Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 233 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Jonge kutjes

Ik ben Leon en mijn verhaal gebeurde lange tijd geleden, het gaat over jonge kutjes.

Mijn vrouw volgde rijles en ik moest bijna gaan werken. Christine, een dochter van mijn vrouw haar vriendin, kwam thuiswachten. Ze was 16 jaar en ik wist dat ze het al met jongens deed. Ik was ook op de hoogte van het feit dat mijn vrouw met haar vader neukte als ik er niet was. Dat was de reden waarom ik besloot om wat te proberen.

Ik toonde mijn lul aan Christine

Ik had nog wat tijd voor ik naar het werk moest. We zaten samen in de zetel en ik haalde mijn lul uit mijn broek en vroeg of hij groter was dan die van haar vader. Christine werd kwaad en ik heb het dan maar zo gelaten. Echter, een paar weken later kwam ik thuis en zat ze samen met haar zus en mijn vrouw mij op te wachten. Ze had alles verteld. Daar kwam natuurlijk dikke ruzie van.

Ik zag de meisjes terug

Later, op een avond als mijn vrouw weer eens bij haar vriendin was, werd er gebeld aan de deur. Christine en haar zus Evi tesamen met haar vriendin Lily stonden aan de deur en ik liet ze binnen. Ik vond het nogal raar en ik vermoede al iets. Mijn vermoeden was correct want ze begonnen over sex en hoe groot mijn lul dan wel was.

Het jonge meisje drong aan en wilde mijn lul zien

Na mijn avontuur van een tijd geleden met Christine was ik wantrouwig. Maar toch drong ze er op aan om mijn lul te zien. Ze beloofde niets te zeggen.

Lily was 15 jaar en een echte schoonheid voor haar tienerleeftijd, ze had al flinke borstjes. Evi was ook 15 jaar en ik werd wel al geil maar mijn dochter was boven en ik durfde niets te beginnen.

Lily kwam naar mij toe en stak haar broek af, ze duwde haar jong tienerkutje tegen mijn hand en zei dat ze mijn lul wou zien. Ze deed mijn broek open en haalde er mijn stijve lul er uit. Toen hoorde ik mijn dochter boven lawaai maken en we deden snel onze kleren weer aan. Ik stuurde ze weg maar dat kleine sletje met haar jong kutje had me zo geil gemaakt dat ik wel meer wilde.

Ik pikte ze nadien op met de auto

Weken later zag ik ze op straat lopen en pikte ik ze op met de auto. Deze keer was ik degene die aandrong. Maar ze lachten en Lily zei dat die grote lul van mij er bij haar niet zou ingaan. Ik vroeg haar of ze dat dan zou willen. Ze antwoorde bevestigend en zei dat ze alles wilde leren.

Ik reed met de tienermeisjes naar het bos

Ik reed met hen naar het bos, naar een plek waar niemand ons zou vinden. Ik legde een deken op de grond en Lily deed onmiddelijk haar broek uit en spreide haar benen. Het was een mooi jong tienerkutje met blonde haren. Evi bekeek alles maar deed nog niets. Ik streelde Lilly haar jong kutje en deed haar bloesje uit en ik zoog aan haar mooie borstjes. ‘Ik ga je leren pijpen’ zei ik en ik haalde mijn, ondertussen geile harde lul, te voorschijn en zette hem tegen haar mond. Ik gebood haar om te zuigen. ‘Kom meedoen’ zei Lily tegen Evi. En met wat tegenzin kwam ze erbij en zogen ze allebei beurtelings aan mijn lul. Lang duurde het niet en ik spoot sperma. We deden tesamen de kleertjes van Evi uit en Lily begon de borstjes van Evi te likken. Ondertussen was mijn lul al weer goed stijf en klaar om Lily te neuken. Ik zei haar dat het pijn zou doen maar ze vroeg mij toch om mijn lul in haar te steken. Ik begon haar nat tienerkutje te neuken, ineens schokte ze hevig en kwam ze gillend klaar. Ik trok me terug uit haar jong kutje en spoot haar buikje vol.

Lily zei tegen haar zus Evi dat het nu haar beurt was om geneukt te worden maar ze wou niet. Lily zei dat ik haar moest pakken en ik liet mij door die kleine tienerkut ophitsen en neukte Evi tegen haar wil. Op de terugweg overdacht ik alles en was er niet gerust op. Maar Lily ging niets zeggen, dat jonge kutje was een echt sletje, en mooi!

Ook later nog meerdere keren geneukt

Dit verhaal gebeurde 30 jaar geleden. Nu zou ik het niet meer doen want het was verkeerd, gelukkig zwegen de jonge tienermeisjes. Lily heb ik trouwens later nog meermaals geneukt, ook toen ze ouder was en getrouwd heb ik haar eens tesamen met haar man geneukt. 

Groeten,
Leon.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# VerkleedhokjeWillem 08-01-2018 13:17
Jonge meisjes... ze zijn zo mooi!
Ik ga wekelijks gaan zwemmen en ik wordt retegeil van die jonge meisjeslichamen . Aankomen mag helaas niet. Ik ben dan zo heet dat ik mij dan masturbeer in het verkleedhokje.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Jonge meisjesLiam 24-09-2017 12:58
Ik denk wel dat je beseft dat dit pedofilie is. Maar het feit dat je het nu niet meer zou doen maakt het wel goed vind ik.
Natuurlijk zijn meisjes van 15 jaar echt heet tegenwoordig. Als ik heel eerlijk ben, ik zou er velen willen neuken. Helaas kan ik niet want als het uitkomt vlieg ik in den bak. Maar mijn goesting naar jonge meisjes is er wel. Ik ben 27 jaar.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie