Ik zoek een leraar
( / Man zoekt man)

noimage

Erotische massage
( / Diversen)

noimage

Meisje met penis op zoek
( / Vrouw zoekt man)

Meisje met penis op zoek

friendship
( / Vrouw zoekt man)

noimage

De eerste keer met een man

Ik (Leon) was in Gent en besloot naar de erotheek sexcinema aan de Dampoort te gaan. Ik kwam in de grote zaal en daar zaten enkele mannen, 2 waren duchtig met elkaar bezig. In de homozaal zat slechts 1 man en in het zaaltje zonder zetels stond een man een andere te neuken. Terug in de grote zaal, ik was al behoorlijk geil en ik ging achter de 2 mannen staan met mijn blote lul in mijn hand en mijn t-schirt opgetrokken. Direct voelde ik een hand op mijn buik en werd er in mijn tepels genepen, rechts van mij nam een man mijn lul en begon mij af te trekken en ze bewerkten mijn tepels, het deed pijn maar ik was zo geil dat ik om meer vroeg.

De linkse pakte mijn hoofd en duwde zijn pik in mijn mond, de andere beet in mijn tepels. Plots werd mijn broek naar beneden getrokken en voelde ik twee handen en een blote pik op mijn kont, hij begon mij te berijden en spoot zijn zaad op mijn rug en kont, de andere man kwam nu ook klaar en spoot mijn mond vol.

Ik hield het niet meer en spoot mijn zaad op de grond. De man achter mij was nog niet klaar of er was al een andere. Ik voelde een pik tegen mijn kontgaatje, dat had ik nog nooit gedaan maar ik was zo geil dat ik mij vooroverboog en hij duwde zijn pik naar binnen. Terwijl de anderen mijn tepels en pik aan het bewerken waren spoot hij mijn darmen vol.

Uitgeput viel ik op mijn knieën, het was pijnlijk maar voor herhaling vatbaar.

Leon. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (4 Votes)

plaats gratis advertentie

Uw verhaal

Uw eigen erotisch verhaal kan je opsturen naar studioyvan@gmail.com 

Ook een bijhorende foto is welkom maar niet verplicht.

Na goedkeuring zal uw verhaal gepubliceerd worden op deze website.


Groetjes,

Sarah (redactrice)

Lees meer...

Nieuwsbrief