Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 254 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Marjanneke, dat is mijn naam. Ik ben een rijpere vrouw, ben niet getrouwd en heb geen vaste vriend. Ik hou van sex met meerdere mannen tegelijkertijd, en de mannen lusten mij ook wel.

Sex in de tuin

Tijdens een van de warme zomerdagen (tot 30 graden!) in 2015 had ik zin in een klein tuinfeestje met een aantal van mijn mannelijke vrienden. Ik had vier mannen uitgenodigd waarvan er één bij was waar ik reeds sex met had. Die speciale intieme vriend noemt Jeroen. 

Ik heb een klein zwembad in mijn tuin en stelde voor om te gaan zwemmen. Ik had natuurlijk op voorhand vergeten vertellen dat ze hun zwembroek moesten meenemen naar mijn tuinfeestje. Maar eigenlijk vond ik dat niet erg, zo had ik de kans om die mannen eens in hun blootje te zien en geil te worden van naar de lullen te kijken. Ze vonden het niet erg om naakt te zwemmen op voorhand dat ik ook naakt het zwembad ging induiken. Daar had ik absoluut geen probleem mee!

Tijdens het zwemmen bedacht ik een spelletje, ik ging gaan trekken aan de lullen van de mannen. Wie zijn lul het eerste stijf werd die mocht in mijn kutje kruipen, de tweede die een harde penis kreeg die ging ik pijpen. De "verliezers" die mochten toekijken en zich masturberen. Ze vonden het allen een geil idee van mij en deden mee met dit leuke sexspelletje onder water. 

Het duurde niet lang of er kreeg er al ene ne stijve piemel, dat was de winnaar! Ik nam zijn harde piemel vast en trok hem aan zijn piemel het water uit. Iedereen vondt het hilarisch! Hetzelfde deed ik met de tweede die een harde lul had. Ik stond daar nu naakt in de tuin met twee harde piemels naast mij. Ik legde mij neer op het gras en liet mij lekker nemen door de eerste met een harde lul, de penis die tweede was die begon ik te pijpen. Ik had al meerdere keren triosex gehad, en ook met nog meer mannen, maar het was wel de eerste keer dat ik triosex had in de tuin. Het voelde nog geiler aan in zo'n temperatuur van 30 graden met de zon op mijn kut. De andere mannen mochten toekijken en zich masturberen in de tuin. Ook zij vonden het leuk hoor!

 

Ik hoop dat we deze zomer nog enkele hete dagen hebben, dan kan ik nog een paar feestjes in de tuin houden en misschien wordt dat dan ook wel sex in de tuin.

Triogroetjes,

Marjanneke. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.38 (4 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Seks in mijn tuin?Xander 27-03-2018 07:27
Ik geef in de zomer wel eens een barbecue in mijn tuin voor wat vrienden. Helaas blijft het enkel bij fantaseren. Ik zou heel graag seks hebben met een aantal vriendinnen van mijn maten. Maar zoiets vraag je natuurlijk niet zomaar. Het zou wel eens het einde van een vriendschap kunnen betekenen.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Te koudDanny 01-03-2018 15:22
Ik ben deze ochtend in mijne bloten in de tuin geweest al masturberend. Maar bij -6 graden is dat toch wat koud. Vlug naar binnen achter mijn pc en daar gemasturbeerd.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Leuke spelletjesGerard 02-09-2017 20:15
Nou Marjanneke, jij bent een hete teef hoor. Ik wil gerust een spelletje doen met jou. Maakt niet uit waar, als ik maar mijn lul in jou kan steken.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie