Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

Ik ben kapper

Ik ben Bob en ik heb een kapperszaak in Oost-Vlaanderen, België. Ik knip de haren van dames en mannen, ik heb graag dames in mijn zaak maar ik moet toegeven dat ik mij ook altijd aangetrokken heb gevoeld tot mannen. Ik woon alleen in mijn zaak en heb nog nooit een partner gehad (ik ben 27 jaar) maar ik heb wel al eens anale sex gehad met een man. Het was op een donderdagavond en hij was mijn laatste klant voor die dag. 

Hij was een nieuwe klant, nog nooit gezien. Maar wat een stuk! Toen hij plaatsnam op de kappersstoel wist ik het plots heel zeker, ik ben voor de mannen. Ik voelde mijn hart kloppen tot in mijn keel, mijn handen begonnen zelfs te trillen toen ik zijn mooie haren aanraakte. Gelukkig merkte hij er niets van.

Mijn handen gleden langs zijn wang

Ik knipte langzamer dan dat ik gewoon was, ik wou zo lang mogelijk genieten van die knappe man op mijn kappersstoel, ik wou dat het eeuwig duurde. Hij had bakkebaarden, toen ik deze ging bijwerken gleed mijn hand zachtjes langs zijn wang. Hij maakte op dat moment een aangenaam geluid, alsof hij ervan genoot dat ik zachtjes per ongeluk zijn wang streelde. Toen ik, nu opzettelijk, de andere kant bijknipte gleed ik opnieuw met mijn hand langs zijn wang en hij maakte mij duidelijk dat hij het wel op prijs kon stellen. 

Ik stelde mij aan de zijkant om zijn haren te knippen, waardoor mijn penis lichtjes tegen zijn arm aandrukte. Hij moet gevoeld hebben dat ik een stijve penis had want hij drukte zijn arm nu overduidelijk tegen mij aan. Ik deed alsof ik het niet merkte en knipte gewoon verder.

Eindelijk oogcontact

Het was al na 7 uur 's avonds toen ik gedaan had met de knipbeurt van die knappe man. Het was in de winter en het was ook al donker buiten. Hij ging afrekenen. En toen gebeurde het! Wij hadden zeker 3 seconden oogcontact met elkaar, misschien niet zolang maar lang genoeg om te weten dat we iets voor elkaar voelden. Ik vroeg aan hem of hij nog iets wou drinken, alhoewel ik geen café uitbaat. Hij ging op mijn vraag in en vroeg of ik soms koffie had, zo heet mogelijk zei hij er nog bij.

Toen ik hem de koffie aanbracht nam hij mijn hand vast en zei "jij bent homo hé?". Euh... ja..... zei ik verlegen. Daarop begon hij zachtjes tussen mijn dijen te strelen. Ik kreeg opnieuw een stijve penis.

Ik deed het voor de eerste keer anaal

Van het een kwam het ander en na een tijdje zaten we allebei naakt in mijn woonkamer. Hij wou anale sex met mij en vroeg of ik wat voorbereidingen wou doen. Voorbereidingen? Ik wist helemaal niet wat ik moest doen. Hij legde mij uit dat het properder was bij anale sex als we onze anus uitspoelden met water en eventueel nog eens gingen poepen op de wc. Ok, ik ging dan maar eerst eens zien of ik nog eens kon poepen. Hij pakte alvast de doucheslang en draaide de sproeikop eraf om mij met lauw water van binnen mooi uit te spoelen. Ik spreidde mijn benen open en liet hem begaan, het uitspoelen was best aangenaam, het deed helemaal geen pijn. Ook bij hemzelf spoelde hij zijn darm mooi proper zodat er geen uitwerpselen meer in zaten. Daarna nam hij een glijmiddel en smeerde dat met een vinger in mijn anus en deed het ook op zijn penis. Hij deed een condoom aan en zijn penis gleed in mijn anus en bewoog heen en weer, ik vond het echt heerlijk. Ik wist niet dat anale sex zo heerlijk kon zijn, en het deed niets van pijn. Wij hebben elkaar nog lang sexueel bevredigd, ik heb hem dan ook anaal gepakt.

Ik wil opnieuw anaal gaan

Op het moment van dit schrijven is het nu een maand geleden dat ik anale sex gehad heb. Ik wil het echt nog meer doen. Ik hoop dat ik hem binnenkort terug mag ontvangen in mijn kapperszaak, 's avonds, als laatste klant. Ik ben zo stom geweest om niet zijn e-mailadres of zijn telefoonnummer te vragen, het enige wat ik weet over hem is zijn naam: Claudio. Ik wacht op hem vol ongeduld.

Liefs, Bob.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief