vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

6 dames aanwezig van 9-23u!
( / Sex tegen betaling)

6 dames aanwezig van 9-23u!

3 hete vrouwen die kwartetje willen
( / Diversen)

noimage

Een beetje behoefte aan wat liefde
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Seks met shemale op naturistencamping

De wagen naast ons

Enkele jaren geleden, in de buurt van Cap d’Agde, stonden we op een naturistencamping gelogeerd met de camper. Ikke, Kathy, en mijn Charles waren vol aan het genieten van zon zee en, hihi, jawel  en seks. We hadden weer zo’n erotische reis in ons verlof.

We genoten van elkaar en hadden lekker orale seks in het zonnetje. Ik pijpte Charles als geen ander.

Naast onze camper stond er een omgebouwde grote bestelwagen die blijkbaar ook als mobilhome was ingericht. Het leek mij een beetje krap van ruimte maar wel een proper mobiel geheel. We hadden er geen contact mee. We hadden wel al een paar mannen er zien weggaan richting zee.

Onder de douche 

De camping liep vol naakte mensen, zonder schaamte dus ’s avonds met meerdere campingtoeristen douchen in een openbare douchezaal. Charles en ik genoten van veel zeep en schuim en Charles genoot alweer van mijn ingezeepte naakte tieten en dikbehaarde kut. "Shower" maar dacht ik en liet me ferm bekijken met mijn mooi erotische naakte lijf. Charles genoot van mijn gastvrijheid in open en bloot. Ik was mijn haren aan het wassen met ogen dicht, en na het spoelen keek ik weer in de doucheruimte en zag twee venten staan onder het warme water.

Ik zag haar/hem

Mijn hoofd werd zo rood als een tomaat toen ik deze venten beter bekeek. Een normale man met normaal geschapen lul EN een shemale die zich stond te wassen. De shemale had een enorme penis maar ook echte borsten. Charles keek naar mij en ik naar hem, jesus, we zwegen als de dood.

Ik voelde wel mijn tepels hard komen, al kijkend naar die mooie mannenborsten en een dikke lul eronder. Ik werd heet en we gingen terug naar de camper. Flesje wijn, broodje, wat eten, uiteraard waren we totaal naakt.

Onze buur op de camping was de shemale

De verrassing werd compleet toen die twee heren naast ons hun bestelwagen openden en ons hartelijk begroetten. Die ene was de shemale die we onder de douche hadden gezien! Ze hadden ook een fles wijn die ze kraakten met een broodje en hapje er bij. We begonnen te babbelen en ik gluurde gestadig naar die hete tetten van de vent. Hij zag het en bekeek ook mijn heerlijke vrouwentieten.

Charles had intussen al een stijve en de homovriend en zijn shemale idem. We deden nog een fles open en kwamen tot besluit om samen ons ding te doen.

Ik, Kathy, was verlekkerd op die shemaleborsten. Het waren lekkere dikkerds en ik likte meteen zijn tepels. Hij tongde me als een hete kat en ik trok aan zijn lul met mijn linkerhand. Mijn eigen hete tetten raakten de zijne aan en onze harde tepels zochten elkaar.

De shemale duwde zijn paal in mijn anus

De shemale trok mijn benen open en wou méér dan tetten en tepels. Tot mijn verwondering mocht ik mijn geile natte kut wel vergeten en koos hij er voor om zijn hete dikke lul in mijn anus te plaatsen. Voorzichtig duwde hij zijn vrouwenlul in mijn aars en al rap voelde ik zijn paal zwellen met hevige stoten neukend in mijn darmkanaal. Ik voelde zijn shemaletetten steeds tegen me en werd supergeil. 

Mijn man neukte met een man

Mijn Charles en de homo waren ook al heerlijk aan het rukken bij dit super erotisch gedoe. Ik zag hoe mijn lieve man Charles genoot van een potje homogedoe. Hij neukte met de homo samen en ik zag hem klaarkomen. 

De finale

Ondertussen draaide ik me om, nam de paal van de shemale tussen mijn hete borsten en liet hem nog een laatste effort pompen tussen mijn tetten. Hij spoot zijn kloten leeg in mijn nek en op mijn gezicht. Zijn warme zaad heb ik dan deels opgelikt.

Eind goed al goed. Ikzelf  heb er geen orgasme aan gehad maar het was wel heerlijk zo’n ervaring. Dan hebben we nog een glaasje gedronken en wat gebabbeld. Nagenietend van ons erotisch avontuur.

Vanwege Kathy XXX

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (12 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief