Shemale dating
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Help, wil jij wel beffen!!
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Hier ben ik dan na jaren worstelen
( / Man zoekt man)

noimage

Geil koppel ontvangt mannen
( / Sex tegen betaling)

Geil koppel ontvangt mannen

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 229 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Lekker masturberen

Ik ben een man van 40+ en ik heb soms nogal rare gewoonten om te masturberen. Ik ben nogal veelzijdig en masturbeer mij achter de computer of buitenshuis. Laatst ben ik helemaal naakt in mijn tuin gaan masturberen, ik heb mij met mijn blote poep neergezet in het gras, met mijn benen wijdopen en ben mij beginnen masturberen terwijl ik keek naar mijn enkel en mij voorstelde dat die enkel van een vrouw was die met haar benen opengespreid zat op het gras. Is dat niet wat raar?

Masturberen op openbare plaatsen

Vroeger heb ik mij ook dikwijls gemasturbeerd terwijl ik op een openbare plaats in mijn auto zat met met broek naar beneden, en dan gluren naar de voorbijwandelende meisjes, liefst jonge (school)meisjes. Ik stond dan op een parking van de GB of gewoon langs de kant van de straat. Het is me 1 keer overkomen dat er 2 jonge meisjes voorbij mijn auto wandelden en er een meisje mijn penis gezien heeft. Gelukkig zonder verdere problemen.

Ook pashokjes zijn voor mij niet veilig, in zo'n pashokje kan je je volledig uitkleden en dan naakt tussen het gordijn gluren naar nietsvermoedende vrouwen die enkel oog hebben voor kleding. Ik vind dat allemaal heel leuk.

Wat misschien nog het raarste is, ik heb ook al gemasturbeerd in de natuur terwijl ik rond een boom hing. Er zijn veel dingen waarvan ik opgewonden kan raken. Nog zo'n prima en opwindende plaats om te masturberen is een nudistenstrand, ik heb al veel gemasturbeerd op het naaktstrand van Breskens. Natuurlijk moet je dit allemaal stiekem doen en maken dat niemand je door heeft. Ook in de zee heb ik mij al gemasturbeerd, je zwembroek laten zakken en masturberen maar, terwijl er op een paar meter afstand een mooi meisje in bikini in de zee staat en helemaal niets door heeft, super opwindend!

Vrouwen, meisjes, mannen en jongens

Ik masturbeer meestal als ik kijk naar foto's van nudisten, dat vind ik het meest opwindend. Ik word meestal geil van naakte jonge meisjes maar ook volwassen vrouwen vind ik lekker, en soms kan ik ook opgewonden worden van een penis in erectie, ik ben nochtans geen homo.

Wat is jullie voorkeur?

Ik zou wel graag eens weten hoe jullie masturberen, het kan toch niet dat ik de enige ben die soms op rare manieren tot een ejaculatie komt, of dat ik de enige ben die ook masturbeer in de auto en in pashokjes? Reageer maar, ik ben echt benieuwd! Misschien kunnen we eens samen ergens gaan masturberen, ik woon in België in de streek rond Gent.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.75 (2 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# MasturberenJouri 25-09-2017 21:57
Ik herken mijzelf helemaal in jou. Ik masturbeer ook in het openbaar zoals de auto, pashokjes, het strand, ... Dus je bent zeker niet de enige. Samen ergens gaan masturberen zie ik nu wel niet zitten hoor.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie