Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Naakt in pashokje en op kerkhof

Hoi, ik ben Natasha uit Brussel en ik ben graag naakt op openbare plaatsen zoals in een winkel, eethuis, pashokje, enz... Meestal ga ik gewoon ergens een winkel binnen en vind ik het enorm spannend om in de winkel stiekem mijn borsten te ontbloten of mijn poesje te laten zien. Uiteraard moet ik heel erg opletten voor camera's die in de buurt hangen want ik ben al tegen de lamp gelopen.

Naakt in kledingwinkel

Ik ging een kledingwinkel binnen, met zo weinig mogelijke kleding aan, geen slipje onder mijn jurkje enzo... Ik wandelde in de winkel terwijl ik door mijn vriend gefilmd werd, ik wipte mijn jurkje omhoog zodat mijn leuke naakte poep gefilmd kon worden. Ik deed hetzelfde met mijn sappig poesje, ontbloten in de winkel. Dat wind mij op maar ik doe het ook omdat ik deze filmpjes dan aan het buitenland kan verkopen en het brengt een aardig centje op. Op een bepaald moment had ik een plaatsje in de winkel gevonden waar ik mij kon neerhurken, met mijn sexy benen wijdopen, en mij begon te masturberen. Mmm.... wat heb ik toch een lekkere kut! Er waren niet onmiddelijk mensen in de buurt dus ik kon mij laten gaan en kreunde ook een beetje. Mijn poesje werd keinat mensen en ik had er echt plezier in.

Camera in de winkel

Maar plots viel mijn oog op een camera die in omhoog hing in de winkel en op mij gericht was. Niet dat ik preuts ben want ik word graag bekeken door andere mensen maar ik moet natuurlijk ook een beetje opletten voor de politie. Toen ik de camera zag hangen ben ik er maar mee opgehouden en ging naar de uitgang van de winkel, maar toen zag ik de politie plots binnenkomen. Ik had het meteen door, ze kwamen voor mij. Het winkelpersoneel zal mij via de camera gezien hebben en de politie verwittigd hebben. Aangezien ik er nogal sexy uitzag kwamen de flikken meteen op mijn af. Ik heb het toen gelukkig kunnen regelen dat het bij een verwittiging bleef en het niet meer zou voorvallen.

Naakt in pashokje

Sinds het voorval met de politie ben ik toch een beetje voorzichtiger geworden en ga ik openbaar naakt op meer veilige plaatsen zoals een pashokje bijvoorbeeld. Mijn vriend hoeft zelfs niet mee te gaan, in zo'n pashokje kan ik mij via de aanwezige spiegels gemakkelijk zelf filmen of foto's nemen. Ik masturbeer dikwijls in een pashokje terwijl ik door het spleetje van de gordijn gluur naar de winkelende mensen, het liefst van al zou ik mij willen masturberen in het midden van de winkel terwijl iedereen kijkt naar mij, maar ja, de politie hé...

Som ga ik met mijn vriend naar een kledingwinkel en kruipen we stiekem in hetzelfde pashokje en dan pijp ik hem. Als ik hem niet klaargepijpt heb dan neuken we in het pashokje, echt zo heet word ik daar van!

Naakt op Kerkhof

Ik heb een raar kantje, dat had je mischien al door. Ik fantaseer er ook van om naakt te gaan op een kerkhof, niet alleen naakt er door wandelen maar ook echt helemaal in mijn blootje naakt op de graven te poseren. En het liefst mischien nog 's nacht....lekker akelig.... Mijn vriendin heeft zelfs al naakt op de graven gelopen!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.87 (15 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief