Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik droomde van de peepshow

Dag hete gozers allemaal, ik ben 'Den Aftrekker', mijn vrienden noemen mij zo omdat ik geen vriendin heb (ook nooit gehad) en ze weten dat ik mezelf meerdere keren per week masturbeer. Vroeger deed ik dat braafjes door naar modeboekjes te kijken waar toch wel hete meiden instonden, soms ook eens door in een sexboekje te bladeren. Maar eigenlijk was ik al heel lang van plan om de Peepshow in Gent, aan de Kuiperskaai, eens te gaan bezoeken. Alleen, ik durfde dat zo niet, ik ga ook niet naar de hoertjes want dat durf ik ook niet. Tja, ik ben nu eenmaal niet zo'n grote held in die dingen, misschien ben ik wel een beetje bang van meisjes en is dat de reden waarom ik nog nooit een vriendin gehad heb, ik zie er niet zo slecht uit vind ik maar ik ben nogal verlegen. De Peepshow dus, vlakbij mijn deur zeg maar te Gent en ik wou er zo graag naar toe maar durfde nooit binnenstappen, ook niet in de sexcinema in Gent, eveneens nog nooit binnengeweest.

Een vriend van mij ging er al jaren naar toe

Ik heb toch wel wat vrienden maar je weet natuurlijk niet alles van elkaar, zo ontdekte ik dat een vriend van mij naar de Peepschow in Gent ging, ondanks het feit dat hij een vriendin heeft. Het was toevallig, ik reed met mijn auto voorbij de Peepshow en zag hem net buitenkomen, hij had mij niet gezien maar ik heb er hem de dag erna over aangesproken. Eerst ontkende hij dat hij daar geweest was maar na een tijdje ging hij toch door de knieën en bekende hij. Hij wou absoluut niet dat ik dit tegen zijn vriendin zou vertellen!

Ik chanteerde hem

Ja, ik weet het. Het is niet mooi van mij maar ik heb hem gechanteerd. Hou wou dus niet dat zijn vriendin dit te weten kwam maar ik zei dat ik mijn mond niet ging houden. Tenzij... tenzij hij mij eens meenam naar de Peepshow want ik wou daar zo graag naartoe. Hij had geen andere keus, dus de volgende keer gingen wij tesamen naar de Peepshow gaan.

Mijn eerste keer in de Peepshow

Het was op een dinsdagmiddag, mijn vriend had een vrije dag en ik heb er mij speciaal verlof voor genomen om met hem naar de Peepshow te kunnen gaan. Ik vroeg hem hoeveel de inkom was, dat was een beetje een domme vraag want de toegang tot de Peepshow is gratis.

Wij dus afspreken met elkaar, hij kwam mij halen met de auto en we reden naar de Peepshow, ik was wel zenuwachtig. Hij zocht parkeerplaats aan de Zuid, de ondergrondse parking. Het was iets na de middag (in de voormiddag is de Peepshow niet open) en we wandelden richting Kuiperskaai, en de Peepshow binnen. Het was daar best gezellig, je vind er eerst videofilms en aan de muur hangen foto's van de meisjes, met een nummer bij, die een optreden verzorgen. Je hebt er ook videocabines waar je lekker in je eentje naar porno kan zitten kijken en masturberen. Links heb je de kassa, daar kan je bijvoorbeeld geldbriefjes inwisselen voor muntstukken want zowel de videocabines als de centrale Peepshow werken met geldstukken.

Het was zo ver

En dan het grote moment, de Peepshow binnen. Ik stak er een geldstuk van 2 Euro in en er ging een raampje open, of zoiets, en dan kan je daar de dame zien optreden op een ronddraaiend plateau. Ze kronkeld zich in allerlei verleidelijke standen en doet haar kleertjes uit, ze kijkt je naakt aan, ze kwam ook eens dicht bij mijn raampje kijken om mijn lul te zien. Daar werd ik echt geil van! Ik spoot het er metteen allemaal uit!

Vaste klant

Nu ben ik een vaste klant van de Peepshow en soms ga ik in een privécabine met zo'n lekkere meid, dat geeft nog een grotere kick! Ik kan me nu dus lekker aftrekken terwijl ik naar naakte vrouwen aan het gluren ben voor slechts een paar Euro's. Ik heb nog altijd geen vriendin maar ik ben wel gelukkig, dankzij de Peepshow!

Update

In februari 2015 wou ik een foto van de Peepshow nemen om op deze website te publiceren, het was in de namiddag dus normaal gezien moest de Peepshow dan al open zijn. Helaas was hij gesloten en was het hek naar beneden, wat mij deed vermoeden dat de Peepshow in Gent gesloten is. De concurentie met het internet waar je gratis bloot kan zien is moordend, ook in Amsterdam heeft vorig jaar de laatste Peepshow zijn deuren gesloten.

Uit een artikel dat in de krant stond blijkt dat mijn vermoedens correct waren. Het is gedaan met de Peepshow in Gent, eind maart 2015 was er een openbare verkoop van de inboedel.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote) {jcomments on}

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief