Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 305 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Naakt in pashokje en op kerkhof

Hoi, ik ben Natasha uit Brussel en ik ben graag naakt op openbare plaatsen zoals in een winkel, eethuis, pashokje, enz... Meestal ga ik gewoon ergens een winkel binnen en vind ik het enorm spannend om in de winkel stiekem mijn borsten te ontbloten of mijn poesje te laten zien. Uiteraard moet ik heel erg opletten voor camera's die in de buurt hangen want ik ben al tegen de lamp gelopen.

Naakt in kledingwinkel

Ik ging een kledingwinkel binnen, met zo weinig mogelijke kleding aan, geen slipje onder mijn jurkje enzo... Ik wandelde in de winkel terwijl ik door mijn vriend gefilmd werd, ik wipte mijn jurkje omhoog zodat mijn leuke naakte poep gefilmd kon worden. Ik deed hetzelfde met mijn sappig poesje, ontbloten in de winkel. Dat wind mij op maar ik doe het ook omdat ik deze filmpjes dan aan het buitenland kan verkopen en het brengt een aardig centje op. Op een bepaald moment had ik een plaatsje in de winkel gevonden waar ik mij kon neerhurken, met mijn sexy benen wijdopen, en mij begon te masturberen. Mmm.... wat heb ik toch een lekkere kut! Er waren niet onmiddelijk mensen in de buurt dus ik kon mij laten gaan en kreunde ook een beetje. Mijn poesje werd keinat mensen en ik had er echt plezier in.

Camera in de winkel

Maar plots viel mijn oog op een camera die in omhoog hing in de winkel en op mij gericht was. Niet dat ik preuts ben want ik word graag bekeken door andere mensen maar ik moet natuurlijk ook een beetje opletten voor de politie. Toen ik de camera zag hangen ben ik er maar mee opgehouden en ging naar de uitgang van de winkel, maar toen zag ik de politie plots binnenkomen. Ik had het meteen door, ze kwamen voor mij. Het winkelpersoneel zal mij via de camera gezien hebben en de politie verwittigd hebben. Aangezien ik er nogal sexy uitzag kwamen de flikken meteen op mijn af. Ik heb het toen gelukkig kunnen regelen dat het bij een verwittiging bleef en het niet meer zou voorvallen.

Naakt in pashokje

Sinds het voorval met de politie ben ik toch een beetje voorzichtiger geworden en ga ik openbaar naakt op meer veilige plaatsen zoals een pashokje bijvoorbeeld. Mijn vriend hoeft zelfs niet mee te gaan, in zo'n pashokje kan ik mij via de aanwezige spiegels gemakkelijk zelf filmen of foto's nemen. Ik masturbeer dikwijls in een pashokje terwijl ik door het spleetje van de gordijn gluur naar de winkelende mensen, het liefst van al zou ik mij willen masturberen in het midden van de winkel terwijl iedereen kijkt naar mij, maar ja, de politie hé...

Som ga ik met mijn vriend naar een kledingwinkel en kruipen we stiekem in hetzelfde pashokje en dan pijp ik hem. Als ik hem niet klaargepijpt heb dan neuken we in het pashokje, echt zo heet word ik daar van!

Naakt op Kerkhof

Ik heb een raar kantje, dat had je mischien al door. Ik fantaseer er ook van om naakt te gaan op een kerkhof, niet alleen naakt er door wandelen maar ook echt helemaal in mijn blootje naakt op de graven te poseren. En het liefst mischien nog 's nacht....lekker akelig.... Mijn vriendin heeft zelfs al naakt op de graven gelopen!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.89 (14 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# In het lijkenhuisSonja en Philippe 10-04-2018 17:47
Je gaat het misschien niet geloven, maar wij hebben nog iets straffers uitgehaald. Ons oma was overleden. We zijn ze gaan bezoeken in het mortuarium. Daar, naast ons dode oma, heeft mijn vriendin mij gepijpt! Zeer bijzondere ervaring!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Ongepast gedragcharles en Kathy 14-04-2018 20:42
Dag Sonja en Philippe, die is straf ja, dus jij Philippe laat je lekker pijpen door je Sonja naast een overleden oma. Is inderdaad biezondere ervaring?? Maar waar blijft dan de of het respect voor de overledene, die had misschien ook graag nog efkes meegenoten, Proficiat met uw wangedrag in een mortuarium, gewoon minachtend vies en vuil bah. Dat doe je toch niet??
Groetjes Kathy en Charles
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Wel opwindend op een kerkhof.Freddy 10-02-2018 22:06
Ik had een paar maanden geleden een vriendin die ,enkel in opdracht, uitgerust was met pols- en enkelboeien, halsband en leiketting. Met enkel een mantel over haar naaktheid. Dan pas voelde ze zich opgewonden. 's Nacht deed ik kinky spelletjes met haar op een graf, wel liep ze soms een poosje rond tot ze aangaf welk graf ze wou. Raar want ze was niet bekend met het bewuste kerkhof. Toen ik het haar vroeg wist ze enkel te antwoorden, het ene grafzerk is de andere niet .
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Lekkere tettenRuud 07-02-2018 09:14
Hé Natasha, je hebt lekkere tetten. Die zou ik wel eens willen vastpakken en lekker zuigen op uw dikke tepels! Mmmmm.....!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# PoserenLarissa 13-01-2018 18:31
Ik vind het leuk om op de meest ongewone en spannende plaatsen te poseren. Zo heb ik inderdaad ook al op het kerkhof geposeerd terwijl ik naakt op een grafsteen lag met een dildo in mijn kut.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# AkeligFinn 28-09-2017 11:29
Ik hou er ook van om sex te hebben op ongewone plaatsen maar sex op het kerkhof? Brrrrr.... dat vind ik toch maar akelig hoor. Geef mij maar sex in een koeiestal dan, of zoiets.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Neuken op een grafsteenMitat 21-08-2017 21:53
Ik heb al eens op een grafsteen geneukt met mijn vriendin. echt iets speciaals hoor. Moet je ook eens proberen.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie