Erectie Capsules Male Extra: voor uw beste prestatie ooit!

Male Extra

Voor uw

Beste Prestatie ooit !

Meer info of bestellen Male Extra

Er zijn nu 521 gasten online waarvan 0 geregistreerd.

De eerste keer met een man

Ik (Leon) was in Gent en besloot naar de erotheek sexcinema aan de Dampoort te gaan. Ik kwam in de grote zaal en daar zaten enkele mannen, 2 waren duchtig met elkaar bezig. In de homozaal zat slechts 1 man en in het zaaltje zonder zetels stond een man een andere te neuken. Terug in de grote zaal, ik was al behoorlijk geil en ik ging achter de 2 mannen staan met mijn blote lul in mijn hand en mijn t-schirt opgetrokken. Direct voelde ik een hand op mijn buik en werd er in mijn tepels genepen, rechts van mij nam een man mijn lul en begon mij af te trekken en ze bewerkten mijn tepels, het deed pijn maar ik was zo geil dat ik om meer vroeg.

De linkse pakte mijn hoofd en duwde zijn pik in mijn mond, de andere beet in mijn tepels. Plots werd mijn broek naar beneden getrokken en voelde ik twee handen en een blote pik op mijn kont, hij begon mij te berijden en spoot zijn zaad op mijn rug en kont, de andere man kwam nu ook klaar en spoot mijn mond vol.

Ik hield het niet meer en spoot mijn zaad op de grond. De man achter mij was nog niet klaar of er was al een andere. Ik voelde een pik tegen mijn kontgaatje, dat had ik nog nooit gedaan maar ik was zo geil dat ik mij vooroverboog en hij duwde zijn pik naar binnen. Terwijl de anderen mijn tepels en pik aan het bewerken waren spoot hij mijn darmen vol.

Uitgeput viel ik op mijn knieën, het was pijnlijk maar voor herhaling vatbaar.

Leon. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Plaats reactie

Uw reactie wordt eerst gekeurd. Bij goedkeuring wordt deze gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

# Van vrouw naar manChris 20-02-2018 12:19
De eerste keer dat ik het met een man deed was toen ik 17 jaar was. Ik was toen een meisje en niet gelukkig met dat. Nu heb ik mij laten ombouwen en ben ik een man van 45. Ik heb een leuke vriend die van mij houdt.
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Homo zijn is superSasha 11-02-2018 18:27
Ik raad het iedereen aan om homo te worden en sex te hebben met andere mannen. Vroeger was ik hetero en kon ik geen vrouw vinden om te neuken. Ik heb mij dan op de mannen gestort en dat is veel gemakkelijker. Ik heb nu veel meer sex dan vroeger. Homo zijn is gewoon super!
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Cinema DampoortLeon 03-10-2017 09:45
Safe was het inderdaad niet maar ik heb er gelukkig niets van opgelopen. Wat wel heel jammer is, dat de sexinema aan de Dampoort nu niet meer bestaat. :sad:
Antwoorden | Melden aan beheerder
# Geil ....mertil 17-06-2016 06:20
Beste ..
was dit dan alles safe.....en ben je niet bang om zo maar iets te doen?.
Maar u verhaal is zo geil dat het me doet denken om ook die stap te doen en heel snel eens iet te proberen met een man ...
Antwoorden | Melden aan beheerder

plaats gratis advertentie