Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ruiken aan gedragen slipjes

Ik ben Marliesje, een slanke 22-jarige meid uit Zonhoven. Ik werk in een café en kom daar heel wat rare mannen tegen. Onlangs vroeg er een iets oudere man aan mij of hij mijn gedragen slipjes niet kon kopen, hij wou er aan ruiken en aan likken om er vervolgens op klaar te komen. Nu ben ik als jonge hete meid wel wat gewoon maar dit, nee, dit had ik niet verwacht. Mijn gedragen vieze, vuile en stinkende slipjes verkopen? Dat vond ik heel raar!

Ik had wel veel slipjes

Als ik er eens over nadacht, ik had in mijn kast heel veel slipjes liggen die ik zelfs niet meer draag omdat ze niet lekker zitten of gewoon versleten zijn. Maar daar maakte de man geen probleem van, de enige voorwaarde was dat het gebruikte slipjes zijn van enkele dagen oud, en het liefst vieze slipjes met een geurtje aan. Als jong meisje kon ik natuurlijk wel een centje bijverdienen en ik ben dan ook op zijn aanbod ingegaan, hij wou mijn vuile slipjes kopen tegen 20 Euro per slipje dat ik 2 dagen gedragen had en dat vond ik een leuke bijverdienste. Veel moest ik er immers niet voor doen, gewoon mijn slipje enkele dagen aanhouden en vuil laten worden.

Ook dragen als ik mijn maandstonden had

Het was echt wel een vies mannetje, het kon niet goor genoeg zijn. Ik vroeg hem wat ik moest doen als ik mijn maandstonden had, want dan kan er soms wel wat bloed op mijn slipje terechtkomen natuurlijk, maar daar geilde de vieze man nog meer op, het mochten echt smerige slipjes zijn met alle lichaamssappen erin.

En klaarkomen!

De vieze man wou ook dat ik klaarkwam in mijn slipjes, daarvoor wou hij zelfs 50 Euro per slipje betalen maar hij moest er dan ook een filmpje bijhebben waarin te zien was dat ik klaarkwam in het gedragen slipje. Nu, dat vond ik niet zo veilig meer, wie weet wat er met de filmpjes gebeurd? Ik mag er niet aan denken dat die op het internet zouden terechtkomen dus daar heb ik toch voor gepast, ik wou wel klaarkomen in mijn slipje maar dan moest hij me maar op mijn woord geloven.

Mijn vieze, vuile gedragen slipjes kopen?

Ondertussen doe ik dit al een tijdje voor die ene man, maar ik wil er eigenlijk wel een beetje meer aan verdienen en mijn slipjes nog verkopen aan andere mannen. Heeft u interesse in het kopen van mijn gedragen slipjes? Wil je er aan ruiken? Wil je met mijn slipjes klaarkomen? Mag er ook een bruin streepje in zijn?(hihihi)

Stuur jouw wensen en contactgegevens door via dit formulier, enkel ernstige voorstellen aub + het adres waar ik ze naar mag verzenden.

 

Ik hoop dat je dan kan genieten van mijn nat kutje dat in mijn slipje gezeten heeft.

Liefs,

Marliesje

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.63 (4 Votes)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief