lekker neuken
( / Man zoekt man)

lekker neuken

Ik wil een volwassen vrouw ontmoeten
( / Man zoekt vrouw)

noimage

hetro man zoek shemale voor sex date
( / Man zoekt vrouw)

noimage

vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

Naakt in de de tuin werken

Op een warme lentedag

Inderdaad, vandaag 18 april 2018 is het een prachtige warme lentedag. Hihi, Charles en Kathy alweer. Bij ons thuis schijnt heerlijk de zon. Deze namiddag, na het eten van een koude charcuterieschotel met frisse groentjes en warme frietjes, gaan we wat tuinwerk doen. Waw, zo'n warm weertje, heerlijk! Eindelijk een beetje genot in deze lente.

Gras afrijden en onkruid wieden in blootje

Het gras moet broodnodig afgereden worden. Kathy, in haar slipje en haar borsten in haar paarskleurige beha zonder iets erover, ging naar het tuinhuis om de grasmachine uit te halen. Komop, we gaan tuinieren! Leuk, mijn pingel (ik Charles) kreeg al een stijve bij het zien wiebelen van Kathy’s tieten in haar beha bij elke stap dat ze gras maait. Uw eigen vrouwtje in sexy lingerie achter het grasmachien. Nou, mij niet gelaten. “Nou Charles, ik ga mijn beha uitdoen maar de buren zijn wel thuis" riep ze mij toe. Kathy wou dus zonvol genieten in haar blote tetten. Maakt niet uit dat de buren haar naakte tetten zien. Ik kon haar alleen maar aanmoedigen. “En doe je slipje ook maar uit” moedigde ik haar aan. "OK" was Kathy’s antwoord. Dit deden we dan tesamen. Slipjes uit en totaal naakt tuinieren. Heerlijk, op de knieën onkruid wieden. Mijn slingerende piemel bij elke beweging dat ik deed en haar wiebelende heupen en tetten maakten ons allebei supergeil.

Neuken met lekkere olie op ons lijf

Het gras was afgereden en het onkruid gewied. Ik trok ik mijn Kathy midden in het grasveld en zijn we beginnen stoeien. Worstelen of zoiets. En het was nog steeds lekker warm. Kathy liep naar binnen en kwam terug met een fles vettige olie en ze smeerde me meteen in. "Ik wil nu genieten" zei ze. Ik zat onder een smurrie olie in enkele minuten en dat smeerde ik ook op haar erotische vrouwenlijf. Dan zijn we gaan glijden op mekaars erotisch getinte lijven en algauw zag ik en voelde ik haar dikke tetten en stijve tepels in mijn handen. Mijn piemel raakte de kluts kwijt. Ik moest haar neuken. “Doe maar" zei Kathy, "neuk me maar. Ook al kunnen de buren het zien”. Ik twijfelde wel even maar voelde mijn lul zwellen op Kathy’s kutje. Ik moest haar inderdaad neuken in het openbaar. En dat hebben we ook gedaan! Heerlijk gezellig sperma geschotenin Kathy's geile kut en haar kutsap gevoeld. Hmmm... laat de lente nog maar haar gang gaan.

Groetjes,

Charles en Kathy.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (15 Votes)

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief