Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL FUCK/SUCK
( / Man zoekt man)

Crossdresshoer zoekt M V KPL CD TV REAL  FUCK/SUCK

Ontvang en verwen mannen
( / Man zoekt man)

Ontvang en verwen mannen

massage ( erotische )
( / Diversen)

massage ( erotische )

Goede neuker
( / Man zoekt man)

noimage

Onlangs stond er een artikel in de krant van een dierenverzorger die oppas was voor een hond waarvan de baasjes er even tussenuit waren. Toen de baasjes thuiskwamen en later de videobeelden bekeken, die opgenomen waren door de camera's in huis, zagen ze dat de dierenoppas sexuele activiteiten heeft gehad met hun hond. Dit blijkt strafbaar te zijn en dierenmishandeling. Maar is dat wel zo?

Ik hou van hondensex

Ik ben Marijke, en mijn vriend doet het ook met honden. Wij houden van hondensex. Ik heb mijn vriend zijn lul ook al eens in de spleet van een paard gestoken maar honden vind hij geiler. Als hond heb ik een Duitse Pinscher. 

Ja, u leest het goed. Ik keur het goed dat mijn vriend op regelmatige basis sex heeft met onze hond. Ik doe trouwens hetzelfde want ook ik hou van sex met honden.

Is het dierenmishandeling? 

Wat ik mij afvraag is of dit onder de noemer dierenmishandeling valt. Mijn hond is het ondertussen gewoon dat ik zijn penis zachtjes streel en zijn lul met mijn geile tong bewerk. Ik wrijf hem in met wat speeksel van mij en pijp de hond tot hij hondengeil is geworden. Het eerste kwartier hou ik mijn kleding aan en daarna ontdoe ik mij van mijn bh en slipje. Ik laat de hond zijn neus eens goed in mijn kut duwen en dan zet ik mij op z'n honds klaar om genomen te worden door mijn Pinscher. Mijn vriend neemt er dan foto's van en plaatst die op speciale websites voor hondenlovers.

Mijn vriend en ik, wij genieten van sex met onze hond. En onze hond geniet van de sex met ons. Wij doen onze hond geen pijn, we dwingen hem ook niet. De hond neukt mij vrijwillig en hij wordt een hete dekhond als hij mijn poesje kan ruiken. 

Wij houden heel veel van onze hond, wij gaan er mee gaan wandelen, hij krijgt kwaliteitsvoeding, we slaan hem niet. Kortom, de hond heeft het heel goed bij ons. En zelfs voor sex kan hij bij ons terecht!

Marijke (hondenpijpster)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.64 (11 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief