Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Masturberen in de auto

Hoi, ik ben Harry uit Nederland. Ik hou enorm van masturberen op een publieke plaats, meestal doe ik dat in de auto terwijl ik naar jonge meisjes kijk, heeeeerlijk is dat! Ik heb een foto bijgevoegd terwijl ik aan het masturberen ben in mijn auto, op de achtergrond zie je een mooi blondje passeren, terwijl ik naar haar keek ben ik ook klaargekomen.

Als je masturbeert in een auto moet je wel op een aantal dingen letten omdat je niet betrapt zou worden, je moet bijvoorbeeld niet naast (hoge) gebouwen gaan staan want men zou je door een venster kunnen zien en de politie opbellen. Je moet zeer oplettend zijn tijdens het masturberen, dat is niet altijd gemakkelijk, ikzelf ben één keertje betrapt maar gelukkig ging het jonge meisje gewoon verder, ik ben dan snel weggereden met de auto. 

Waar moet je auto staan?

Je auto stel je best wat afgelegen of tussen twee andere auto's die naast u staan, je moet op een plek staan waar je een redelijk goed overzicht hebt, dus niet ergens waar vanachter een hoekje plots iemand kan opdagen. Je moet uw mooie objecten kunnen zien afkomen vanop een afstand, dat is ook lekkerder want dan kan je langer masturberen terwijl je naar haar kijkt.

 

Best hou je beter ook je broek aan om minder op te vallen, alleen uw rits en de knop of riem losmaken is voldoende.

Harry de autorukker

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief