Zoek 65plusser die graag pijpt
( / Man zoekt man)

Zoek 65plusser die graag pijpt

Leuk aaibaar subje gezocht
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Ik zoek (seks)maat
( / Man zoekt man)

Ik zoek (seks)maat

Zoek vrouw tot 50+
( / Man zoekt vrouw)

noimage

Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 419 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Onze Poolse poetsvrouw

Mijn vriendin wou een poetsvrouw om haar taken in het weekend te verlichten. Het heeft een tijdje geduurd maar uiteindelijk hebben we er één.  Ze komt om de 14 dagen. Op de dinsdag.

Dinsdagnamiddag 12u30. De bel gaat. Onze poetsvrouw is er! Mijn vriendin is gaan werken en ik ontvang de poetsvrouw. Ik doe de deur open en daar staat ze. Ik was meteen verkocht. Ze is in de twintig, 25 jaar of zo. Ze is groot, ik schat minstens 1m80. Heeft lang blond haar. Ze noemt Ewa en is van Poolse afkomst. Er ontbreken 2 tanden vooraan maar toch is ze heel mooi.

In mijn fantasie: mijn Pools slaafje

Ik geef haar een rondleiding door het huis. Terwijl ik mijn ogen niet van haar kan afhouden. Ze heeft ook ferme ronde borsten. Ik wil een goede indruk maken en ben heel vriendelijk en lief tegen haar. In mijn fantasie gebruik ik haar al als Pools slaafje. Doet ze alles wat ik zeg. Broek uit. Op de knieën. En pijpen. De rest van de dag naakt kuisen. En tussendoor steek ik mijn lul eens goed in haar preut.

In de realiteit: mezelf afrukken

Maar ik ben aan het afdwalen. In realiteit gaat het natuurlijk niet zo gemakkelijk. Maar toch heb ik die dag sex gehad. Maar dan wel in mijn eentje.

Ze begon te kuisen. Je kent dat wel. Het ganse huis dweilen en ook de ramen poetsen. Ze begon beneden de ramen te poetsen. Ik zat boven achter de computer. Maar ik ging af en toe beneden eens passeren. Om een beetje de controle te houden. Maar ook om naar haar te gluren en mezelf op te geilen. Ook met haar speciaal poetspakje aan vond ik ze sexy.

Terug boven kon ik mij niet meer in houden. Mijn sperma moest uit mijn, ondertussen stijf geworden, lul. Ik liet mijn broek naar beneden zakken, tot aan mijn enkels. En ik begon te surfen naar porno op het internet. Ik zocht naar naakte sexy poetsvrouwen. Ik vond daar sexy foto's van en begon mij af te rukken. Rukken, rukken,..... en toen hoorde ik haar de trap opkomen! 

Afrukken bruut gestopt, maar ik vond een andere manier

Gelukkig had ik mijn broek min of meer aan toen ze bovenkwam. En mijn pc had ik dichtgeklapt. Ze had helemaal niets in de gaten. Ze begon boven te dweilen. Ik ging even naar het toilet in de badkamer. Terwijl ik op het toilet zat kreeg ik het idee om door het sleutelgat te gluren. Ik zag haar poetsen en ik werd weer geil. Deze keer deed ik al mijn kleding uit. Ik ging op mijn knieën zitten en gluurde door het sleutelgat. En ik begon opnieuw mezelf af te rukken. Als ze toen plots de deur van de badkamer zou opengedaan hebben...

Het was een opwindend gevoel. Zij kuisend aan de ene kant. Ik aan de andere kant van de deur naakt en masturberend. Ik moest het naturlijk wel stilletjes doen. Maar toch ben ik heerlijk klaargekomen. 

Ik kijk al uit naar de volgende dinsdag. Dat is wel pas binnen 14 dagen. Ik heb zo'n zin om haar met geweld op de vloer te gooien. En haar dan bruut te verkrachten. Maar mijn fantasie slaat nu weer op hol.

Stefan.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (2 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# IdiotenVera 16-03-2018 20:11
Waarom zouden Poolse poetsvrouwen anders zijn dan Belgische poetsvrouwen? Waarom denken jullie mannen dat die meer openstaan voor sex? Sommige mannen zijn echt idioten!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Heerlijke Poolse poetsvrouwenTim 07-03-2018 07:16
Mijn poetsvrouw is ook een poolse. Ik loop dikwijls naakt rond met alleen een lichte badjas aan en als ik ga zitten ziet ze mijn lul. Ze heeft er nog nooit iets van gezegt maar als ik er ben om te showen gaat ze nooit de kamer uit en heeft altijd een glimlach op haar gezicht.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Voorzichtig zijnBertrand 07-03-2018 17:44
Mmmmm.... lijkt mij lekker Tim. Misschien kan je proberen om wat verder te gaan. Maar doe het voorzichtig.
Niet zoals ik gedaan heb. Gewoon rechtuit aan de poetsvrouw vragen of ze mij niet eens wil pijpen. Dat heb ik gedaan. Het gevolg is nu dat ze niet meer wil komen en het bedrijf het contract met mij opgezegd heeft. Ik zit nu zonder poetsvrouw :-?
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Die van mijBertrand 01-03-2018 09:43
Binnen een uur komt mijn poetsvrouw. Het is wel een bruintje, maar dat maakt niet uit. Ik zal het haar eens vragen of ze mij niet wil pijpen...
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Lelijke kuisvrouwFrankie 01-02-2018 09:58
Jij hebt wel geluk met de kuisvrouw. Die van mij komt ook om de 14 dagen langs. Maar ze is lelijk, oud en dik. Daar kan ik echt niet op klaarkomen.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie