Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik hou van publiek naakt

Ik ben Bieke, ik was vroeger een verlegen tienermeisje dat nauwelijks de jongens durfde aan te kijken. Bij een blik van een knappe jongen begon ik te blozen en zakte ik in de grond van schaamte omdat ik zo rood werd. Maar nu ben ik anders, helemaal het tegenovergestelde. Lees mijn verhaal en misschien inspireer ik je wel.

Ik leerde Mark kennen

Ik was een jong meisje van 15 jaar toen ik voor het eerst echt helemaal tot over mijn oren verliefd werd. Iets wat heel normaal is voor een tienermeisje, maar bij mij was het toch net iets anders. Ik was namelijk verliefd op een man van 44 jaar.

De man noemde Mark en ik ontmoette hem in de bibliotheek, ik kwam daar vaak boeken lezen die gingen over faalangst, verlegenheid,... enfin, nogal psychologische boeken waarvan ik hoopte dat ze mij minder verlegen zouden maken.

De boeken hebben mij nooit geholpen om mijn verlegenheid te overwinnen, mij een beetje assertiever te maken. Maar Mark daarentegen... die kon er wat van. Hij hielp mij van mijn verlegenheid voorgoed af.

De eerste kennismaking

Ik weet het nog goed, ik had nog maar eens een boek gevonden dat mij interesseerde, deze keer ging het boek over kinderen met gescheiden ouders, mijn ouders waren namelijk gescheiden en ik had daar veel verdriet van.

Toen ik zat te lezen met een beteuterd gezichtje had Mark mij opgemerkt en hij kwam bij mij, hij zei dat hij mij volledig begreep, zijn ouders waren vroeger ook uiteen gegaan. Mark was een goede verteller, ik kon aan zijn lippen gekluisterd hangen. Ik vond hem zo'n begrijpende en zachte lieve man. Het bleef niet bij die ene ontmoeting, ik zag hem soms zelfs meerdere keren per week in de bib en elke keerde begon hij te babbelen met mij. Na enkele weken werd ik dolverliefd op hem, niet zo op zijn uiterlijk maar op zijn karakter, op de manier hoe hij met mij omging.

De maanden gingen ondertussen voorbij en ik werd ook spraakzamer (ik was een stil meisje), ik vertelde hem voluit over mijn tienerproblemen, ook over mijn verlegenheid.

De oplossing tegen verlegenheid

Op een dag kwam Mark met een oplossing tegen mijn verlegenheid. Hij stelde voor om te fantaseren dat alle mensen naakt rondliepen, behalve ikzelf. Ik moest er om lachen maar de volgende dagen probeerde ik zijn oplossing uit. Ik kwam op school en stelde mij voor dat alle meisjes en jongens naakt waren, ik zag het zo voor mij. En weet je wat? Het hielp!

Ik liep echt elke dag te fantaseren dat iedereen naakt rondliep op mijn school, ook de leraars en leraressen, allemaal zag ik ze naakt. Ik werd steeds mondiger en durfde veel meer dan vroeger, ik begon ook niet meer te blozen als een knappe jongen mij aankeek, ik stelde mij dan voor dat hij naakt was en dat ik zijn piemel kon zien.

Later ging ik zelf naakt

Ik was ondertussen 16 jaar, Mark 45. Ik had een heel intieme band met Mark maar geen sex, ik praatte zelfs met hem over vrouwenzaken zoals schmink, lingerie en mijn maandstonden. Hij was de man voor mij en ik zou alles voor hem gedaan hebben, en dat deed ik ook.

Op een dag gingen we eens een natuurwandeling maken, hij had zijn fototoestel bij om kiekjes te maken. Hij maakte foto's van de mooie natuur en vogels. Ineens stelde hij voor om van mij mooie foto's te maken en daar had ik geen probleem mee.

Ik poseerde voor hem maar hij vond mij nogal aan de stijve kant, hij gaf mij tips om in een meer sexy standje te poseren. Al gauw vond ik het fijn om zijn aanwijzingen op te volgen en ik krulde mij in alle kanten en richtingen.

Hij zei tegen mij dat hij de mooiste foto van zijn leven wou maken en dat ik hem daarbij kon helpen. Hij vroeg of ik mijn slipje wou uitdoen en hij een foto mocht maken met mijn rokje omhoog, ik zou hem daarmee zo gelukkig maken. Aangezien ik stapelverliefd op hem was deed ik mijn slipje voor hem uit, ik spreidde op zijn aangeven mijn slanke tienerbeentjes wijd uit elkaar en tilde mijn rokje omhoog. Hij heeft toen zeker 30 foto's gemaakt van mijn zichtbaar tienerkutje.

Eindelijk sex met hem

Terwijl hij foto's van mij aan het maken was ging hij met zijn vinger in mijn klein kutje, en ik vond het heel fijn. Ik had nog nooit sex gehad met een jongen en al zeker niet met een man die 30 jaar ouder was dan mij. Maar ik genoot van elke aanraking van deze man. Mij kutje werd natter en natter.

Na een tijdje deed hij zijn broek uit. De eerste keer in mijn leven dat ik echt een blote penis zag! Hij was zo groot en stijf! Hij ging in mij, het deed wat pijn maar ik gaf geen kik want ik wou hem niet teleurstellen.

Openbaar naakt

Sinds die dag hadden wij geregeld sex met elkaar, maar wat ons nog meer opwond dat was openbaar naakt, mijn blote borsten of naakt kutje laten filmen of foto's van laten nemen op een plaats waar het helemaal niet mag. Op een openbaar plein, op de luchthaven zelfs, op een trein of bus, ik toon mij graag naakt aan mijn ventje want hij krijgt er een stijve van en ik een natte kut. Ja, ondertussen geen kutje meer maar een flinke poes!

Ik ben ondertussen een stuk ouder en ben nog altijd bij diezelfde man, de enige man in mijn leven en echt de ware. De tijd dat ik een verlegen tienermeisje was ligt ver achter mij, nu toon ik mij gewoon naakt waar ik er zin in heb.

Naakte groetjes,

Bieke.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief