Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Spannend moment in de lift met buurman

Hallo, ik ben Rosie, ben 26 en singel. Ik woon alleen in een gehuurde studio en heb in de lift een heel spannend moment gehad met mijn buurman.

Ik kende hem nauwelijks

De buurman, ik weet nog steeds zijn naam niet, was sinds 2 weken in dezelfde blok als mij komen wonen,ergens een paar verdiepingen hoger. Ik was hem al een keertje toevallig tegengekomen toen hij in zijn auto stapte, hij zei vriendelijk een goedendag tegen mij en lonkte naar mijn nogal ronde borsten, waar ik graag mee uitpak. Ik zag hem wel zitten maar we hadden toen geen verder contact.

Iemand ging er met mijn vuile slipjes vandoor

Ik ben een net meisje, kleed me steeds proper en doe dan ook dikwijls de was. Je moet weten dat het hier een gemeenschappelijke wasmachine is, voor 1 Euro kan je hier je was doen. Ik heb steeds heel wat bh's en slipjes in de was die ik dan ook hang te drogen in de gemeenschappelijke ruimte. Op een dag kwam ik alweer mijn vuile was doen in de wasruimte en kreeg plots telefoon. Een vriendin zocht het telefoonnummer van iemand die ik kende, dat telefoonnummer had ik opgeschreven op mijn kalender (met blote mannen) en ik ging vlug even terug naar boven terwijl ik mijn volle wasmand liet staan. Toen ik het telefoonnummer had doorgespeeld aan mijn vriendin ging ik terug naar de wasruimte. Ik was heel verbaasd toen bleek dat de helft van mijn was gewoon weg was. Niet ergens in een wasmachine maar gewoon weg, mijn vuile slipjes met een geurtje aan waren weg! Het waren verdorie dure slipjes dus ik kon er al helemaal niet mee lachen!

Hij bekende, hij rook aan mijn slipjes

Toen ik een paar dagen later de lift gebruikte en de deur openging stond mijn bovenbuurman in de lift. Ik zag aan zijn ogen dat hij iets te verbergen had. Ik vroeg meteen op de man af of hij misschien meer wist over mijn verdwenen slipjes. De man werd vuurrood. Hij stotterde en bekende dat hij mijn slipjes gestolen had. Toen ik vroeg waarom hij dat gedaan had bekende hij dat hij er aan rook terwijl hij aan het masturberen was.

Ik werd er geil van

Ik ben zelf nogal een hete slet en werd geil van zo'n pure bekentenis. Ik vroeg hem of hij niet liever aan mijn poesje rook dan aan zo'n slip. Uiteraard wou hij dat! Ik ging uit de kleren en duwde hem in de lift. Spreidde mijn benen open en zei:"ruik maar!". Hij snoof en snoof alsof hij een lijntje drugs aan het opsnuiven was. Ik werd zo nat als een dweil en kreeg een orgasme van het gewriemel van zijn neus tegen mijn clitoris. Daarna heeft hij zichzelf gemasturbeerd in de lift.

We hebben weinig woorden met elkaar gewisseld. En nu, iedere keer ik mijn was doe laat ik een ,goedkoper, vuil stinkend slipje rondslingeren in de wasplaats. Hij heeft mij onlangs een anoniem bedankkaartje gestuurd. Heerlijk, zo iemand kunnen opwinden. Ik word opnieuw geil als ik erover schrijf, ik ga mezelf ook eens gaan masturberen in de lift.

Informatie over de schrijfster

Rosie, 26 jaar en singel.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief