Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Sex MET de natuur

Ik ga het hebben over mijn persoonlijke ervaring met ongewone sex. Namelijk sex MET de natuur, dus niet enkel sex IN de natuur. Ik ben Bernard en ik heb soms sex MET de natuur. Het gebeurd als ik heel geil ben. Dan ga ik soms naakt in de tuin en lig ik te wrijven met mijn geslachtsdeel over het gras en kom ik klaar. Vandaag had ik voor de eerste keer sex met mijn buxushaagje. Het komt misschien lachwekkend over, en vooral raar, maar het is wel zo.

Ik was al geil toen ik opstond

Ik was vandaag vroeg opgestaan om te gaan lopen. Dat doe ik regelmatig. Ik was mij aan het aankleden om mijn sportkledij aan te doen. Te beginnen met mijn hartslagmeter. Toen bleek dat mijn hartslagmeter niet in de badkamer aanwezig was. Ik vloeken natuurlijk, "waar is dat rotding?".  Ik stond halfnaakt in de badkamer en werd al geil toen ik mezelf in de spiegel zag staan. Mijn hartslagmeter lag waarschijnlijk beneden in de keuken. Dus ik moest naar beneden. Maar ik deed eerst mijn broekje en onderbroekje uit om volledig naakt te zijn. Ik hou daarvan.

Ik deed warming-up, naakt en buiten 

Toen ik beneden was vond ik inderdaad mijn harstlagmeter. Maar ik had zin om naakt naar buiten te gaan. En ik deed dat dan ook. Ik deed wat warming-up zoals ik altijd doe wanneer ik ga gaan lopen. Maar deze keer was ik naakt. En ik genoot ervan. Het voelde goed aan. Ik had energie en was blijkbaar ook creatief...

Sex met buxushaagje

Toen ik naakt buiten was en zin had in sex kreeg ik plots het idee om op mijn buxushaagje te neuken. Of het althans te proberen. Ik krijg soms plots rare ideeën. Ik spreidde mijn benen over het haagje, het is ongeveer 60 centimeter hoog. Ik boog voorover en omklemde het haagje met mijn armen en begon neukbewegingen te maken. Mijn penis kwam in contact met de blaadjes en takjes van de buxushaag waardoor er wrijving op mijn eikel was. Mijn eikel was blijkbaar supergevoelig want ik vond het lekker. Ik propte mijn gezicht in de buxushaag waardoor ik heel dicht in contact met de natuur kwam. Ik rook de frisse verse groene geur van het blad. Ik haalde diep in en werd er opgewonden van. 

Ik was echt wel heet deze ochtend, normaal gezien doe ik dit niet. Maar het wrijvend en strelend effect van de blaadjes en de takjes miste zijn effect niet. Ik kwam heel snel klaar. Binnen de minuut had ik een orgasme. Het was geen explosief orgasme maar wel een heel zachte ejaculatie.

Ben ik de enige? Zijn er nog?

Misschien ben ik wel de enige op deze wereld die een buxushaagje geneukt heeft en ook een orgasme daardoor gekregen heeft. In het verleden ben ik ook al klaargekomen door het gras te neuken.

Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat ik de enige ben die zoiets doet. Er zullen misschien niet zoveel mensen zijn die MET de natuur neuken maar ze moeten er toch zijn denk ik? 

Als je ook soms op een rare manier neukt of masturbeert, het moet niet met de natuur zijn, dan zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op deze pagina. Ik ben echt benieuwd naar jullie rare ongewone manieren om klaar te komen. Het kan inspirerend zijn voor mij en andere lezers van mijn verhaal.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.61 (18 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief