Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik heb het liefst anale sex

Hoi!

Ik ben Jaap, en je raad het al, ik ben een (Belgische) Hollander, ik woon in Antwerpen al jaren en spreek zelfs al een woordje Antwerps, ik ben zo gay als wat! Maar dan wel geen gewone, ik ben een sexbeest en ga het liefst anaal met grote lullen in mijn kont. Ik ben een homo, zeg maar gerust een vuile homo, ja want ik poep ook graag terwijl ik sex heb met enkele mannen, ik hou van stront en ik lik het op. Het maakt me verschrikkelijk geil.

De liefde voor anaal sinds mijn puberteit

Ik zal je eens uitleggen hoe het gekomen is dat ik zo hou van anale sex. Je kent dat wel, je wordt een tiener en je begint belangstelling te krijgen in sex. Natuurlijk is het handig als je dan ook een partner hebt die je lul eens goed wil afzuigen. Maar dat was nou net het probleem, ik had geen partner. Dus masturberen maar, en je experimenteert, je leest 'vuile' boekjes en je ziet 'vuile' prentjes. Het was opvallend dat de lul ook dikwijls in de anus gestoken werd, en dat men daar deugd van had. Mijn brein was aan het werken. Ik wilde ook zo'n stijve lul in mijn aars, maar ik had niemand en was toen nog een heel verlegen jongetje. Dan maar thuis iets gezocht wat ik in mijn achterste kon steken. Ik ben voorzichtig begonnen met een balpen, dat is niet te dik. Dat viel wel mee maar ik wou meer, ik wou dikker! Dan maar zo'n dikke zwarte stift in mijn achterste gestoken terwijl ik masturbeerde als gek, het heen en weer bewegen van die stift in mijn gat voelde goed aan en uiteindelijk kwam ik waanzinnig klaar, het was een heerlijk orgasme.

Ik zocht steeds andere dingen waarmee ik mij anaal kon bevredigen, de hals van een colaflesje, een bierworstje, een banaan, een komkommer, enz... Iedere keer als ik masturbeerde stak ik wel iets in mijn poep en zo ben ik een grote voorstander geworden van anale sex. In het begin wist ik helemaal niet dat er ook kunstpenisen bestonden en allerlei speciale plugs om in uw anus te steken, nu weet ik wel beter natuurlijk.

Toen werd ik 18, mijn eerste keer anale sex

Ik werd 18 en liep alleen rond in Antwerpen, in donkere steegjes was ik op zoek naar echte sex met echte mannen. En ik vond ze ook, er liepen heel wat mannen rond in Antwerpen die zo'n jong kereltje als mij eens goed wilden pakken langs achter. Het waren vooral oudere mannen die mij wilden, er was er zelfs één die er al zeventig uitzag. En ik ontmoette ook een dikke vent, maar die had een kleine penis en ik voelde daar niet veel van. Nou ja, om een lang verhaal kort te maken, ik heb het die nacht met verschillende mannen gedaan, mijn eerste keer anale sex maar het was goed raak!

Nu twee lullen in mijn anus!

Ik heb al heel wat sex gehad met mannen en jongens, nog nooit met vrouwen maar dat hoeft niet. Ik ben blij dat ik homo ben en ik hou van lullen in mijn gat. Ik ben zelfs ondertussen een goed geoefend iemand want ik kan twee lullen aan, mmmmm.... ik hou zo van anale sex en wil er steeds meer en meer. Ik heb meerdere vaste partners, en raad eens waar ik op de foto te zien ben?.....

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.10 (15 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief