Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Nudistenvakantie: vrijheid en natuurseks

Zomer 2015

Eindelijk, na een jaar lang arbeid strikt proper gekleed te zijn konden we ons ding doen. Mijn vrouw en ik, vijftigers en totaal openminded voor natuur en bloot, reden richting Zuid-Frankrijk met de camper. Naar een plek die we eerder al eens hadden ontdekt. Een prachtig nudistennatuurgebied waar alles mag en niks moet. Neuken tussen de lakens en 40° buiten, neen, liever de daad aan zee dan maar.

Na wat zoekwerk en een lange vermoeide rit bereikte ik de enorme grote harde zandparking waar campers dag en nacht mogen vertoeven. Mits betaling voor water en sanitair. Een prachtplaats, het was al laat en pikdonker  maar we konden een 20-tal campers zien staan in onze grote koplichten. Mijn vrouw wees naar een Franse nummerplaat. "Daar!" zei ze, “zet ons maar naast die Franse camper”. Zogezegd zo gedaan en ik parkeerde op een tiental meter van die auto. Plaats genoeg, dus ik liet voor beiden privé-tussenruimte.

Oef! Totaal vermoeid stapte ik uit en ging langsachter de steunpoten van de camper uitdraaien. Mijn vrouw schonk me een fris pintje bier en nam er zelf ook eentje. Het was nog 30° en al 22u30.

De Fransman hoorde blijkbaar ons gerabbel en kwam even rondneuzen. Hij had duidelijk een lange t-shirt aan met niks eronder. "Hola! Aha, les belges, bienvenue à la douce france” zei hij en gaf me meteen een stevige handdruk. Hij gaf mijn vrouw een ware echte Franse “deux bisous”. We waren welkom dus. Ook zijn vrouw kwam erbij en groette ons op dezelfde wijze. Duidelijk te zien in het maanlicht zag ik dat ze, onder een totaal doorschijnend slaapkleedje, niks aanhad en een mooi vrouwenlijf showde. Haar tepels puilden nogal ferm uit in het dunne stofje. Alléé dan maar “à demain” en we gingen slapen.

Bij het in bed kruipen fluisterde mijn vrouw me nog “waw manneke, morgen krijg je mooi zicht, wat een sexy lijf die buurvrouw en alvast zestig jong”. Ik viel in slaap en droomde van mijn neukvakantie.

Publieke ochtendseks

De volgende morgen werden we samen wakker. Rond 10 uur of zoiets. Bedje uit en mijn vrouw, die trouwens ook een lekker vrouwenlichaam met normale borsten en beminnelijke heupen heeft, gooide de ramen en deuren open. Pfff... het was al behoorlijke warm in die bekrompen ruimte.

Totaal naakt en onbeschaamd plooiden we het bed op. Zij maakte koffie en ik ging me scheren. Ook de Franse buren waren al hun luifel aan het uitdraaien tegen de felle hete zon. Die twee deden zoals wij, waren totaal naakt. Mijn vrouw had gelijk, waaw... wat een geil erotisch wijf die Franse dame in haar blote kut en mooie borsten. Haar man reed weg, met zijn fiets brood gaan halen.

Mijn ochtenderectie was echter maar al te duidelijk te zien. “Hmmm” zei mijn vrouw “we gaan eraan beginnen zeker”.  Haar uitnodiging tot ochtendseks verliep in een innige omhelzing met zwoele tongkus. Ze plette haar stevige  naakte borsten tegen mijn karkas en genoot al van mijn harde penis tegen haar blote kut. Daar stonden we dan, in het deurgat van onze camper, wetende dat we van buitenaf ferm bekijks hadden. “Ik wil het” zei mijn vrouw “hier mag alles en niks moet, doe het gewoon”. En ik voelde hoe hard haar tepels werden tegen mij.

Ze kwam woorden tekort van geilheid en smakte haar lippen op de mijne. We zogen mekaars tongen uit de mond. Mijn paal was in middels klaar tot neuken en ze zei alweer “ik wil je rauw en puur, duw je harde paal maar in mijn kut, ik wil dat buurvrouw het ziet, je moet me keihard neuken in het deurgat”. Ik draaide haar om zodat ze met haar naakte tieten naar buiten keek. Ze was gemeen geil en duwde haar kont achteruit waarbij mijn hete staaf in haar gleuf gleed. Zachtjes begon ik haar te pompen.

De Franse buurvrouw keek toe

Mijn hete lul kwam nog langer en stijver toen ik zag dat ook onze Franse buurvrouw poedelnaakt toekeek en met volle teugen genoot van ons neukgedoe. Nu hoefde ik niet meer te aarzelen. Ik keek de Franse geile vrouw recht in de ogen en ze knipoogde zo van "doe maar hete beer". Ik werd supergeil en nam mijn vrouw bij de heupen. Ik begon haar diep en hard te neuken. Mijn stijve paal kende geen grenzen meer en  met een paar harde stoten zag ik haar geile tieten heen en weer zwalpen. Doe maar dacht ik bij mezelf. Hoe meer er borsten klotsten hoe heter ik werd. Ondertussen zagen we allebei hoe de buurvrouw haarzelf heerlijk aan het masturberen was. Ze gleed met haar vingers rond haar kut en deed behoorlijk wijd haar benen voor ons open. Ze deed een poging om klaar te komen en dat lukte haar ook. Met nog een paar harde wilde stoten in mijn vrouw kwam ik al spuitend klaar in haar hete grot. Ik hielp haar nog efkes met mijn vinger op haar clitje en zij had een uitspattend orgasme. Oef! Heet en warm, pfff...

Na de daad gingen we ons wassen en naakt buiten ontbijten. Na een paar slokjes koffie en een broodje zei mijn vrouw tegen me : “Hmm, zo wil ik mijn vakantie, ik wil je rauw en puur en geil”. En ze benadrukte nog “wil je die hete buurvrouw neuken, dan wil ik best toekijken en mezelf plezieren, we maken er een echte seksvakantie van en ik heb zin om de hoer uit hangen, als dat mag van je”......

Charles

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.36 (7 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief