Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Ik was 15 jaar en geil

Dit verhaal gebeurde 50 jaar geleden. Wij woonden in een villa aan de rand van het bos en ieder jaar kwam een tante op vakantie met haar zoon Ben (17jaar) en haar dochters Beth (15j) en Els (12j).
Ik ben Leon en was toen 15 jaar, ik beleefde er de geilste avonturen.

We deden sexspelletjes

Samen met Ben gingen we het bos in om vrijende koppeltjes te bespioneren. Hij vertelde mij toen dat hij zich liet melken door Beth, ik had al gezien dat ze onder de lakens kroop bij hem maar wist niet wat er gebeurde. Nu wou hij dat ik meedeed met hen. ‘s Avonds toen Els sliep kwam Beth op de kamer, Ben haalde zijn pik te voorschijn en Beth moest zich uitkleden. Ze had al mooie borstjes. Ik moest van Ben mijn broek uitdoen en op handen en knieën zitten. Beth begon onze pikken te melken en lag met haar blote borsten onder ons. Lang hield ik het niet of ik spoot mijn eerste zaad over haar uit. Ben spoot ook, over haar borsten. Neuken durfde hij haar niet, zij hij tegen mij, maar hij wilde dat ik haar neukte.

In het bos neukte ik haar

We besloten Beth mee te nemen naar het bos en toen we een koppeltje aan het bespioneren waren gebood Ben tegen Beth om zich uit te kleden. Haar borstjes priemden recht vooruit en haar poesje was bedekt met blond krullen. We kleedden ons ook uit en begonnen aan Beth haar borstjes te zuigen. Ben streelde haar poesje. ‘Kijk’ zij hij, ze is klaar en al helemaal nat. Steek je stijve pik in haar! Beth protesteerde maar het moest van Ben. Ik doorboorde haar vliesje en kwam bijna onmiddelijk klaar. Dan werden we opgeschrikt, het koppel had Beth horen roepen en stond plots voor ons. We grabbelden onze kleren samen en liepen snel weg.

Ik was verliefd op Els

Stiekem was ik eigenlijk verliefd op Els. Die was zo mooi met haar hele kleine borstjes. Op een dag was ik alleen met haar en wou ze weten wat we met Beth deden. Ze had gezien dat ze bij ons op de kamer kwam, indien ik het niet vertelde zou ze het aan tante vertellen. Ik vertelde haar van het melken en toen wou ze mijn pik zien. Ik haalde hem uit mijn broek en onmiddelijk begon ze mij af te trekken en mijn sperma spoot ik op de grond. Ik vertelde het aan Ben en hij vond haar nog wat jong, maar ja, als ze klikte tegen tante was het voor ons ook gedaan en toen besloten we om haar ook mee te nemen in het bos

Ik kende het bos op mijn duim en we hadden een plaats waar niemand kwam. We gingen alle vier uit de kleren en de meisjes speelden met onze pikken. Wij zogen hun kleine tepeltjes en streelden hun poesjes. ‘Neuken’ zei Ben tegen mij. Beth was klaar en voor de tweede keer neukte ik haar. Els keek met grote ogen en zei dat ze dat ook wilde. Ben zei dat ze nog te jong was.

Maar Els ik wilde echt mijn pik in haar. Ik stopte met Beth te neuken die geiler en geiler was geworden. Voorzichtig begon ik met Els te spelen. Beth was echt heel geil en kroop op haar broer Ben, die dus zo voor het eerst zijn zus neukte. Els wou nu ook neuken en stilletjes duwde ik mijn pik naar binnen. Ze schreeuwde het uit maar begon mij te berijden. Toen ik ging spuiten trok ik mij terug en spoot haar buikje vol.

Vele jaren later

Spijtig genoeg was dit het laatste jaar want we gingen verhuizen. Op familiefeesten zie ik Els nog terug en laatst heb ik haar verteld dat ik toen op haar verliefd was. En als ik haar zie krijg ik nog steeds de kriebels. Zij heeft mij dan ook gevraagd om eens bij haar thuis langs te komen… Ik kijk er naar uit!

Leon.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief