Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 446 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Hoi, wat een leuke site is dit! Echte sextopverhalen zeg! Nou, ik heb er ook eentje. Ik ben een echte masturbeerder en ik doe het overal, ik masturbeer in de auto, in een pashokje, op het toilet, in het park, op de bus, enz... Maar het allerleukste vind ik masturberen op de trein, het is ook gemakkelijker dan bijvoorbeeld masturberen in een park want daar heb je te veel dingen om op te letten, er kan bijvoorbeeld zomaar een parkwachter of politie op mij afkomen. 

Ik begon als tiener met treinmasturberen

Ja, ik ben er vroeg mee begonnen, ik was 16 toen ik voor de eerste keer op de trein ging masturberen. Op een dag, het was zeer warm weer, ging ik in mijn eentje eens een dagje naar de zee. Het was naar het strand van Raversijde dat ik ging, niet zo'n bekende badplaats en dus ook wat minder druk.

Ik werd geil op het strand

Ik lag daar in mijn zwembroekje als tiener op het strand van Raversijde en er kwamen mensen bijliggen op het strand. Er waren ook leuke sexy meisjes te zien op het strand, meisjes van ongeveer mijn leeftijd met jonge kleine borstjes en leuke bikini'tjes aan. Uiteraard kon ik mijn ogen van die meisjes niet afhouden, ik keek naar hun leuke borstjes en hun blote billen, en die poepjes daar wou ik mijn penis wel eens diep insteken. Ik werd zo heet als een wasabi! Mijn pik werd keihard maar ik zat met een probleem, ik wou die meisjes neuken maar hun papa was erbij dus moest ik zelfs niet eens proberen om contact te leggen met de leuke tienermeisjes.

Mij masturberen dan maar? Dat was natuurlijk ook een mogelijkheid maar hoe en waar? Ik lag daar gewoon open en bloot op een strand met mensen om me heen, dus als ik ging masturberen zou ik wellicht tegenstand ondervonden hebben van sommige mensen. Van masturberen kwam er dus niets in huis en tegen de avond ging ik dan met een broek vol goesting met de trein terug naar huis.

Op de trein

Toen ik onderweg naar huis op de trein zat was ik nog altijd met heel veel zin om te masturberen. Het was al aan de late kant en er zat niet zo veel volk in mijn treincoupé, ik zat er bijna alleen. Bij de volgende treinhalte kwam er een mooi meisje neerzitten aan de overzijde, met haar rug naar mij toegekeerd maar ik had een heel goed zicht op haar mooie blote billen, ze had een heel kort rokje aan. Ik werd daardoor zo opgehitst dat ik een stijve kreeg. Ik ging met mijn hand in mijn broek en ik begon mijn penis te strelen, ik werd er heter van maar echt praktisch was dat toch niet.

Ik was zodanig heet dat ik het aandurfde om op de trein mijn penis uit mijn broek te halen, niemand merkte het op. Ik begon te masturberen terwijl ik naar het meisje haar blote billen keek dat voor mij zat. Ik vond het een geweldig spannend gevoel! 

Shit! De deur van mijn treincoup√© ging open, het was de treinconducteur die op komst was. Ik heb toen het masturberen moeten stoppen en mijn penis snel terug in mijn broek gestopt. Na een tijdje was de treinconducteur terug weg en haalde ik mijn penis terug uit mijn broek, ik masturbeerde verder en ik bereikte een absoluut hoogtepunt. Mijn sperma spoot met een krachtige straal de lucht in tot op de zetel voor mij. 

Ik masturbeer verder

Ik vond dit zo'n geweldige, heerlijke ervaring dat ik dit nu, 20 jaar later, nog steeds doe. Ik film mezelf terwijl ik masturbeer en bekijk het dan thuis opnieuw. Soms word ik betrapt door het meisje maar, raar genoeg, blijven die dan meestal gewoon zitten en durven ze niet op te kijken. Dat vind ik natuurlijk fantastisch want dan kan ik verder masturberen tot wanneer ik klaarkom. 

Misschien kom ik jou wel eens tegen op de trein...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Opletten geblazenJacky 15-02-2018 09:08
Het is lekker en ik heb het ook al gedaan. Maar nu durf ik niet meer. Er is eens een vrouw op mij afgestapt die de hele wagon op stelten heeft gezet met haar gekrijs. Gelukkig stopte de trein net en ben ik kunnen wegvluchten.
Onlangs stond er in P-magazine een artikel van een vrouw die een masturbeerder op de trein gefilmd had.
Toch maar opletten hoor!
https://p-magazine.be/jonge-fotografe-filmt-viespeuk-op-trein-veel-te-vaak-heb-ik-niets-gezegd-of-incidenten-geminimaliseerd/
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Heerlijk!Luc 08-02-2018 13:52
Ik heb ook als eens gemasturbeerd op de trein en is echt heel opwindend. Aan uw lul zitten trekken terwijl je een of ander mooi meisje kan begluren. Echt heerlijk!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Masturberen op een treinMarcel 26-09-2017 12:59
Waaw, jij durft zeg. En dat zijn wel spannende foto"s moet ik zeggen. Ik maak zelf ook gebruik van het treinvervoer maar het is er altijd te druk om mij daar te masturberen. Spijtig.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie