Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Extreme sex met een speciaal meisje

Haar uiterlijk was niet zoals de meeste meisjes, ze was echt wel speciaal. Ook op gebied van sex was ze uitzonderlijk extreem.

Piercing en purper haar

Het was op een zaterdagavond, er was een fuif in onze kleine maar mooie gemeente Laarne. Ik was een beetje ziek en was eigenlijk van plan om lekker thuis te blijven en naar een hete pornofilm te kijken. Maar om één of andere reden voelde ik toch de dwang om naar die fuif te gaan, het was de beste beslissing van mijn leven!

Het was er héél druk, de dj kreeg er iedereen aan het dansen, het was geweldige muziek, we waren helemaal wild en gingen volledig uit de bol. Misschien soms iets te wild want ik botste op een meid die ik tijdens het dansen niet opgemerkt had, ze stondt blijkbaar net achter me. Ik had haar tijdens mijn nogal onstuimig dansen een ferme duw gegeven op haar borsten. Ik was niet dronken of zo, ik wist nog wat beleefde manieren zijn en ik verontschuldigde mij bij dit toch wel heel leuk uitzinde meisje. Ze had een halsband rond haar nek, piercings in haar lip, purper gekleurd haar, haar nagels waren gedeeltelijk zwart en rood gelakt. Ik vond het echt een te geile toffe sexy meid!

Er ging wat gebeuren

Toen ik mij verontschuldigde keek ze mij aan met van die leuke kleine oogjes, ze was gelukkig niet boos maar ze verwachte duidelijk toch iets meer van mij. Ik bood haar een drankje aan en besloot haar dan maar meteen ook mijn telefoonnummer te geven. Haar ogen zagen er nog uitdagender uit. Ik had de indruk dat een drankje en mijn telefoonnummer nog niet genoeg waren als excuses voor mijn lompigheid. Er was meer op til...

Ze greep me bij mijn ballen

En of er meer op til was! Ze greep mij onbeschaamd in volle fuifzaal keihard in mijn ballen! Ik riep als een gecastreerd biggetje! Ik vond dit helemaal niet plezant en behoorlijk pijnlijk, ik wou haar eens goed mijn gedacht zeggen maar ik had er niet eens de tijd voor. Ze nam mijn hand en stopte die in haar slipje, ik voelde haar natte kut op mijn vingers. Toen haalde ze mijn hand terug uit haar slipje en bevool mij om mijn eigen vingers af te likken, de vingers die nat waren en roken naar haar bezwete kut, ik protesteerde geen seconde en likte als een gek mijn eigen vingers af, nog steeds in een volle fuifzaal terwijl er al een paar omstaanders naar naar mij stonden te kijken, maar dat kon me geen reet schelen.

Ze genoot van pijn, ik sloeg haar

Ze pakte opnieuw mijn hand en leidde me naar buiten ergens in een donker hoekje waar we toch iets meer privacy hadden. Ze vroeg aan mij of ik haar wilde slaan, zo hard als ik kon. Ik twijfelde natuurlijk, want ik wou haar geen pijn doen, maar ze drong aan en vertelde me dat ze zo genoten had van die slag op haar borsten die ik haar per ongeluk had gegeven tijdens het dansen, ze wou nog meer van dat, en als het even kon nog harder en ruwer. Het was een echt beestig wijf!

En dus ja, ik sloeg haar zo hard als ik kon. Ze vroeg om meer! Ik klopte nogmaals op haar toch nogal dunne lijfje en ze kwijlde echt helemaal, ze vondt dit fantastisch en wou klaarkomen terwijl ik haar een goede afranseling gaf. Ze nam me mee naar haar flatje in de buurt, kleedde zich helemaal uit, begon zichzelf te vingeren en wou dat ik haar bont en blauw sloeg. Opnieuw twijfelde ik maar ze overhaalde mij. Ik sloeg uit volle kracht op haar gezicht, het bloed spatte in het rond en hoe harder ik sloeg hoe meer zij kwijlde van genot. Ze riep uit volle borst, "ik wil meer!!". Ik gaf haar ook nog een paar goeie stampen in haar maag maar ze kon er blijkbaar goed tegen want ze bleef zich ongestoord verder vingeren, het was bijna te erg om aan te zien. Dan wou ze dat ik mijn vuist in haar gat stook, héél diep in haar aars. Deze sexy meid was echt wel wat gewoon want haar anus stond al een paar centimeter open en ik ramde mijn vuist erin tot ze het uitschreewde van de pijn, maar ook nu bleef ze ongestoord en hevig verder vingeren, haar kut was ondertussen zo nat als een pasgebruikte dweil.

En toen gebeurde het

En toen kwam ze plots hevig klaar, ze rolde helemaal in het rond over de vloer. Ze beet in de tafelpoten tot haar tanden erin stonden en ze krabde met haar lange nagel op mijn buik tot ik bloedde, toen kneep ze ook mijn ballen bont en blauw. Ze krijsde zoals een duivel of een vampier die gespietst werd, het was zo hevig dat ik flauw viel.... En dat was een enorme afknapper, maar ja, dan had ze maar niet zo erg in mijn ballen moeten knijpen natuurlijk.

Ik lag vastgebonden

Toen ik terug bijkwam lag ik vastgebonden aan armen en benen. Ze plaagde mij wat door mijn voeten te kietelen en zei dat ik nog helemaal geen benul had van wat ik het komende uur zou meemaken. Ik werd een beetje bang. Maar dat hoefde niet. En ja, ik heb het dat uur uitgekrijst van de pijn, vooral die tepelklemmen waren akelig, maar tegelijkertijd verging ik van genot, die meid was zo goed! Ik snap het nog steeds niet hoe ze het deed. Het was de meest extreme geile nacht van mijn leven!

Informatie over de schrijver

Gerrit uit Nederland, wil geen contact met andere schrijvers.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (3 Votes)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief