Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ze was naakt onder haar jasje

Op een warme namiddag, één van die weinige hete zomerdagen in België, ging de bel van de deur. Ik vloekte, want ik was me net aan het opgeilen en aan het afrukken achter mijn computer. Nou ja, vlug even de broek aan, mijn onderbroek liet ik liggen om wat sneller aangekleed te zijn. Toen ik de deur opendeed stond daar een klein, fragiel meisje met rood haar. Ondanks het warme weer was ze toch behoorlijk aangekleed met een lange mantel en rode netkousen, wel een lekker ding! 

Ze verkocht steunkaarten voor een parenclub

Toen ik haar vroeg wat ze kwam doen wist ze me te antwoorden dat ze van de plaatselijke parenclub was, maar de club bleek in financiëele nood te zitten want ze verkocht steunkaarten! Het leek me nogal raar dat zo'n club nu ook al steunkaarten begon te verkopen, van deur aan deur dan nog wel. Het was € 4,25 per kaart, dat vond ik nog niet te veel en wou er wel eentje kopen. Ik vroeg haar om binnen te komen omdat ik nu niet meteen het geld in mijn broekzak had zitten. Dat deed ze meteen. En heel stilletjes en wat verlegen vroeg ze of ze soms niet een klein beetje water kon krijgen, ze had dorst. Uiteraard ben ik geen onmens en met dit warme weder was het wel normaal dat men een dorstige keel krijgt van steunkaarten te verkopen voor een sexclub. Ik pakte een glas en een doos fruitsap, zette het glas op tafel naast haar en goot de fruitsap in haar glas, maar ik was een beetje onhandig, een grote kwak van het sap kwam terecht op haar mantel en haar netkousen. Ogenblikkelijk bood ik mijn verontschuldigingen aan en stelde voor om haar kleding even af te kuisen en buiten te drogen in de hete zon. Ze deed haar mantel uit, daaronder had ze nog een kort jasje aan, een héél kort jasje. Ik begon waarachtig te blozen, ik zag vanonder haar jasje enkele rossige haartjes tevoorschijn komen, schaamhaartjes! Ik slikte héél diep en wist even niet meer wat te doen.

Het verlegen meisje nam plots initiatief

Het duurde niet lang vooralleer dit schijnbaar verlegen meisje veranderde in een ware vamp die om niets meer verlegen was. Ze nam een steunkaart en stak die snel in mijn broek. Ze zei"schatje, je krijgt de kaart gratis als ik je even mag pijpen", ik viel bijna omver van verbazing maar tegelijkertijd was mijn penis keihard en zeker 20 cm lang! Haar handen glipten in mijn broek en ze begon te spelen met mijn lul. Man toch! Ik kwam bijna klaar en vroeg of ze me nu wou pijpen want ik ging het niet lang meer volhouden en mijn Delay gel om het wat langer vol te houden was op.

Ze pijpte me héél snel klaar

Ze deed mijn broek los, liet haar kleine feine handen afglijden naar mijn billen, ze masseerde ze eventjes op een waanzinnige erotische manier. Een minuutje later stond ik op ontploffen! Haar smalle lipjes, die eveneens in het rood waren, hapten naar mijn penis en ze begon te pijpen alsof ze elke dag niets anders deed (misschien was dat ook wel zo). Het was een enorm lekker gevoel, en ik was al zo opgehitst, na zo'n 30 seconden spoot mijn lul haar mond vol sperma. Ze genoot duidelijk ook, ze slikte mijn zaad in alsof het een potteke yoghurt was

Ik kocht alle parenclubkaarten!

Na afloop wilde ik haar absoluut bedanken voor dit verassend moment in mijn leven en ik vond er niets beter op dan alle steunkaarten die ze bijhad voor de parenclub te kopen. Ik ben nu het allergrootste lid van een club waar ik nog nooit van gehoord had, maar op een dag trek ik mijn stoute schoenen aan en bezoek ik de club, als mijn vrouw nog even gaan uiteten is met haar vriendinnen. Zeker weten!

Informatie over de schrijver

Bart-Jan uit West-Vlaanderen.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

 

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief