Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Ik ben een student in Leuven en ik doe er spannende en leuke dingen, ik ga stiekem meisjes filmen terwijl ze op het toilet zitten en ik neem er ook foto's van. Met mijn spycam .... Of ik zal misschien beginnen met het begin...

Naar het meisjestoilet

Op een dag waren de jongenstoiletten op school niet toegankelijk, er had een flauwe plezante zijn uitwerpselen verspreid in het ganse wc en er was een grote schoonmaak bezig voor eventjes. Maar ik moest dringend naar het toilet en zag het echt niet zitten om nog eventjes te wachten. Ik ging in mijn broek plassen!

Dus ging ik naar het toilet van de meisjes. Er was, wonder boven wonder, geen enkel meisje aanwezig. Ik deed de deur van het toilet open en stak mijn broek af, zette mij op de wc-bril en begon lekker te plassen, ik had hoge nood dus het plassen deed echt wel enorm deugd. 

Meisje masturbeert op het toilet

Het duurde echter niet lang of er kwam een meisje in de toiletruimte binnen en ze begon zich te spiegelen, dat zag ik door een kiertje van de deur. Ik was ondertussen uitgeplast maar bleef wel zitten om door de kier te gluren naar het meisje.

Het meisje ging uiteindelijk ook naar het toilet, vlak naast die van mij dan nog! Het zijn van die toiletten waarvan de wanden niet helemaal tot aan de grond reiken. Ik kon dus duidelijk zien hoe ze haar studentenrokje tot op de vloer liet neerstrijken op haar schattige studentenvoetjes en ik hoorde ze plassen, ik werd er werkelijk opgewonden van.

Nadat ze uitgeplast was bleef het meisje zitten, ik dacht dat ze haar "grote boodschap" moest doen maar dat bleek toch niet correct te zijn. Toen ik heel goed luisterde hoorde ik haar lichtjes kreunen op het toilet, ze was zich verdorie aan het masturberen! Ik kreeg nu echt wel een heel stijve pik! En ja, ik zal het maar toegeven, luisterend naar haar gekreun en fantaserend over haar heb ik mezelf afgetrokken.

Filmen op het toilet

Eigenlijk wou ik dit uniek moment stiekem filmen of er foto's van nemen, maar mijn smartphone had ik toen per ongeluk thuis laten liggen, ik beklaag het mij nu nog!

Maar dit voorval bracht mij wel op een heet en spannend idee. Ik wilde proberen om foto's te nemen van meisjes die naar het toilet gingen, en eventueel ook te filmen.

Ik heb mij toen een spycam aangekocht, je weet wel, zo'n klein onopvallend ding waarvan je zo goed als niet merkt dat het een camera is. Je kan het gemakkelijk ergens aankleven of wegsteken tussen een prop papier bijvoorbeeld. Ik had mijn doel voor ogen in ik ging vanaf nu meisjes stiekem filmen op het toilet. 

Ik vertelde mijn idee aan mijn beste vriend en die vondt het een knalidee, en uiteraard ook heel opwindend.

Ik ga nog meer filmen

Je kan mij nu dikwijls terugvinden in het meisjestoilet, bij wijze van spreken natuurlijk want het is niet de bedoeling dat er een meisje mijn opwindende hobby ontdekt. Ik sluit mij eerst op in een toilet en wacht geduldig af tot er een meisje afkomt die moet plassen of kakken. Van zodra ze op het toilet zit kom ik tevoorschijn en haal ik mijn spycam boven, mijn vriend wacht buiten en die verwittigd mij als er iemand op komst is.

Ik heb op die manier al vele foto's en filmpjes van urinerende meisjes en die daarna hun kutje afkuisen, ik vind het zo lekker om dit te doen en ben niet van plan om er meer te stoppen. En ga zelfs uitbreiden en ook stiekem meisjes filmen op andere openbare plaatsen.

Groeten vanwege het stiekem filmertje.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief