Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 313 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Liefde met een hermafrodiet

Het is 2 jaar geleden dat ik nog sex had met een vrouw. Vroeger was ik een echte playboy. Ik versierde de meisjes in discotheken, bars, en zelfs prostituees heb ik verleid. Ja, zelfs die werden verliefd op mij. Ik had het gewoon en ik wist hoe ik de vrouwen om mijn vinger moest draaien.

Maar dat is nu allemaal anders geworden sind ik Natasha heb leren kennen. Natasha is geen gewone vrouw. Ze heeft borsten maar ook een penis. Ze ziet er uit zoals een vrouw maar eigenlijk is ze een jongen met borsten. Zo voelt ze zich. Hij is dus een hermafrodiet. Dat betekent dat hij geboren is met een piemel maar ook borsten heeft gekregen tijdens zijn puberjaren. Een tweeslachtig persoon dus.

En ik durf gerust zeggen dat ik hou van een hermafrodiet... Alhoewel, dat is niet volledig waar. Enkel op het internet spreek ik erover met andere mensen. Tegen mijn familieleden zwijg ik er gewoon over. Aan gezien Natasha er uitziet als een vrouw kan ik ze doen geloven dat ik ook verliefd ben op een vrouw. Ze weten niet dat er onderaan ook nog een piemel aan vasthangt. En ze weten niet dat Natasha zich eigenlijk een jongen voelt. Ze ziet er vrouwelijk uit maar heeft niet echt vrouwelijke karaktertrekjes. Ze is niet zo supergevoelig, heb haar nog nooit zien wenen, ze houdt van voetbal en boksen. En zelf speelt ze ook mee in het vrouwenvoetbal. Maar ook daar weten ze niet dat ze een piemel hangen heeft. 

De seks met een hermafrodiet

Nou, ik moet zeggen, het was wel even schrikken toen ik Natasha voor de eerste keer naakt zag. Ze had mij immers op voorhand niet op de hoogte gebracht dat ze ook nog een mannelijk geslachtsdeel hangen had. Maar ik hield vooral van de persoon die ze is, ok, natuurlijk ook wel van haar mooie ronde vormen en mooi lang blond haar. Ondanks dat ik schrok heeft ze mij overtuigd om seks te hebben met haar. Ik zou er geen spijt van hebben. En dat was ook zo.

De seks is natuurlijk anders dan met een gewone vrouw die borsten en een vagina heeft. Ik kan nog wel altijd met de borsten spelen, er lekker in knijpen, ze eens doen wiebelen en zuigen aan haar tepels. De vagina mis ik eigenlijk niet zo erg. Ik neuk haar in de anus. En ze heeft het graag ruw. Ik mag harde ruwe stoten geven in haar achterste. 

En de penis van haar? Wel, die heb ik aanvaard. Ik pijp haar penis tot ze klaarkomt. Ik vind het helemaal niet erg om een penis te pijpen. Ik doe het zelfs graag. En ik laat mij ook neuken door haar. Haar penis in mijn achterste. Ik hou er van. Maar toch zie ik mezelf niet als een homo. Ik zou niet van een echte man kunnen houden en er al helemaal geen seks met kunnen hebben. Hoe raar dat misschien ook klinkt.

Ik hou van haar als hermafrodiet.  En de seks vind ik geweldig. Ik neuk haar en zij mij. Ik zou eigenlijk iedereen aanraden om seks te hebben met een hermafrodiet. Het seksleven wordt er zo veel gekleurder door!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (9 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Op zoek naar partnerruilsexCharles en Kathy 23-03-2018 21:12
Ja, geweldig tof toch dat je dit durft publiceren. Is dus geen makkie voor jou.Proficiat, je gaat er open en bloot in. Ik Charles en Kathy hier alweer. We zijn ook niet puur homo of puur lesbisch ons Kathy en ik. We zijn hetero, maar toch doen we het, we neuken elkaar maar al te graag hetero en toch doen we rare dingen puur gezamenlijk lesbi kutgenot en/of homo in de aars. Op reis hadden we ook al es een onverwachte ervaring sex met een "shemale" waw . Doe maar, geef je maar bloot. Charles en Kathy
Antwoorden | Melden aan beheerder
# JammerKees 22-03-2018 09:53
Wel jammer dat je er niet openlijk tegen iedereen durft voor uit te komen. Ik ben er van overtuigd dat vele mensen dit zelfs tof zouden vinden.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie