Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik hou van strontsex

Hoi, ik wil eens mijn verhaaltje doen over strontsex. Mijn naam is Marisha en ik hou veel van strontsex. Ik kan het mij al voorstellen dat velen dit vieze vuile sex vinden, u heeft gelijk, dat is het ook maar ik vind het zo lekker. En ja, misschien ziet het er wel vies uit en vinden de meesten de smaak van stront ook niet bepaald lekker. Maar ik geniet echt van stront! En waarom is het vuil om stront op te eten? Kijk in het dierenrijk, er zijn heel wat dieren die hun stront opeten, dus waarom is het vies als een mens dit doet?

Echt lekkere vuile sex

Ik ben een slet, ik geef dit met plezier toe. Maar ik ben geen gewone slet, ik ben een strontslet, een poepslet, kakslet of welke naam je er ook wil aan geven. Gewone sex zegt mij eigenlijk niet zoveel. Ik hou ervan om te kakken terwijl ik genomen wordt door een man. Ik moet nu wel zeggen dat ik het minder leuk vind als ik diarree heb, dan is het meer een soort vuil bruingeel water dat uit mijn poep komt en dat vind ik minder aantrekkelijk. Zo'n lange bruine stront uit mijn gat laten komen terwijl ik mij laat neuken door een strontman vind ik supergeil!

Stront eten

Mijn eigen stront ga ik niet eten maar wel de stront van de man die mij neukt, hij mag gerust schijten terwijl hij mij aan het neuken is. Daarna zal ik zijn stront opeten. Soms stinkt het wel echt natuurlijk, maar dat is afhankelijk van wat je eet, dus als je wat op elkaar ingespeeld bent dan eet je een tijdje geen vlees want als dat er langs de achterkant uitkomt dan stinkt dat het meest. Kwestie van ervaring hebben hé.

Over het hele lijf

Stront kakken tijdens de sex vind ik heel opwindend, wat ik ook wel lekker vind is de stront van de man uitwrijven over zijn lichaam en dat dan oplikken. Vooral zijn penis wrijf ik dan goed in met het bruine goedje en dan pijp ik hem nog zo graag. Mijn kutje wrijf ik in met de stront van mezelf, ik word dan graag gelikt en ik kom ook gemakkelijk klaar op die manier.

Op een publieke plaats

Een mens moet wat creatief zijn als hij z'n sexleven spannend wil houden, daarom doen we dit meestal ergens op een openbare plaats in de natuur of op een verlaten parking. Als ik dat niet thuis doe dan heb ik achteraf geen opkuis, het bed is niet vuil, het deken blijft proper. En als het in de zomer warm genoeg is kan ik na de poepsex mij wel terug proper wrijven als er een beekje of een meer in de buurt is. 

Tip!

Voor de mensen die van strontsex houden heb ik een geweldige tip die ik zelf ook toepas. Als je moet kakken en je hebt een mooie drol dan kan je die invriezen voor later gebuik, je kan hem dan eventueel oplikken als een ijslolly die gemaakt is van een mooie drol. Maar wat veel leuker is, als ik zonder man zit en alleen ben dan steek ik die koude vervroren srtont in mijn kutje of in mijn poep, ik gebruik hem gewoon als dildo. Moet je zeker eens proberen, dat is supergeil!

Groetjes vanwege de strontslet Marisha.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief