Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Masturberen in pashokje

Beste lezers van deze geweldige erotische verhalen, ik wil ook mijn verhaal kwijt op deze website. Ik ben Youri, 24 jaar, bloedgeil en ik hou van masturberen op openbare plaatsen. Ik doe dit wekelijks, gelukkig ben ik nog nooit betrapt geweest. Eén van mijn favoriete plaatsen om te masturberen is een pashokje in een kledingwinkel. Als je zelf nog niet gemasturbeerd hebt in een pashokje dan moet je dat zeker eens doen, het is mega spannend!

Hoe masturbeer ik in een pashokje?

Je moet in de eerste plaats natuurlijk op zoek gaan naar een geschikt pashokje om het extra spannend te maken, het is veel leuker als je ondertussen door een spleetje van het gordijn kan gluren naar de voorbijgaande klanten. Persoonlijk gluur ik dan naar jonge vrouwtjes die op zoek zijn naar een leuk kledingstuk, je moet wel opletten dat de spleet tussen het gordijn niet te groot is, het mag immers niet opvallen dat er iemand aan het gluren is. Uw penis mag niet te zien zijn door de spleet van het gordijn.

Wat is een geschikt pashokje om te masturberen?

- het pashokje mag geen te doorzichtig gordijn hebben
- het gordijn moet lang genoeg zijn, best tot aan de grond omdat mensen uw voeten niet zouden kunnen zien
- het moet mogelijk zijn om tussen het gordijn en de muur een klein spleetje te laten, dit om te kunnen gluren
- het pashokje moet in een winkel zijn waar klanten lopen, maar het mag ook niet te druk zijn want dan moet je te oplettend zijn en zie je misschien niet alles en wordt je betrapt
- vanuit het pashokje moet je de mogelijkheid hebben om de winkelende klanten te kunnen zien, bij veel hokjes is dat niet zo

Maak het nog spannender!

Als je een goed pashokje gevonden hebt en je bent lekker klaargekomen terwijl je aan het gluren was naar een leuke klant dan kan je het nog spannender maken door een foto van jezelf te nemen in de pasruimte, dat heb ik gedaan! Let wel op dat je niet betrapt wordt!

Het is vooral belangrijk dat je een goed pashokje kiest en zeer oplettend blijft terwijl je je lekker staat af te rukken. DOEN!!!

Groeten,
Youri rukker

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief