Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Wij willen sex in de lift

Wij zijn Yolande en Gert, we zijn een jong koppel en we houden van onze mooie getatoeëerde lichamen. Er zijn uiteraard nog wel meer dingen waarvan we houden, en één ervan is lekkere sex in een lift. Zoiets is altijd héél spannend want zo'n lift moet je uiteraard op stop zetten als je naakt wil gaan in de lift en dan vlug sex hebben tot er iemand de lift wil gebruiken. 

Op een warme dag gingen wij eens op uitstap met een nichtje, een leuk meisje van 14 jaar. We hadden een weekendje gepland in Nederland en hadden een hotel gehuurd met 6 verdiepingen. Wij verbleven op de zesde verdieping, iedere keer als we een lift nemen dan krijgen wij een onweerstaanbare drang om sex te hebben in de lift, maar dat ging nu natuurlijk niet want het nichtje van 14 was bij ons, dus dat konden we echt niet maken. 

We moesten dus een plan bedenken waarbij wij met ons tweetjes alleen de lift konden gebruiken, maar welk plan?

Ons sexplan

Ok, probleem: 2 jonge mensen die sex in een lift willen hangen vast aan het nichtje van 14, te jong om mee te doen met ons. Hoe lossen we dit op? Ons nichtje noemt Julia, we vinden het een heel toffe meid maar nu wilden we toch even alleen met elkaar zijn, je weet wel waarvoor, mmm...sex in de lift. We konden ons nichtje toch niet zomaar alleen wegsturen naar een plek die ze helemaal niet kende. Mijn vriend Gert had een idee! Een beetje verderop was er een grote kledingwinkel vol mooie spullen, als ik met mijn nichtje nu eens naar die winkel gingen en Gert op hotel bleef omdat hij dat toch zogezegd maar niks vond. En ik dan in die kledingwinkel plots ontdek dat ik mijn geldbeugel niet bij me heb, dan zou ik die wel even gaan halen terwijl Julia lekker alle mooie spullen kan bekijken, dat zou zeker geen probleem geven want ik zou haar trakteren met iets dat ze heel mooi vond. Zo gezegd, zo gedaan.

Terug spannende sex

Ons plan lukte, ik had mijn nichtje achtergelaten in de kledingwinkel en stond na een tijdje met mijn vriend in de lift, we duwden op de stopknop. We geilden elkaar op, Gert rook eens aan mijn poesje, likte het nat en hij stond snel in z'n blootje in de lift en stak zijn keiharde pik in mijn natte poes. Ik geniet daar telkens zo van, ik wou het nog wat spannender maken en ik starte de lift weer op, we gingen recht naar de eerste verdieping terwijl we elkaar aan het neuken waren in de lift. De lift stopte en de deur ging open, wat spannend was dat! En er stond inderdaad iemand te wachten op de lift, ... hemeltje! Het was Julia, mijn nichtje van twaalf! Dat jonge meisje zag ons neuken in de lift! Dit vonden we nu echt wel vervelend, we trokken vlug onze kleding aan maar we wisten niet wat zeggen tegen Julia, ze was nog zo jong. 

Maar ons nichtje, die niet op haar mond gevallen was, zei zonder blikken of blozen, "Gertje, was hem dat op z'n grootst"? We proestten het uit van het lachen! Mijn nichtje van 14 is blijkbaar al een volwassen meid aan het worden, het leek alsof ze echt vol verlangen keek naar de pik van mijn vriend... 

Yolande en Gert

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief