Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Hoe stiekem vreemdgaan?

Hoe vreemdgaan? Die vraag stel ik mij al een tijdje als 35-jarige getrouwde vrouw met een man die enkel leeft voor zijn werk. Ik wil uit die sleur en wil stiekem vreemdgaan via internet, ik heb een paar vreemdgaan websites gevonden zoals de bekende SecondLove en AshleyMadison. Ik wil wel veilig vreemdgaan natuurlijk, dus mijn man mag er echt niets van merken. en mijn kinderen al helemaal niet, ik wil mijn gezin houden zoals het is want ik ben op materieel vlak afhankelijk van mijn man, dus daarvoor wil ik hem wel houden.

Emotioneel vreemdgaan, dus intieme gesprekken voeren met een andere man zie ik zeker zitten, maar als die persoon ook nog wat knap is dan is het lichamelijk genot natuurlijk vanzelfsprekend. Ik ben dus een getrouwde vrouw die wil vreemdgaan maar wil het wel veilig doen, dus ben ik op zoek naar vreemdgaan tips, heeft er iemand tips voor mij? Reageer dan aub op mijn artikel want het is niet de bedoeling dat ik een sprong in het duister maak, ik wil dit goed regelen zodat ik niet betrapt kan worden door mijn man. Hij is wel veel van huis en komt 's avonds laat moe thuis van zijn werk, ikzelf ben huisvrouw en kan dus overdag afspreken met een vreemde man voor het opbouwen van een duurzame geheime relatie, ik zoek geen profiteur die enkel sex wil. Ik wil met een man ook goed over mijn problemen kunnen babbelen.

Ik ben geen hoertje, voor alle duidelijkheid, men kan gratis vreemdgaan met mij om elkaar beter te leren kennen en met elkaar te flirten en het leven spannender te maken, want nu zit ik maar elke dag thuis terwijl mijn man gaan werken is.

Tips voor vreemdgaan

Voor ik mij online ga aanmelden bij vreemdgaan dating wil ik graag tips ontvangen om zo veilig mogelijk vreemd te gaan. Hoe moet ik dat vreemdgaan aanpakken? Hulp aub van mensen die ervaring hebben met vreemdgaan.

Alvast bedankt, 

Nadia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief