Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik wil chatten met de webcam aan

Dag geile gozers, ik ben Lola en ben verslaafd aan chatten, en daar heb ik geen spijt van hoor want ik chat dolgraag met mannen en vrouwen. Met chatten bedoel ik chatten met de webcam aan, zonder webcam kan natuurlijk ook wel erotisch zijn, je kan dan erotische berichtjes naar elkaar sturen en zo tot in het oneindige fantaseren. Maar je weet nooit wie er echt achter de webcam zit en daarom heb ik toch de voorkeur aan chatten met de webcam aan.

 

 

Wie ben ik echt?

Lola is niet mijn echte voornaam, ik ben 25 jaar en een zotte meid die van chatten haar beroep gemaakt heeft. Inderdaad, ik ga niet elke dag naar een of andere klotejob om dingen uit te voeren voor een vervelende rotbaas. Ik zit elke dag op een webcamsite in mijn blote kont en tetten mannen het hoofd op hol te brengen, behalve in het weekend want dan is mijn man thuis. Mijn man is niet op de hoogte van mijn webcamchat-avontuur en dat wil ik ook zo houden want dat zou ik echt niet mogen doen van hem. Hij is nogal een belangrijke persoon die heel goed zijn brood verdiend en veel met klanten omgaat die nooit mogen te weten komen dat zijn vrouw elke dag zit te chatten achter de webcam, en dan ook nog volledig naakt. 

Maar in het weekend ben ik een zeer keurige en brave huisvrouw die haar ventje verzorgd en ik hou mij dan ook wat meer bezig met mijn webwinkeltje vol leuke decoratiespulletjes, mijn man denkt dat ik daarmee goed geld verdien maar dat is helemaal geen waar. Hij denkt dat ik zeven dagen op zeven werk aan mijn webwinkel en vindt mij een hardwerkende vrouw, hij moest het eens weten!

Gratis webcam

De site waar ik mij naakt profileer is trouwens een gratis site, je hoeft er dus helemaal niet te betalen om naakte vrouwen te zien achter de webcam. Het is een zeer populaire webcamsite met heel veel bezoekers en het is ook voor mannen en transsexuelen. Heel veel vrouwen en mannen achter de webcam te zien, iedereen vindt er wel zijn smaak.

Mij betrappen op de webcam?

Je kan je natuurlijk afvragen of ik niet bang ben dat een bekende uit mijn omgeving, familie of mijn man er achter komt dat ik op de webcam zit. Nee, eigenlijk niet, je kan op de site via jouw acount aanklikken in welke landen uw beeld van de webcam niet mag getoond worden, ik vertoon mijzelf bijvoorbeeld nooit in Nederland en België. En mijn man? Zou die niet stiekem achter mijn rug om naar webcamsex zitten kijken? Eigenlijk ben ik daar vrij zeker van dat hij dat nooit doet, hij is echt een keurige man hoor! En ook wel wat saai, ik heb hem genomen voor het geld, dat is lekker praktisch als ik mezelf wil verwennen met cadeautjes.

 

Daag allemaal!

Sofie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief