Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Sex tijdens mijn opname in het ziekenhuis

 

Ik werd plots ziek

Ik ben een man van 50+ met een goede gezondheid en ik doe aan sport. Maar toch ben ik door een stom accident ziek geworden waardoor ik werd opgenomen in het ziekenhuis. Ik heb daar twee weken gelegen. Ik was gelukkig niet doodziek en ik kon rondlopen in de gangen van het ziekenhuis. Eén van mijn nachtelijke wandelingen in het ziekenhuis heeft een verrassende wending aangenomen.

De nachtdienst

Het was geen al te grote afdeling waarop ik lag waardoor er 's nachts maar één verpleegster was voor de nachtverzorging. 

De verpleegster van dienst kwam 's avonds bij mij om verschillende bloedstalen af te nemen. Ze was heel zorgzaam en lief tegen mij. Ze stak de injectienaalden heel zachtjes in mij, ik voelde er niets van. Daarna wreef ze heel zachtjes over mijn arm en ze legde er een klevertje op. We hebben dan nog een klein babbeltje gemaakt. Tijdens het babbelen viel het mij op dat ze mij steeds aanraakte. Ze was echt wel vriendelijk en glimlachte met glinsterende oogjes naar mij. Ze vroeg heel lief of ze nog iets kon doen voor mij. Ik antwoordde met "nee, danku". Ze zei dat ik maar op het belletje hoefde te duwen en dat ze dan zo snel mogelijk bij mij zou komen om mij te verzorgen. Daarbij streelde ze nog even mijn hand. Het gaf mij een warm gevoel.

In mijn string en onderlijfje

Diezelfde avond keek ik nog wat TV. Het werd ondertussen middernacht en ik had genoeg van de TV en zette deze uit. Het werd stilletjes in mijn kamer en ik begon nog wat na te denken over het geweldig vriendelijk verpleegstertje van de nachtdienst. Ze was echt extreem lief tegen mij en toch een beetje handtastelijk. Het leek wel of ze mij iets wou duidelijk maken. Alsof ze meer wou.

Ik begon nog wat dieper na te denken en bedacht dat het misschien wel mogelijk was dat het verpleegstertje iets voelde voor mij. Ik lag ondertussen al een week in het ziekenhuis en voelde af en toe wat aangename spanning in mijn penis. Ik had uiteraard tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis nog geen sex gehad en mijn sperma zat klaar om uitgespoten te worden.

Gedreven door mijn zin naar sex besloot ik toch even mijn kans te wagen en polshoogte te gaan nemen bij het meisje. Het was nog een jong verpleegstertje. Ik had een string aan en deed mijn pyjamabroek uit om straks wat meer indruk te maken. Ook mijn vestje deed ik uit. Ik had dus nog enkel mijn string en onderliijfje aan.

Ik maakte een wandelingetje naar haar

Ik begaf mij in de wandelgang van het ziekenhuis op zoek naar haar. Ik zag niet meteen hier of daar een lichtje branden boven één van de deuren van de ziekenhuiskamers. Dus dat was goed. Dat betekende dat ze geen patiënten aan het verzorgen was en dus op de bureau zat.

Stijve penis

En ik zag haar inderdaad met een koffie bij haar op het bureautje. Ik ging nogal gedurfd bij haar binnen en begon te babbelen tegen haar. Terwijl we een praatje maakten begon mijn penis stijf te worden. Want ze was jong, slank en had best lekkere borsten. Uiteraad viel mijn stijve lul nogal op in mijn string. Ze had het dan ook opgemerkt en kon haar ogen er niet van af houden. 

Ze pijpte als een topverpleegstertje

Toen ik merkte dat ze haar ogen niet van mijn stijve penis in mijn string kon houden vroeg ik aan haar of ze mij wou verzorgen. Ik zei dat ik pijn had aan mijn penis en ze even wou kijken. Ze begon te blozen. Ze was zo mooi en zag er zo onschuldig uit. Als verpleegster was het natuurlijk haar taak om mijn klacht ernstig te nemen en even te checken. Dat deed ze dan ook.

Mijn penis wipte in vol ornaat omhoog. Ze bleef blozen maar deed toch haar werk. Ze voelde eraan en vroeg waar ik pijn had. Ik zei dat ik gelogen had en helemaal geen pijn had. Ik vertelde dat ik haar enorm sympathiek en aantrekkelijk vond. En dat ik al een tijdje geen sex had gehad. "Heb je geen zin om mij te pijpen?" vroeg ik haar. Dat moest ik niet nog eens vragen. Ze had duidelijk zin. Ze masseerde mijn penis, wreef heel zachtjes op en neer. Ik kwam bijna klaar! Dan spuwde ze wat speeksel op mijn penis en pijpte mij ongelooflijk goed. Ze leek wel een professionele prostituee te zijn. Maar die gedachte vertelde ik haar natuurlijk niet.

Telkens wanneer ze merkte dat ik ging klaarkomen stopte ze met pijpen. En dat bleef zo een tijdje doorgaan. Tot ze uiteindelijk zelf besliste om mij te laten klaarkomen. Het was een enorm orgasme en spoot haar liefelijk gezichtje helemaal vol sperma. Het was werkelijk "amazing"!

Uiteraard heb ik het verpleegstertje ook laten klaarkomen door haar kutje eens goed te likken. Het was mijn eerste ziekenhuisverblijf ooit. Maar ik kan echt niet zeggen dat ik het onaangenaam vond!

The patiënt.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (5 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief