Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Marjanneke, dat is mijn naam. Ik ben een rijpere vrouw, ben niet getrouwd en heb geen vaste vriend. Ik hou van sex met meerdere mannen tegelijkertijd, en de mannen lusten mij ook wel.

Sex in de tuin

Tijdens een van de warme zomerdagen (tot 30 graden!) in 2015 had ik zin in een klein tuinfeestje met een aantal van mijn mannelijke vrienden. Ik had vier mannen uitgenodigd waarvan er één bij was waar ik reeds sex met had. Die speciale intieme vriend noemt Jeroen. 

Ik heb een klein zwembad in mijn tuin en stelde voor om te gaan zwemmen. Ik had natuurlijk op voorhand vergeten vertellen dat ze hun zwembroek moesten meenemen naar mijn tuinfeestje. Maar eigenlijk vond ik dat niet erg, zo had ik de kans om die mannen eens in hun blootje te zien en geil te worden van naar de lullen te kijken. Ze vonden het niet erg om naakt te zwemmen op voorhand dat ik ook naakt het zwembad ging induiken. Daar had ik absoluut geen probleem mee!

Tijdens het zwemmen bedacht ik een spelletje, ik ging gaan trekken aan de lullen van de mannen. Wie zijn lul het eerste stijf werd die mocht in mijn kutje kruipen, de tweede die een harde penis kreeg die ging ik pijpen. De "verliezers" die mochten toekijken en zich masturberen. Ze vonden het allen een geil idee van mij en deden mee met dit leuke sexspelletje onder water. 

Het duurde niet lang of er kreeg er al ene ne stijve piemel, dat was de winnaar! Ik nam zijn harde piemel vast en trok hem aan zijn piemel het water uit. Iedereen vondt het hilarisch! Hetzelfde deed ik met de tweede die een harde lul had. Ik stond daar nu naakt in de tuin met twee harde piemels naast mij. Ik legde mij neer op het gras en liet mij lekker nemen door de eerste met een harde lul, de penis die tweede was die begon ik te pijpen. Ik had al meerdere keren triosex gehad, en ook met nog meer mannen, maar het was wel de eerste keer dat ik triosex had in de tuin. Het voelde nog geiler aan in zo'n temperatuur van 30 graden met de zon op mijn kut. De andere mannen mochten toekijken en zich masturberen in de tuin. Ook zij vonden het leuk hoor!

 

Ik hoop dat we deze zomer nog enkele hete dagen hebben, dan kan ik nog een paar feestjes in de tuin houden en misschien wordt dat dan ook wel sex in de tuin.

Triogroetjes,

Marjanneke. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.38 (4 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief