuseerd en de flessen coctail die dronken we volledig uit.

 

Toen kwam het uit!

De dag nadien wist ik echt niet hoe mij zoiets kon overkomen, zou ik mijn vrienden nog wel onder ogen durven komen? Ik had mij immers gedragen als een vuile hoer. Zoiets doe ik normaal gewoon niet want ik ben een net meisje dat een serieuze relatie wil en geen losse sexcontacten.

De telefoon ging. Het was Peter aan de lijn. Ik voelde mij al meteen gegeneerd. Maar Peter was, ondanks zijn stunt van gisteren, ook een nette man en moest mij iets bekennen. De flessen drank die hij meehad waren niet zomaar drank, het was een coctail waar hij een paar sexdrankjes aan toegevoegd had, zoiets zoals Spaanse Vlieg. En dat was de reden waarom wij gisteren wel héél vriendschappelijk met elkaar omgingen. De remmen waren weg en we werden opgewonden door het toedienen van dat sexdrankje. 

Ik wist niet hoe ik moest reageren, hij had er ons allemaal ingeluisd maar langs de andere kant vond ik het wel een hele geile avond. Maar toch heb ik hem eens goed op zijn plaats gezet want zoiets dat doe je niet bij vrienden. 

Wij hebben elkaar later nog wel teruggezien maar toch was er een breuk in onze jarenlange vriendschap, nu zie ik zelfs niemand van die vroegere vrienden nog terug. Onze goede vriendschap heeft de stunt met het sexdrankje niet overleefd. Ik kan ze immers niet meer zien als gewone vrienden, daarvoor zijn we te intiem geweest.

Groetjes vanwege Jolien.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.25 (4 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief