Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Geboren als vrouw met penis

Dag schatteboutjes! Of jullie nu mannen of vrouwen zijn het maakt niet uit voor mij want ik ben zowel een man als een vrouw, of gewoon een vrouw met een penis. Ik ben zo geboren, met een penis, en mijn ouders hebben mij gedoopt en een jongensnaam gegeven.

Als een jongen

Ik ben opgekweekt zeg maar als een jongen, tenminste, dat was toch de bedoeling van mijn ouders. Ik ging naar school in jongenskleding en dat ging goed tot ik een jaar of 8 was. Rond die leeftijd begon ik mij steeds meer meisjesachtig te voelen, en als ik thuis alleen was dan begon ik de panty's en de lingerie van mijn moeder te passen. Ik vond mezelf zo heel aantrekkelijk in de spiegel.

Naar de dokter

Mijn ouders hebben lange tijd helemaal niets abnormaals opgemerkt aan mij, zeg maar dat ik het jongensspelletje meespeelde. Ik voetbalde en ging ravotten met de jongens. Maar rond mijn 12 jaar begon ik borstvorming te krijgen en dat kon ik natuurlijk niet blijven wegsteken, zeker niet in de grote kleedkamer tijdens de sportlessen op school. Uiteindelijk begonnen ook mijn ouders mijn borstvorming te zien en gingen met mij naar de dokter, alhoewel ik het zelf helemaal niet erg vond. De dokter zei dat het waarschijnlijk door mijn voeding kwam dat ik borsten ging krijgen, ik zou te veel kip eten! De dokter heeft mij dan maar een 'mannelijk' dieet voorgeschreven.

Mijn borstjes bleven groeien

Ik werd 13, en 14, en 15 jaar, maar mijn borstjes die bleven groeien terwijl ik toch ook een penis had. Ik ben zelf in bibliotheken beginnen zoeken naar boeken waar iets vermeld stond over vrouwen met een penis. Het had een naam, dat bleken hermafrodieten te zijn. Mensen met zowel borsten als een penis. Op mijn 15de levensjaar wist ik uiteindelijk wat ik was, een hermafrodiet dus, een vrouw met een penis of een man met borsten? Zelf voel ik mij meer vrouwelijk dan mannelijk, dus bekijk ik mezelf als een vrouw met een penis. Ik gebruik ook niet meer de naam die mijn ouders bij mijn geboorte mij gegeven hebben, ik stel mezelf voor als Lucy.

Nu ben ik volwassen

Ondertussen ben ik mijn tienerperiode doorsparteld en ben ik een volwassen en zelfstandige vrouw die haar eigen weg gevonden heeft. Ik heb ondertussen geen contact meer met mijn ouders, die wilden dat ik mijn borsten ging laten amputeren om een normale jongen te zijn, ze hebben mij nooit aanvaard zoals ik was. Voor hun was ik noch jongen noch meisje en dat kon niet in hun levensvizie, ik ben op een dag thuis weggelopen en nooit meer teruggekeerd. Ik werd opgevangen door vriendinnen die mij aanvaard hebben zoals ik was. In woon nu alleen, ik hoef niet zo echt een partner, ik heb het goed zo met losse sexcontacten en verder geen verplichtingen. Ik hou van mijn lichaam, mijn borsten en mijn penis, ik loop graag naakt en naakt zonnen bij mij thuis doe ik heel graag, als het weer meezit ga ik ook naar het naaktstrand in Breskens. Ik hoef je niet te zeggen dat ik daar heel wat bekijks heb van zowel mannen als vrouwen, soms maak ik contact met iemand voor een los sexcontact, meestal zijn dat dan getrouwde mannen maar dat kan me niks schelen.

Het is niet echt een erotisch verhaal dat ik hier heb neergeschreven maar ik wou mijn verhaal toch even kwijt, maar mijn foto is toch erotisch niet? Masturbeer je maar even op mij als je me lekker vind!

Kissies van Lucy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief