Zoek 65plusser die graag pijpt
( / Man zoekt man)

Zoek 65plusser die graag pijpt

Leuk aaibaar subje gezocht
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Ik zoek (seks)maat
( / Man zoekt man)

Ik zoek (seks)maat

Zoek vrouw tot 50+
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 570 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Masturberen in de auto

Hoi, ik ben Harry uit Nederland. Ik hou enorm van masturberen op een publieke plaats, meestal doe ik dat in de auto terwijl ik naar jonge meisjes kijk, heeeeerlijk is dat! Ik heb een foto bijgevoegd terwijl ik aan het masturberen ben in mijn auto, op de achtergrond zie je een mooi blondje passeren, terwijl ik naar haar keek ben ik ook klaargekomen.

Als je masturbeert in een auto moet je wel op een aantal dingen letten omdat je niet betrapt zou worden, je moet bijvoorbeeld niet naast (hoge) gebouwen gaan staan want men zou je door een venster kunnen zien en de politie opbellen. Je moet zeer oplettend zijn tijdens het masturberen, dat is niet altijd gemakkelijk, ikzelf ben één keertje betrapt maar gelukkig ging het jonge meisje gewoon verder, ik ben dan snel weggereden met de auto. 

Waar moet je auto staan?

Je auto stel je best wat afgelegen of tussen twee andere auto's die naast u staan, je moet op een plek staan waar je een redelijk goed overzicht hebt, dus niet ergens waar vanachter een hoekje plots iemand kan opdagen. Je moet uw mooie objecten kunnen zien afkomen vanop een afstand, dat is ook lekkerder want dan kan je langer masturberen terwijl je naar haar kijkt.

 

Best hou je beter ook je broek aan om minder op te vallen, alleen uw rits en de knop of riem losmaken is voldoende.

Harry de autorukker

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Masturberen in autoRaf 11-01-2018 18:26
Vroeger masturbeerde ik mij ook regelmatig in de auto terwijl er meisjes passeerden. Was echt enorm opwindend! Nu heb ik een ander leven en is de gelegenheid er niet meer. Maar als het nog eens zou schikken zou ik het zo weer doen. De tips die je geeft voor de plaats van uw auto zijn trouwens erg nuttig.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# MasturberenMaster Masturbate 21-09-2017 11:57
Ik masturbeer mij ook in de auto maar ook op andere plaatsen zoals een pashokje van een winkel (en door de spleet van het gordijn gluren). Ook heb ik mij al in de cinema gemasturbeerd, in een winkel, op een bank in een parkje. Elke mogelijkheid die ik zie om mij in het openbaar te masturberen zal ik grijpen Ik ben dan ook Master Masturbate!
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie