Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Dankzij datingsite voor senioren heb ik sex

Goededag allemaal, ik ben een man en 60-plusser, ik ben dus een senior zoals ze dat noemen. Ik ben alleenstaand en heb... nee, ik had vooral sex met mijn computer. Ik werk niet meer en heb eigenlijk niet zoveel omhanden behalve ganse dagen op de computer surfen en uiteraard ook op zoek gaan naar vrouwen. Dat hoeven geen jonge poppetjes te zijn (ik ben realistisch) dat mogen ook seniordames zijn. En zo ben ik ook terechtgekomen op een datingsite voor oudere mannen en vrouwen, zo één van die vele sites waarvan je denkt dat er veel nepadvertenties opstaan. Maar deze keer, mijn laatste contact, dat was geen nep, het was er boenk op! En daarover gaat mijn verhaal.

De datingsite voor senioren

Ja, deze site leek eigenlijk op alle anderen, veel beloven, veel seniordames, en je krijgt de indruk dat je snel een oudere dame kon neuken. Meestal uit dit berichtjes sturen naar de dame waar je meestal nog moet voor betalen ook, maar ik ben geen opgever, ik ben een volhouder en ik bleef proberen op allerlei datingsites om contacten te leggen met de vrouwen. 

Deze keer echter was het geen nepadvertentie, ik maakte contact met een iets oudere vrouw van 60-plus en deze reageerde terug. Ze wou met mij eens afspreken (mijn grote lul kreeg al goesting).

Wat een wijf!

We hadden afgesproken om eens een taartje te gaan eten in een cafetaria, om 14 uur. Ik was ongeduldig en ik zat daar al om 13u30 te wachten op een of andere oude trut (dacht ik) die ik misschien hopelijk eens kon neuken. Toen het 14 uur werd kwam daar in de cafetaria een oudere dame binnen, ze zag er heel goed en sexy uit, ik dacht, nee, dat zal ze wel niet zijn. Maar toch, een hippe dame met een kort rood jurkje aan, sexy panty's en hoge hakken kwam op mij afgestapt. Zij was het!

Mijn hart begon al te bonken in mijn lijf, wat zag die er goed en sexy uit voor haar leeftijd, het was een echte sexbom! Amaai! Bij het zien van haar dikke grote tetten wilde ik haar gewoon verkrachten! Kon me niet schelen, ik moest haar hebben, met of tegen haar zin.

Was het een seniorhoer?

Ja, dat vroeg ik mij af, of het geen hoer was. Dat zou ik rap merken als ik moest betalen voor haar. Maar al gauw bleek het geen hoer voor senioren te zijn, ze was zacht, rustig, sexy, en het belangrijkste: ze trakteerde mij! Ze bleek helemaal niet uit te zijn op mijn geld. Maar ze had wel duidelijk zin in sex met een oudere man als mij. De kleding die ze droeg straalde duidelijk uit dat ze gepakt wilde worden. Ze had zelfs zo'n sexy geurtje op haar? Zou het een feromoonparfum geweest zijn? Ik weet het niet, maar als het een sexparfum was dan heeft het zeker geholpen want ik wilde meteen op haar kruipen.

De oude tante wou echt wel sex, en rap!

We hebben een tijdje rustig met elkaar gebabbeld waarbij zij me steeds trakteerde, ze stond erop! Toen het ijs tussen ons beide gebroken was schoof ze haar stoel een beetje dichter tegen mij aan, en ze deed een knoopje van haar bloes los, zo had ik nog meer inkijk op die grote tetten van haar. Ze likte sensueel aan haar lippen en daar werd ik bloedheet van, wat een wijf toch! Echt zo'n oudere vamp die uit was op sex, dat was duidelijk.

Ze vertelde mij dat ze niet ver uit de buurt woonde en ze vroeg of ik haar niet kon helpen met een probleempje aan haar computer, er zat precies een virus op. Nu ken ik niet veel van computers maar uiteraard greep ik die kans om  bij haar thuis binnen te geraken en op haar te springen als een wilde sexmaniac.

Bij haar thuis

Toen we bij haar thuis waren heeft het niet lang geduurd vooralleer we sex hadden. Toen we binnenkwamen deed ze haar hoge hakken uit en ze vroeg ook aan mij om mijn schoenen uit te doen. Ik deed mijn schoenen uit en dan kon ik mij echt niet meer inhouden, ze had mij zodanig opgegeild dat ik mezelf niet meer in de hand had. Ik duwde ze in een hoek en ik betaste haar en stak mijn tong in haar mond, ik trok haar kort jurkje omhoog en had meteen toegang tot haar natte poes want ze droeg zelfs geen onderbroek! Ik stak de helft van mijn hand in haar natte kut en ze vond het overheerlijk! Pak mij! Pak mij! Riep ze mij toe. Ik heb haar toen hard tegen de grond gegooid en in haar kont geneukt, daarna heb ik op haar geplast en ze liet mij gewoon begaan. Echt waar, wat een topwijf is dat zeg. Binnenkort zie ik haar terug en ik heb al nieuwe sexplannen met haar.

Groeten,
Sex-senior.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief