Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 285 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

Sex MET de natuur

Ik ga het hebben over mijn persoonlijke ervaring met ongewone sex. Namelijk sex MET de natuur, dus niet enkel sex IN de natuur. Ik ben Bernard en ik heb soms sex MET de natuur. Het gebeurd als ik heel geil ben. Dan ga ik soms naakt in de tuin en lig ik te wrijven met mijn geslachtsdeel over het gras en kom ik klaar. Vandaag had ik voor de eerste keer sex met mijn buxushaagje. Het komt misschien lachwekkend over, en vooral raar, maar het is wel zo.

Ik was al geil toen ik opstond

Ik was vandaag vroeg opgestaan om te gaan lopen. Dat doe ik regelmatig. Ik was mij aan het aankleden om mijn sportkledij aan te doen. Te beginnen met mijn hartslagmeter. Toen bleek dat mijn hartslagmeter niet in de badkamer aanwezig was. Ik vloeken natuurlijk, "waar is dat rotding?".  Ik stond halfnaakt in de badkamer en werd al geil toen ik mezelf in de spiegel zag staan. Mijn hartslagmeter lag waarschijnlijk beneden in de keuken. Dus ik moest naar beneden. Maar ik deed eerst mijn broekje en onderbroekje uit om volledig naakt te zijn. Ik hou daarvan.

Ik deed warming-up, naakt en buiten 

Toen ik beneden was vond ik inderdaad mijn harstlagmeter. Maar ik had zin om naakt naar buiten te gaan. En ik deed dat dan ook. Ik deed wat warming-up zoals ik altijd doe wanneer ik ga gaan lopen. Maar deze keer was ik naakt. En ik genoot ervan. Het voelde goed aan. Ik had energie en was blijkbaar ook creatief...

Sex met buxushaagje

Toen ik naakt buiten was en zin had in sex kreeg ik plots het idee om op mijn buxushaagje te neuken. Of het althans te proberen. Ik krijg soms plots rare ideeën. Ik spreidde mijn benen over het haagje, het is ongeveer 60 centimeter hoog. Ik boog voorover en omklemde het haagje met mijn armen en begon neukbewegingen te maken. Mijn penis kwam in contact met de blaadjes en takjes van de buxushaag waardoor er wrijving op mijn eikel was. Mijn eikel was blijkbaar supergevoelig want ik vond het lekker. Ik propte mijn gezicht in de buxushaag waardoor ik heel dicht in contact met de natuur kwam. Ik rook de frisse verse groene geur van het blad. Ik haalde diep in en werd er opgewonden van. 

Ik was echt wel heet deze ochtend, normaal gezien doe ik dit niet. Maar het wrijvend en strelend effect van de blaadjes en de takjes miste zijn effect niet. Ik kwam heel snel klaar. Binnen de minuut had ik een orgasme. Het was geen explosief orgasme maar wel een heel zachte ejaculatie.

Ben ik de enige? Zijn er nog?

Misschien ben ik wel de enige op deze wereld die een buxushaagje geneukt heeft en ook een orgasme daardoor gekregen heeft. In het verleden ben ik ook al klaargekomen door het gras te neuken.

Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat ik de enige ben die zoiets doet. Er zullen misschien niet zoveel mensen zijn die MET de natuur neuken maar ze moeten er toch zijn denk ik? 

Als je ook soms op een rare manier neukt of masturbeert, het moet niet met de natuur zijn, dan zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op deze pagina. Ik ben echt benieuwd naar jullie rare ongewone manieren om klaar te komen. Het kan inspirerend zijn voor mij en andere lezers van mijn verhaal.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.62 (17 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Respect!Agnes 06-03-2018 11:11
Waarom heeft dit artikel zo'n lage sterrenRating? Ik vind het tof dat iemand durft uit te komen voor een beetje rare sexuele uitspattingen. Je doet er niemand kwaad mee als je sex hebt met de natuur.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Sex in de grondAlan 05-02-2018 18:50
Ik ga soms buiten op het gras liggen. In de grond maak ik dan een opening. Juist gepast om mijn penis daar in te steken En dan neuken maar! Geweldig gevoel!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Vandaag geneukt met haagJuul 16-01-2018 12:38
Ik ben Juul. Ik ben vandaag (16/01/2018) klaargekomen terwijl ik met met lul tussen de haag heen en weer bewoog. Het was niet warm buiten maar de frisse buitenlucht gaf mij een extra kick. Ben heel snel klaargekomen. Een orgasme eens op een andere manier beleven kan zo'n deugd doen!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# DankuBernard 11-10-2017 21:05
Beste Joachim en Fietie55,
Bedankt voor jullie reactie! Ik weet nu dat ik niet de enige ben die sex heeft met de natuur en daar ben ik blij om. Wellicht zijn er veel meer mannen (en vrouwen) die ongewone sex hebben. Alleen blijven zo'n dingen onbesproken. Het feit dat ik hier nu toch twee gelijkgestemden ontmoet geeft mij een zekere vorm van gerustheid. Want ik dacht echt dat ik heel abnormaal was en de enige. Dat is dus niet zo. Nogmaals dank voor jullie reactie.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Lekkere sexFietie55 11-10-2017 21:47
Geen dank hoor. Ik hou van veel vormen van sex en probeer zoveel mogelijk uit, om lekker klaar te komen bij het masturberen.
Succes en groeten.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# NatuurFietie55 10-10-2017 22:10
Je bent echt niet de enige, ik wrijf mijzelf klaar tegen een boomstam of tussen twee dennenappels of ook tussen twee takken. Ik heb zelf een groot bos en loop mij daar dan naakt te masturberen of klaar te laten komen met natuur. Een bos netels, daar heb ik mij ook al een paar maal mee laten klaar komen. Wel speciaal, een uur later heb je nog altijd een stijve, door het gegons en geprik in je ballen en pik.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Neuken met boomJoachim 30-09-2017 12:58
Je bent niet de enige hoor die rare dingen doet. Met een buxus heb ik het nog niet gedaan maar ik heb wel al geneukt met een boom. Is wel een beetje hard.
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie