vrouw bi
( / Vrouw zoekt vrouw)

vrouw bi

6 dames aanwezig van 9-23u!
( / Sex tegen betaling)

6 dames aanwezig van 9-23u!

3 hete vrouwen die kwartetje willen
( / Diversen)

noimage

Een beetje behoefte aan wat liefde
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Homo

Naar de sexcinema als travestiet

Het was op op een geile dag. Ik had het nodig. Ik ging sexy opgemaakt buiten komen, zoveel was zeker. Had me in de garage omgekleed met nylons en jartelles, silicone borsten, topje zwarte pruik en hakken, jeans minirokje en string. Voelde me sexy in mijn outfit.

Lees meer...

Mijn homoleven: masturberen, pijpen, voetfetish, neuken

 

Mijn voorbereiding voor seks op de parking

Die avond zette ik mijn vrachtwagen neer net over de grens met Frankrijk op een donkere parkeerplaats. Perfect geschikt om eens lekker mijn stijve lul af te trekken of misschien wel met andere mannen te seksen. Veel was er niet te zien op de parking. Twee of drie personenauto's en een paar vrachtwagens. Verderop stond er wel een toiletblok waar ik dadelijk eens een kijkje zou gaan nemen. Misschien kon ik mij daar even amuseren met mijn stijve piemel. Lekker mijn kleren, schoenen en sokken uitdoen en even naakt mijn ding doen. Hopelijk was er een fatsoenlijke plasgoot, liefst nog met plas in, kon ik daar dan lekker gaan in staan op mijn blote voeten en zelf mijn voeten en benen onderplassen. Die gedachte wond mij nog meer op!!

Lees meer...

Jonge homotieners doen aan sm

Mijn vriend Robin en ik (twee jonge tieners) hadden onze stijve lullen tegeneen gedrukt en mekaars kont vastgenomen. Zodat onze stijve hete jongenslullen tegen mekaar schuurden. Ik nam zijn besneden piemel vast en gaf een kus op zijn mooie eikel. Daarna haalde ik mijn aansteker uit mijn broekzak . Ik controleerde of de vlam lang genoeg was en gaf hem toen aan Robin met de bedoeling dat hij dadelijk mijn blote voeten met vuur zou bewerken. Zoals we in de klas gedaan hadden (zie SM in de klas). Ik trok ook nog mijn broeksriem uit mijn broek en zei tegen Robin dat hij daar ferme klappen mocht mee geven op mijn voeten, benen en lul. Ik zou wel aangeven wanneer! 

Lees meer...

Ik moest alleen naar de kapper

Ik was 16 jaar toen mijn moeder vond dat ik maar alleen naar de kapper in de stad moest gaan. Ervoor ging ik altijd met mijn vader naar die kapper. Ik vond dat toen al een rare man met rare manieren en ik had al helemaal niet gedacht dat ik toen sex met hem ging hebben. En zijn kapsels waren gericht, volgens mij, op leerlingpriesters. Niks aan te doen. Ik had maar te gaan en zou de hilariteit en pesterijen maandag op school wel weer overleven.

Een lichtpuntje in deze zaak had ik wel, ik was vrij en ging met de fiets naar de stad. Langs de weg waar mijn favoriete aftrekplekje uit de tijd van de basisschool lag. Kon ik mij tenminste, nog eens goed masturberen in mijn blootje, onderweg naar het schavot. Ik had hem vanmorgen, voor ik opstond, al wel 2 maal afgetrokken. En telkens in een andere sok klaargekomen. Nu had ik dus aan beide voeten een spermasok. Die gedachte wond mij danig op en met een keiharde leuter fietste ik verder.

Lees meer...

Sex in het vakantiekamp

 

Zijn blote voeten maakten mij geil

Die ochtend stonden Michel, de jonge, net afgestudeerde kok van 18 jaar en ik (een jonge tiener) samen in de keuken van het vakantiekamp ergens aan onze kust. We waren de voorbereidingen voor het ontbijt en het middagmaal aan het doen. Michel droeg zijn kokskleren en wat mij direkt opgevallen was, blote voeten in zwarte zweedse klompen, wat mijn sexuele verlangens direkt wakker maakte.

Lees meer...

SM in de klas

Na mijn laatste spuitbeurt (zie mijn verhaal sex in de vrachtwagen) kroop ik op de bijrijdersstoel en deed de deur open. Het was een warme en vooral geile nacht geweest. Ik zat daar met mijn rechtervoet tegen de armsteun van de deur te peinzen over mijn spontaan klaar komen, na mijn penis en voeten bewerkt te hebben met de vlam van mijn aansteker. Ik vond het altijd erg geil om dat te doen bij mezelf of te laten doen door een ander zoals die eerste keer met Robin in de les natuurkunde...

Lees meer...

Sex in de vrachtwagen

Die keer stopte ik de vrachtwagen op een homoparkeerplaats bij Turnhout, het was inmidddels al middernacht geweest en ik had heel erge zin in een stijve lul in mijn mond en verlangde naar heet sperma op mijn tong! Ik reed tot helemaal vooraan op de parkeerstrook tot aan de bosjes. Hier had ik al veel lullen laten schieten in mijn mond bij vorige gelegenheden.

Ik trok mijn gordijn aan de chauffeurskant dicht, deed de rode binnenverlichting aan en ging recht in mijn cabine staan. Mijn schoenen en sokken had ik van geilheid onderweg al uitgetrokken en nu liet ik mijn joggingbroek zakken en liet mijn stijve, rechtvooruit wijzende hete lul vrij. Deed nog mijn t-shirt uit en was dan heerlijk naakt. Hopelijk zag dat iemand dan kon ik misschien nog eens sex hebben. Ik liet mij terug zakken op mijn stoel, nam een sigaret en stak ze op.Zo rokende en met mijn blote rug tegen mijn deur gesteund, deed ik mijn benen wijd open, knipte nog een flexibel leeslampje aan en richtte het licht op mijn stijve penis, welke ik ondertussen zachtjes masturbeerde en over en weer liet slingeren.

Lees meer...

Masturberen op school

Al van in de basisschool zat ik vaak naakt te masturberen op de toiletten op school en later ook in het middelbaar. Tijdens de pauzes ging ik voor de pisbak staan en hoopte dan altijd dat er wel een of andere, ook geile jongen, naast mij kwam staan om elkaars piemel te bekijken. Vaak gebeurde dat dan ook. En heel dikwijls draaide het zelfs uit op een voel en/of rukpartij. Wie mij kende wist dat ik 'ne gemakkelijke was om sex mee te hebben, zowat de mannelijke hoer op school en had dan ook veel pijpwerk omdat ik geen terughoudendheid had om het met jongens en mannen, mooi of lelijk, het maakte allemaal niets uit, te doen, als ze maar een stijve lul hadden en zin in sex! Vrienden had ik bijna niet want niemand wou met mij gezien worden, ook niet die jongens die soms hun sperma in mijn mond, kont of in mijn gezicht en haar spoten, meestal gebeurde alles stiekem, gauw met zijn tweeën een toilethokje binnen en het feest kon beginnen, maar dat trok ik mij niet aan, sex was belangrijker dan vriendschap.

Lees meer...

Gay afspraak zoeken

Het was op een regenachtige zondagavond dat ik wat vervelend zat te surfen op het internet. Ik ben gay en ik wou graag die namiddag afspreken met een andere gayboy. Het is me toen ook gelukt om een afspraak te maken. Over die date met een onbekende gay gaat mijn verhaal.

Eerst kreeg ik geile sms'jes

Het was via deze website dat ik contact kreeg met een geile homo. Na mijn gsm-nummer te hebben doorgegeven kreeg ik vele sms'jes van die gayboy. Geile sms'sjes zoals "ik wil je pik afzuigen", "ik wil je kont likken", "laten we vandaag elkaar neuken", "ik wil hem in mijn mond", enz...

Lees meer...

Aan de pisbak met een stijve lul

Ik was donderdag in een grote meubelzaak in het Antwerpse  aan het shoppen. Ik moest dringend plassen en dook de toiletruimte in , die overigens helemaal verlaten was. Ik ging voor een blinkend witte pisbak staan, haalde mijn lul uit mijn broek om te plassen, ineens ging de deur open en een man van een jaar of 70 posteerde zich voor de pisbak vlak naast waar ik al voor stond.
Ik dacht wat een rare is dat? Wel 10 pisbakken vrij en hij komt hier naast mij staan?

Nu ja mij goed, ik hoorde hem omstandig zijn broek openritsen en even later begon hij in de bak te kletteren, ik liet mijn pis ook maar stralen en kreeg het gevoel dat buurman naar mijn lul aan het kijken was waarop mijn lul langzaam stijf werd en ik ook een blik op zijn reeds halfstijve paal wierp waarop mijn erectie nog groter en harder werd.

Lees meer...

Ik ben de rukkende haarkapper

Ik ben Pol. En toevallig ben ik haarkapper (dat is volgens het cliché toch altijd een homo). En soms ben ik ook lekker de rukkende kapper want mijn kapsalon is meer dan gewoon maar haar knippen. Ik maak er geen reclame voor, mag ook niet, maar soms voel ik dat er een band is tussen mijn klant en ik. 

Lees meer...

Homosex in de duinen

Op mooie zomerdagen ging ik vroeger naar de zee in de buurt van het Zwin, helemaal aan het einde van de Duinen (tegen Catzand) liggen er dikwijls homo-koppeltjes te zonnebaden en niet zelden naakt, hoewel het niet mag. Ik ging daar graag naartoe omdat het er niet zo druk is als de meer bekende badplaatsen aan de Belgische kust. Je hebt er dan ook niet veel in de buurt, geen winkels, geen mogelijkheid om iets te gaan eten of te drinken.

Zelf ging ik er ook voor, helemaal naakt op het strand gaan liggen maar ook vooral naakt rondwandelen in de duinen of, door onder de afsluiting te kruipen, naakt gaan wandelen in het natuurreservaat het Zwin. Dat was altijd spannend want het mocht niet.

Lees meer...

Naakt rondlopen in mijn tuin

Ik ben een homoventje van 45, 1m78 en 64 kg. Ik loop heel graag in mijn blootje en soms kan dat tot verassende resultaten leiden. Ik loop dikwijls naakt rond in mijn tuin, zelfs als het koud is en zelfs vriest. Ik word geil van naakt ronlopen en ondertussen aan mijn piemel te snokken, want zo doe ik het.  Ik loop dan rond en ga liggen en dan kom ik soms klaar in mijn tuin terwijl ik op het gras lig (als het goed weer is), eigenlijk ben ik dan het gras aan het neuken. Ja, niet alledaags denk ik maar ik geniet ervan. Als het koud is doe ik verder in huis terwijl ik surf op het internet en naakte jonge homo's bekijk, ik kan gemakkelijk een half uur aan mijn piemel trekken en dan pas tot een orgasme komen. Ik moet wel zeggen dat ik mij inhoud omdat het anders te snel gedaan is.

Lees meer...

Ik had een sportblessure

Ik ben een man van 49 jaar, knap, slank en sexy gebouwd, homo en loper, geen professioneel, ik loop 2 maal per week en doe dit nu zo'n 2 jaar. Maar ik heb al een aantal blessures gehad, en deze keer was het weer prijs. ik had pijn in de lies, ik had zelfs het gevoel dat mijn teeltbal pijn deed. Dan maar naar de dokter, een foto laten nemen en blijkbaar had ik een spierscheurtje in de lies. Mijn dokter gaf me een voorschrift om naar een kinesist te gaan. Gelukkig hoefde ik niet ver te zoeken, op een 5-tal minuutjes wandelen van mijn huis is er een kinesistpraktijk. Na een telefoontje had ik een afspraak gemaakt, mijn allereerste keer bij een kinesist.

Lees meer...

Groot geschapen lul

Hello boys, lekkere rukkers. Ik ben een lekkere vent met een grote lul. Ik neuk in elk gat maar vooral in dat van lekkere knullen zoals jij. Ik heb hier een lekker gayverhaal voor jullie!

Als tiener

Toen ik een stukje jonger was dan nu (ik was 16) had ik het vrij snel door dat ik niets voor meisjes voelde maar wel op de jongens uit mijn klas. In de klas zat ik naast zo'n verwijfd jongetje, het was duidelijk dat het een echt homo'tje ging worden, maar hijzelf had dat waarschijnlijk nog niet door.

Op een dag was ik echter zo heet dat ik stout werd en ik was vastbesloten om dat jongetje naast mij (zijn naam was Erik) eens binnen te draaien! 

Lees meer...

Ben ik een pedofiel?

Ik ben een man van 34 en ben gay. Ik hou van mannen en jongens, en ja ook jongens die heel jong zijn. Maar ik ben niet het type die op zoek gaat naar kinderen op de straat en ik krijg ook geen stijve als ik een klein jongetje ergens zie voorbijwandelen. Ik ga ook niet de zwembaden gaan bezoeken om naar de jonge lichamen te gaan kijken, of mij ergens in de buurt van een school begeven. 

Lees meer...

Ik ben een jongen van 14 en lig een beetje in de knoop met mezelf. Ik voel helemaal niets voor meisjes maar heb wel gevoelens voor jongens die bij mij in de klas zitten. Wat ik hier neerschrijf weet niemand, en al zeker mijn ouders niet. 

Het masturberen

Als mijn ouders weg zijn dan masturbeer ik terwijl ik naar foto's op het internet kijk van andere jongens van ongeveer mijn leeftijd. Ik fantaseer ook over de jongen die naast mij in de klas zit. Hij weet natuurlijk van niets, maar ik zou hem heel graag aanraken en zijn penis afzuigen. Soms bekijk ik ook porno van volwassen mannen die elkaar neuken in de anus of elkaar pijpen. Van naakte mannen raak ik opgewonden, bekijk ik foto's van jonge meisjes die uitdagend gekleed zijn dan voel ik echter helemaal niets.

Lees meer...

Homo zoekt (hokjes)homo

Ik ben een geile homo die getrouwd is met een vrouw waarvan ik niet van hou, ik ben gewoon getrouwd met haar omdat zij stapelverliefd op mij was... maar eigenlijk ben ik met haar vooral in het huwelijksbootje gestapt omdat ze stinkend rijk is. Ze is zo rijk dat ik van haar zelfs niet meer hoef te werken maar toch wil ik dat nog wel blijven doen omdat ik hou van mijn werk, ik werkte namelijk in een kledingwinkel en gaf advies aan klanten. Dikwijls waren dat ook mannen die ik kan adviseren bij het aankopen van hun kledij. 

Maar eigenlijk ben ik dus een homo die op zoek is naar een andere homo om leuke 'homospelletjes' te doen. Een relatie wil ik niet, enkel vrije sex met een andere homo die ik leuk vind. 

Lees meer...

Ik toon mij graag naakt

Ik ben 18 en gay, ik kom er voor uit, iedereen weet het, ook mijn ouders. Ik ben gay maar ook nudist. Ik geniet ervan om mijn lichaam te laten zien aan anderen, het liefst toon ik me met een erectie zoals op de foto. 

Ik kan ook waanzinnig genieten van sex in mijn eentje. Dan ga ik helemaal naakt en zet ik mij buiten in de tuin. Ik kijk dan op mijn tablet naar opwindende foto's van andere jongens, jongens die zich laten afrukken door oudere mannen vind ik het meest opwindend.

Zelf ben ik ook al lekker afgerukt door oudere mannen, dat laat ik het liefst doen op een ontmoetingsplaats voor homo's.

Lees meer...

Ik ben Roger en ik ben een rasechte homo, daarmee bedoel ik dat ik absoluut het niet moet hebben van vrouwen, ook niet toen ik nog een tiener was, dan ging ik met een grote boog om de meisjes heen. 

Ik bekijk heel veel films, vooral homofilms, daar lust ik heel wat van. Ik woon alleen en dan kan ik echt een ganse avond naar homofilms kijken. Ik zit dan altijd naakt te kijken, daar hou ik van, en uiteraard masturbeer ik ook tijdens het kijken naar de film, tot wel 3 keer toe op één avond. Ik word gewoon echt geil van zo'n films.

Lees meer...

De eerste keer met een man

Ik (Leon) was in Gent en besloot naar de erotheek sexcinema aan de Dampoort te gaan. Ik kwam in de grote zaal en daar zaten enkele mannen, 2 waren duchtig met elkaar bezig. In de homozaal zat slechts 1 man en in het zaaltje zonder zetels stond een man een andere te neuken. Terug in de grote zaal, ik was al behoorlijk geil en ik ging achter de 2 mannen staan met mijn blote lul in mijn hand en mijn t-schirt opgetrokken. Direct voelde ik een hand op mijn buik en werd er in mijn tepels genepen, rechts van mij nam een man mijn lul en begon mij af te trekken en ze bewerkten mijn tepels, het deed pijn maar ik was zo geil dat ik om meer vroeg.

Lees meer...

Ik ben kapper

Ik ben Bob en ik heb een kapperszaak in Oost-Vlaanderen, België. Ik knip de haren van dames en mannen, ik heb graag dames in mijn zaak maar ik moet toegeven dat ik mij ook altijd aangetrokken heb gevoeld tot mannen. Ik woon alleen in mijn zaak en heb nog nooit een partner gehad (ik ben 27 jaar) maar ik heb wel al eens anale sex gehad met een man. Het was op een donderdagavond en hij was mijn laatste klant voor die dag. 

Hij was een nieuwe klant, nog nooit gezien. Maar wat een stuk! Toen hij plaatsnam op de kappersstoel wist ik het plots heel zeker, ik ben voor de mannen. Ik voelde mijn hart kloppen tot in mijn keel, mijn handen begonnen zelfs te trillen toen ik zijn mooie haren aanraakte. Gelukkig merkte hij er niets van.

Lees meer...

Gay ontmoetingsplaats in Gent

Dag lekkere gozers, ik ben Joske, dat is niet mijn echte naam maar mijn lekkere vrienden noemen mij zo. Soms zeggen ze ook "Joske met zijn proske", waarmee ze natuurlijk mijn prachtige penis bedoelen die al in heel wat anusholletjes gezeten heeft. 

Zo was ik eens naar de gay ontmoetingsplaats in het Citadelpark te Gent, je moet er wel 's avonds zijn, daar lopen lekkere gasten rond die soms met hun lul uit hun rits lopen. Je moet het natuurlijk wel durven want er soms is er ook politiecontrole, en als je dan tegen de lamp loopt... Nou ja, ik liep dus in het Citadelpark rond met een halve stijve want ik had echt goesting. Plots kwam daar een jong ventje tevoorschijn die uitdagend naar mij keek, ik keek naar hem terug. Hij wreef met zijn hand over zijn broek ter hoogte van zijn penis, hij wreef traag en opwindend, er was zelfs wat licht gekreun bij te horen.

Lees meer...

Pijpen in de sexcinema

Er zijn enkele sexcinema's in Gent maar niet zo veel, bij mijn weten zijn er slechts 2 echte sexcinema's en dat is die aan de Dampoort en deze in de Brabantdam. In de peepshow in Gent daar kan je ook videofilms in een aparte cabine bekijken maar dat zie ik niet als een sexcinema.

Dag iedereen, ik ben Johan en ben eigenlijk hetero, tenminste dat denk ik toch. Ik weet het eigenlijk niet want ik woon al 20 jaar samen met mijn vriendin en heb geen behoefte aan mannelijk contact, of toch niet voor een relatie. Ik ben gek op meisjes en toch heb ik mij laten pijpen door een man terwijl ik in de sexcinema zat, ik had er ook nog deugd van want ik ben klaargekomen.

Lees meer...

Homo ontmoetingsplaatsen

Beste lezers, ik ben Willem uit België en ben homo. Ik heb geen vaste partner en ga daarom regelmatig op zoek naar homo's die eens een keertje gratis sex met mij willen, meestal ga ik daarvoor naar homo-ontmoetingsplaatsen in België en Nederland. Ik heb geen verhaal te vertellen en ik hoop dan ook dat wat ik hier neerschrijf zal gepubliceerd worden op www.erotischverhaal.be, ik vind mijn kennis toch wel interessant voor op deze site, waar trouwens heel opwindende gay verhalen opstaan.

Ik wil de plaatsen waar ik op zoek ga naar gratis homosex delen met anderen, mischien hebben jullie er wel iets aan en komen we elkaar wel eens toevallig tegen op een homo-ontmoetingsplaats. Als jullie zelf homoplaatsen weten die op deze pagina niet vermeld staan dan kan je die ook eens doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik denk dat de webmaster van deze website de gay-ontmoetingsplaatsen ze er dan wel zal bijplaatsen. (n.v.d.r. doe ik zeker!)

Lees meer...

Ik heb het liefst anale sex

Hoi!

Ik ben Jaap, en je raad het al, ik ben een (Belgische) Hollander, ik woon in Antwerpen al jaren en spreek zelfs al een woordje Antwerps, ik ben zo gay als wat! Maar dan wel geen gewone, ik ben een sexbeest en ga het liefst anaal met grote lullen in mijn kont. Ik ben een homo, zeg maar gerust een vuile homo, ja want ik poep ook graag terwijl ik sex heb met enkele mannen, ik hou van stront en ik lik het op. Het maakt me verschrikkelijk geil.

Lees meer...

Wij zijn twee lekkere homo's

Ja, dat durven we gerust van onszelf zeggen, we zijn de lekkerste homo's van Evergem (België)! We zijn twee jonge kerels die elkaar enorm kunnen verwennen, het liefst pijpen we elkaar tot we gewoon niet meer kunnen, jawel, soms zijn we meerdere keren op een dag bezig met elkaars lul te af te zuigen. Ik zal je eens vertellen hoe wij elkaar ontmoet hebben...

Het was op een gay-party

Misschien vinden jullie dat nu niet zo spectaculair, twee homo's die elkaar beter leren kennen op een gay-party, maar je moet natuurlijk wel het volledige verhaal lezen vooralleer je een oordeel vormt.

Het was mijn eerste avondje uit, ik had nog nooit een vriendinnetje of een vriendje gehad. De party was in een lokale feestzaal te Evergem, het was eveneens een verkleedpartij.

Lees meer...

Ik vond zijn neusje heel sexy

Ik geef het toe, ik ben een nicht, een homo, een flikker, of hoe je het ook wil noemen. Het maakt mij allemaal niet uit, ik neuk graag in de kont en zal dat blijven doen zolang mijn pik er stijf genoeg voor is!

Maar onlangs overkwam mij iets raars, een knappe jongeman met een sexy kontje, maar waar ik echt op geilde was zijn lekker neusje!

Hij was pizzaboy

Ik woon alleen en ik heb regelmatig sexuele contacten met andere mannen die ik zomaar ergens oppik in een homobar of in een park, vooral het Citadelpark in Gent is een aanrader. Maar daar gaan we het nu niet over hebben, ik kan momenteel enkel aan die knappe pizzajongen denken.

Lees meer...

Die penis van hem wou ik in mijn anus

Ik had een interim-job als magazijnarbeider in een textielfabriek ergens in Oost-Vlaanderen, niet zo ver van Gent. Het was een klein fabriekje met nog geen 50 werknemers. Als chef magazijnier was ik er verantwoordelijk voor dat alles gesmeerd liep en dit hield ook in dat ik regelmatig overuren deed terwijl de rest al naar huis was. Meestal moest ik dan over blijven omdat er nog een vrachtwagen op komst was met een levering.

En dat was ook zo die bewuste donderdagavond, er was een partij goederen op komst die geleverd gingen worden door mijn favoriete chauffeur, een gast waar ik over fantaseerde, nachten lang, ik wou echt zijn penis in mij.

Lees meer...

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@yahoo.be 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief