Zoek 65plusser die graag pijpt
( / Man zoekt man)

Zoek 65plusser die graag pijpt

Leuk aaibaar subje gezocht
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Ik zoek (seks)maat
( / Man zoekt man)

Ik zoek (seks)maat

Zoek vrouw tot 50+
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 513 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Naakt in de tuin

Ik ben Sofia, een leuk jong grietje uit Nederland. We zijn nu al juni, het is warm en zonnig. Ik kleed me dieper, korter en bloter. Mannen mogen mij zien zoals ik ben, mooi en slank met mooie borstjes natuurlijk! Ik ben niet verlegen om mij naakt in de tuin te vertonen, ik heb geen totaal afgesloten tuin maar naakt zonnen in je eigen tuin is toch toegestaan? Ja toch?

In mijn eigen tuin naakt

Ik ben graag bloot, in mijn huis maar ook in mijn eigen tuin (of die van een ander), ik ben ook graag publiek naakt. Ja, echt, ik geef het toe, ik geniet er van als ik naakt tussen andere mensen kan lopen op een publieke plaats, het wind mij op. Maar ik word ook opgewonden als ik naakt kan liggen zonnen in mijn tuin terwijl ik ondertussen merk dat ik bespied word door mijn buurman. Ik doe altijd alsof ik dat niet opmerk maar dan vlei ik mij wel in de meest opwindende standjes in mijn strandzetel of stoel. Ik masturbeer dan in de tuin en dan merk ik dat mijn buurman in het geniep hetzelfde doet, tenminste, als zijn vrouw niet thuis is.

Neuken in de tuin

In mijn tuin zonnen dat doe ik al jaren, en al die tijd wordt ik bespied door mijn buurman, en ik geniet er van. Ik zou zelfs durven zeggen dat ik soms verlang naar een goede neukbeurt met mijn buurman. Zijn hoofd zou volledig zot draaien indien hij zou weten dat ik fantaseer om met hem in de tuin te neuken.

Maar het is niet zo dat ik nog nooit geneukt heb in mijn tuin, jawel hoor, niet met mijn buurman maar wel met de postbode! Jawel! Echt waar! Het was op één van die zeldzame snikhete dagen dat ik opnieuw in mijn blootje lag te zonnen toen de postbode kwam aanbellen. Ik wierp snel een grote handdoek over mijn begeerlijke lichaam en ging op mijn blote voetjes naar de deur. Toen ik open deed stond daar dus de postbode met een pakje, hij vroeg of ik even wou tekenen. Hij gaf mij een balpen en ik zette mijn handtekening. Daarna reikte hij mij het postpakketje aan, en terwijl ik mijn pakje aannam viel mijn handdoek op de grond. Oeps! Zei ik. En ik bleef gewoon naakt staan terwijl de postbode daar nog stond, hij keek recht in mijn ogen, zijn blik verlangde naar een neukpartij met mij. En ik deed het nog ook! Dat was mijn eerste sexervaring in de tuin, en ook mijn laatste tot nu toe. Mijn volgend doel is mischien wel mijn buurman. Mijn poesje word al nat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (5 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Naakt in de tuinIngrid 21-09-2017 07:23
Naakt zonnen in de tuin, ik doe het ook. En ja, ook ik heb een geile buurman die mij stiekem bespied. Maar daar trek ik mij niets van aan. Iedereen mag mijn mooi slank gebruind lichaam zien. Ik ben er trots op!
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie